Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тоді Хантера можна вважати мафіозі, бо він перший віддав свій голос за Вікторис... Але повідомлення, де Віка прокололась бачили ж всі: тільки не всі чомусь не повірили їй, що мов вона просто "неуважно" прочитала правила щодо імунітету! Ну-ну...
    Хантер, Ріксія, Хісп - сильні гравці, їх так просто не спалити, але варіант, що вони разом всі мафія дуже можливий! А Хантер так активно каже, що я мирний через те, що просто хоче мене прибрати уночі! Всі надії лише на лікара, але третя ніч лікар радше за все лікуватиме себе!

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Думаєш? :))) :)))

---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

Ну, якщо дівчинка в першу ніч таки блокувала боса, то нікого вночі мафія не прибере
    Віка ж не була босом, Іра написала, що Віка - маф № 1

3. -Erebus-

І хотіла щоб уночі до неї комісар прийшов? :)))

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

А якщо мафія просто потрапила у лікара?

4. Персі

Чому тоді на другу ніч помер не лікар, а ком? Можна припустити, що лікар лікував не себе, а Коста, але з якої радості, цікаво?
    Ну а може, мафія така хитрожопа, що тупо вирішила не стріляти другу ніч в того самого. )) Всяке може бути ))
    В будь - якому випадку, дівчинка має змогу перевірити цієї ночі, попала вона в боса, чи ні.
    Якщо її не повішають )

5. -Erebus-

Якщо дівчину все ж вішатимуть, то їй просто тре викритися!

А взагалі нащо нам думати зараз, хай мафія думає, а ми розмірковуватиме, коли всі ролі вже почнуть розкривати!

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

Так і було! Здогадавшись, що Кост комісар, мафіозі його прибрали!

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хантер,я шукаю мафію.Інша справа,що мої дописи для тебе не мають змісту - ще раз повторюся,що я не вмію так гарно логічно розмірковувати чи заплутувати людей як ти.Водичка так водичка,але вона має для мене зміст.Я вже казала чому і кого підозрюю.Що ще ти хочеш від мене почути?
    Не можна мене вішати,бо я вночі місту користь можу принести..

Та від тебе всього чекати можна..Навіть того,що ти свою мафку здав,щоб від себе підозри відвести.

Хантер,ти мене убіваєш...Ну які б мафи не були дурні,я сумніваюся,що б так одностайно голосували проти Еребуса..Щоб спалитися? Суть гри в тому,щоб не палитися..

7. Персі

А ти звідки знаєш? :)))

8. Іспанка

Активно захищаєш друзів - мафіоз?

Ахрєнєть!(с) То Іспанка тепер цап - відбувайло:"А давайте по пріколу Іспанку повішаємо".Бо я ще жодного осмисленого аргументу,чого треба мене вішати,не побачила.
    Я вскриватись не буду,бо мафи зроблять все можливе,щоб мене повішати.А я місту користь вночі можу принести величезну.
    Аргументуй будь - ласка.

От власне.Чи то таким чином зливаєш мене?

От прийшла з роботи і аргументую.

9. Персі

Ага, ага.
    Давайте відкриватись, а? :) Чого тягнути? :) Хто за, хто проти?

10. ovod

ovod Well-Known Member

дуже смішно, а от іспанці не смішно....

11. Персі

То нехай відкривається, якщо не смішно :)

12. -Erebus-

Логіка! Ну ще варіант: перший постріл був у Коста, а вже другим його "добили"! Фіґ знає!

13. Іспанка

Я теж того не можу зрозуміти,бо жодного змістовного аргументу я так і не прочитала.

На щастя,цього разу мафська доля мене оминула..

Просто супер!Іспанка - піддослідний кролик..:ireful1:

14. hisp

hisp Well-Known Member

А вот эта твоя "аргументация" тебе небезглузда?
    И пруф, пожалуйста, на мою не такую аргументацию.

Все же мне сдаются наиболее вероятными Хантер и Риксия.
    В чем алиби?
    То, что Хантер дал голос за Викторис? Так он бы его наверняка изменил, если бы мог, но на форуме появился перед самым повесом - поздно уже.
    Риксия голосовала против Хантера, но после его громогласных заявлений - отвела голос.
    При этом кричал он, что если его повесят - то мафия Рикси и Перси. Где логика? хз
    Более похоже на отвод глаз - если бы его повесили и увидели, что маф - то на них смотрели бы менее всего.
    С другой стороны - показывать на двух своих тоже глупость, поэтому маф среди них скорее один.

При том заявления его были похожи на кома и вообще много привлекал на себя внимания. Поэтому вероятно он сегодня под отмазкой адвоката, значит вешать бесполезно.
    А если не его, то Рикси. Единственное, что удивляет - ее вызывающее поведение вчера. Тут уж хз - умеет, она умеет.

Риксия

Только не надо кричать, что я сливаю голос, ок?
    Эребуса не подозреваю, ибо Викторис + Эребус + Хантер - это уж слишком. Им не зачем так рисковать своими же.
    На Испанку у меня тоже ничего плохого нет.

15. Іспанка

Ага..Обхохочешся..
    Переголосовую: Винен Хантер, ібо тупо вирішив мене злити..
    Наразі я промовчу..Але якщо переживу день,то мафи мене можуть завалити вночі,бо зметикували,що я рольовик..

16. Персі

Іспанка, сказала "а", то кажи і "б". Який рольовик? Відбудешся туманними натяками, так і залишу свій голос на тобі.

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

Якщо Хантер і Ріксі, то третій з ними Сашка.

17. ovod

ovod Well-Known Member

ну думаю хай живе кролик, появилася якась довіра,
    але якщо мафи тебе вночі не приб'ють, то певне тре буде повішати :)

хто як думає?
    може хіспа повішати тільки проти нього проголосували як зразу відписав...

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

остання гра за мирних тре подумати трохи, буду мафом думати не тре буде,
    тільки розфасовуй і зливай....

18. hisp

hisp Well-Known Member

Еще вчера за меня голосовали, а отписал - как появился и осмотрел все
    или тебе понравились мои посты и хочешь чтоб я еще написал? :)
    Возможно. Но зачем вдвоем голосовать за Викторис?
    Какая-то хардкор мафия. Не верю, что целью было действительно слить своего.
    Скорее Любимая, ибо и Рикси ее оберегала мамой, и голосует она не охотно.

Еще раз повторюсь - если выбирать из Хантера и Рикси, то бить стоит Рикси, так как Хантер может быть под защитой.

19. Персі

1. -Erebus- - LuBimaya
    2. MARTINI - Хісп
    3. Персі - Іспанка
    4. Riksia - hisp
    5. LuBimaya
    6. Іспанка - Хантер
    7. hisp - Ріксі
    8. ovod - Іспанка
    9. hunter - Іспанка
    10. Sashka-ua - -Erebus-

нічого не напутала?

20. Іспанка

Діло твоє,проти кого голосувати. Але якщо ти хочеш,щоб мирні втратили одного зі своїх і шанс прибрати когось із мафів - то будь - ласка,вперед..Голосуй проти мене.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)