Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Згадала, що ролі відкривались, коли відкривались взагалі ролі, тож прийдеться відкривати повністю.

Віка була мафом-1.

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Чемно пішла і перечитала.Персі там має перепалку з Мартіні.Ріксі,поясни свій хід думок,ібо я не в"їжджаю.натякаєш,що Персі мирна,а Мартіні маф?

3. Masini

Masini Well-Known Member

Ой, ну... Детский сад, все объяснять надо. Мартини обвинил Перси в сливе Викторис. А перси начала защищаться и отрицать сей факт, притом очень импульсивно, как будто боялась, что ее обвинят в сливе мирного. Если бы Перси была мафом, то знала бы, что Викторис - маф и реагировала бы по-другому. Короч как-то так. Линия логики, надеюсь, понятна, а дальше сами развивайте

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

Короче от невнимательного и неполного прочтения у меня развилась паранойя.

Считаю мафами Коста, Овода и Хиспа. Вот

4. Іспанка

От тепер зрозуміло.Вловила хід думки..

5. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Я школа:ireful1:

6. ovod

ovod Well-Known Member

а мене чого?

7. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Считаю мафами Коста, Овода и Хиспа. Вот
    :)))Хорошо,мой голос против Вики(вернее его изменение) был практически решающим,еще всё можно было нам,мафам,перетасовать...

Где док-ва?Предоставь:)

8. hunter

hunter мандрівник

дивно, але назвати 4 підозрюваних і не виявити жодного мафа то признак мафства, коме, сходи-но до Іспаночки, ато вона шось аж занадто "розбушувалася" :crazy:

а хто сказав шо я все читав? з 2ї по 9ту сторінку я прочитав тільки одне повідомлення і то Віки... далі ше ось з телефона переглянув кінець голосування, ось тільки прийшов до дому, зараз піду зроблю собі сніданок і врешті-решт поснідаю, а потім прийду і буду читати, чкщо не засну за клавою :crazy:

9. Masini

Masini Well-Known Member

Косточка, я мафом и не такое творю, так что не надо мне сказки рассказывать

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ----------

Честно говоря, методом исключения. Исключила всех потенциальных мирных и осталась ваша тройка.

10. Іспанка

Нічого собі "розбушувалася"...Не тусуєшся в темі - погано,пишеш і пробуєш висувати якісь теорії - теж погано..Вам мужикам не догодиш:)))
    Та ком то до Іспаночки сходити може(чекатиму з розкрити обіймами,сподіваюся ком чоловічої статі :))) )

11. hisp

hisp Well-Known Member

Итого -1.
    Эребус вероятно мирный и Кост также.

Если ночью не будет убит ролевик, то все идет по предсказанному сценарию, и ролевики могут раскрываться. Но если так решит ком - смотря что он знает.

Мафия скорее всего будет стрелять во вчерашнюю цель, так что они будут жить (если они же и не цель были)

Обоснуешь?

Ошибаешься ты только когда бываешь мафом.
    И ты все еще жива ;)

12. Masini

Masini Well-Known Member

Обосновала. Методом исключения

Когда я маф, я попадаю точно в цель ;)

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Cкажу, що ризиковано це...

14. Masini

Masini Well-Known Member

Я против

бла бла бла

15. hisp

hisp Well-Known Member

Методом исключения. То есть о себе говорить бесполезно. спрошу об исключенных.
    Испанка, Мартини, Любимая и др - как?

16. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ох, ну дякую... не впевнений, що хтось з нас: Сашка, я, Хантере переживе, цю ніч!
    На всяк випадок напишу: підозрюю Іспанку - через відсутність будь-якої логіки у дописах.
    Хісп - хто його знає, він останній голосував проти Вікторії, коли урятувати її шансів вже майже не було, знаючи його хитрість...

17. hunter

hunter мандрівник

а те що я написав тільки два повідомлення і то з ціллю на боса мафії і можна сказати через мене її повішали (а так то б мене точно повісили) пишеш - про злив свого шоб отримати відмазку на всю гру, ти думаєш мафи б таке колись зробили в перший день? ніколи. чому? - бо в перший день з 11 партій ось це друга де в перший день повішали мафа (памятая я ше нірванку повішав був :preved:) і то не тільки через це. Бо перед тобою цю теорію хтось висунув був а ти підловила її, але вона посипалась і усьо, ппц.

хісп-рікся - не по одну сторону зараз грають, остання - мирна (ато підхватила вішання віки), а ось хісп...

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

я сподіваюсь, ви так жартуєте? о_О
    Щодо того, щоб мене ком замочив )))
    Краще вже нехай мафія, не так абідна буде )

19. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Вже 22:00....

20. Masini

Masini Well-Known Member

Цитировать лень, если переживу ночь - попробую подробнее. А если вкратце - они по тем или иным причинам не вызывают у меня подозрений.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)