Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Ні :)Просто в тебе був один дивний допис...

Хантер,останні дописи мене переконали:))Приєднаюсь до Хіспа з Ріксі:)

Комісар,ходи до:
    1.Віка
    2.Еребус
    3.Хантер

Когось з них повісять,Тож в тебе вибір звузиться до 2-х:)

2. victorys

victorys позитивчик :)

Найбільше зараз тебе з Хантером.

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В шапку (тобто перший допис теми з правилами, який видно на кожній сторінці) додала поточне голосування. Буду його оновлювати по мірі поступання нових голосів, змін і своїй присутності :)

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

ЧИМ я викликаю підозри? Тим що граю активно - це марення! Скажи хоч щось логічне і зв'язне проти мене! :)

5. Kost

1. -Erebus- = Вікторис
    2. MARTINI = Ріксі
    3. Персі = Сашка
    4. Riksia = Хантер
    5. LuBimaya = Еребус
    6. Іспанка = Еребус
    7. hisp = Хантер
    8. ovod = Ріксі
    9. hunter = Вікторис
    10. Sashka-ua = Вікторис
    11. Kost = Хантер:tongue:
    12. victorys = Еребус

Еребус,чо це я з Іспанкою мафи?Ми з нею взагалі не бачились ше в темі...:)

6. -Erebus-

А чому Сашка - ні? Він теж одразу був проти тебе, а потім зник! Нелогічно - а це властиво мафії... лишу свій голос поки!

7. Kost

Я вже колись казав,що хто більше всіх пише в перші два дні,той і маф:mocking:
    Просто мирним треба когось рідозрювати,ось вони і шукають в темі,хто де кого палить:)

А в тебе того дофіга:)))

8. ovod

ovod Well-Known Member

ріксю наприклад або сашку якщо так і не появиться.
    сама питається чого проти неї голосують, а проти хантера голосує тільки тому що він підписи збирає.

9. -Erebus-

Е... не зрозумів, що ти маєш на увазі?

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ріксі, ну ти вже дочитала? Чи так і обмежишся жартами і Лукашенко?

11. Masini

Masini Well-Known Member

Не дочитала и до восьми не дочитаю. Голос менять не собираюсь. И никаких шуток. Про Лукашенко шутить нельзя :shutup:

12. Kost

Ось до речі:
    Вдень я писав,що вас із Сашкою підозрюю однаково-потрошки:)

Але Сашки нема.томц і дивлюсь на тебе,і думаю на тебе.а про Сашка забув:)

Особливості психології певно:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

Не були одночасно онлайн,де ти шось побачив?

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хісп,зливаєш голос,не хочеш голосувати проти когось із своїх?Гм,хитро придумано..
    Перечитала я все,що ви настрочили за той час,поки я працювала і приводила себе до ладу у перукарні:
    1.Найбільш підозріло поводиться Еребус,це кандидат у мафи №1 для мене - занадто емоційно,активно,самовпевнено,багато розмірковує і намагається відвести від себе підозри шляхом зливу Віки.
    2.Віка - спалилася з тими імунітетами,але більше нічого особливого не вказує на те,що вона є мафом.
    3.Хісп - кандидати в мафи №2 ( зливає голос,щоб не голосувати прооти когось із ймовірних мафів)
    4.Кост - якийсь він мені непанятний поки що..кандидат в мафи №3
    5.Рікся - на диво спокійна і не бушує:))) схильна вірити,що мирна.
    6.Мартіні - як завжди розмірковує логічно,його важко розкусити.схильна вірити,що мирний.
    7.Персі - щодо неї наразі підозр не маю,схильна вірити,що вона мирна
    8.Овод - мутний,від нього всього можна чекати..
    9.Хантер - нетипова для нього поведінка,десь пропадає,мало пише.Я розумію,що зовнішні фактори а - ля робота,брат в армії,кум в гостях сильно впливають на можливість грати,але це також може бути хорошим прикриттям.Наразі кандидат у мафи №4
    10.Сашка - ще один десь пропадає..Аргументи типу "він давно не був мафом" для мене не є переконливими.Принаймі його поведінка на мафівську мені не надто схожа.
    11.Любімая - важко щось писати про людину,яка сама мало пише..
    Ну і я,Іспанка, проста мирна,яка сьогодні мало писала,бо більшу частину дня була поза домом.
    Отаке от.

14. -Erebus-

В кого до 8, а в кого і до 9!:tongue:

Я вже підозрюю Коста - бо меле нісенітницю, але через мій слив голос не можу міняти! :sad:

15. Masini

Masini Well-Known Member

ОБОСНУЙ

10 ЗНАКОВ, МАТЬ ЕГО

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

Давайте поможем Хантеру спокойно собирать подписи, м? Чтоб за мафию...это...не волновался...

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ну це для тебе підозріло,а для когось ні.Це твоя особиста думка,і я з нею не погоджуюся.Я голосую проти тебе не тому,що ти мене підозрюєш,а тому,що вважаю,що ти є маф.

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

Він посилено натякав, що він комісар. Чи то тільки мені так здалося?

18. -Erebus-

Вірно, саме так і граю - бо шукаю мафію! Іспаночко - ти або мафія, або гарно гульнула на вихідних і не хочеш думати!..

19. Kost

Давай приклади нісенітниці:)

П.С:Пишу творчу з англійської та паралельно вконтакті сиджу...може шось і наме...лив:)))) рапотом...

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

В тебе шось всі мафи...не підозріло,нє?:)))

20. -Erebus-

Коротше я зрозумів... не хочеш, щоб тебе повісили удень: краще мовчи!
    Але невже комусь ТАК цікаво? Очсобисто мені - ні, а через те, що я нині маю час і бажання, можу так активно і грати... Хєх!
    Не хоче народ в нас думати, ох, як не хоче!

---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

Поки так - підозрюю всіх!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)