Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Мартіні - почали зливати Вікторис не ми з Персі, що по-перше, а по-друге а нащо ти її захищаєш?

---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ----------

Я? Ні... а ось ти знову "спалила контору"! ;)

Якщо мирни тупануть, і все ж удень мене вб'ють, то я просто довго сміятимусь! :)))

На цю хвилину найбільш підозріли: Вікторис, Іспанка, Мартіні??? Що скажете? :pardon:

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

по-перше, маючи вже певний досвід, я знаю, що часто мафи дивляться куди вітер дує, хто починає назбирувати голоси і тоді приєднуються. Саме так мене вішали в минулій партії. Один-два олені проголосували, мафи докинули парочку голосів і вуаля, Мартіні повішений. Сюди додаємо ще надумані нелогічні аргументи і маємо типову мафіозну поведінку.

по-друге, я захищаю не стільки вікторію, скільки себе, бо сам не раз ставав об"єктом звинувачень за такими ж так званими "аргументами". Ну а вікторія цілком може виявитися мафом, але повторюю - не тому що не дочитала щось в першому пості партії, це неправильна логіка

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Розумник, я проти Сашки голосувала.
    Таке враження, що ти не тільки правил не читаєш, а й теми взагалі.

4. -Erebus-

Так, а Персі не голосує же проти Вікторис чи я щось недоглядів?
    І я переголосував одразу після палевного поста Вікторис: майже разом с Сашком, але чомусь під підозри потрапив лише я з такої дії... Нелогічно то, Мартіні - а нелогічні дописи - ознака мафіозності!

5. MARTINI

а я що сказав що вона голосує проти вікторис? Щоб зливати не обов"язково голосувати, тим більше голос можна змінити в останній момент

6. -Erebus-

Розказуєш про свою тактику? ;)

7. Персі

Мартіні, ти дістав. Всі підозрюють і голосують проти Вікторії, а зливає її Персі. :))) Логічно. Якщо Віку повішають і вона виявиться мафіозою, то ти теж мафіозо. :)

8. MARTINI

зате твій голос проти вікторис ппц який логічний!

ну ось, тепер і мене почали зливати

І ще одне. Що це за демонстративні натяки в тебе в кожному другому пості про якусь мега-важливу роль? :) Ну просто смішно такі заяви читати. Якщо в тебе дійсно була б важлива (для мирних) роль, то навпаки мав би сидіти тихонько і не признаватися, тим більше що нічого взагалі не загрожує. Проти тебе тільки один голос, наскільки я бачу, та й то від Вікторії, яку ти намагаєшся будь-якою ціною злити. Сліпий не побачить, що ти намагаєшся всім показати ніби то ти комісар. Якщо це правда, то ось це кричуще виставляння на показ своєї ніби-то мирної ролі в перший же день - це велике глупство, ти тим самим собі малюєш мішень для нічного пострілу на потилиці флюоресцентною фарбою :) Тобто висновок - ти або глупий комісар, або хитрож%пий мафіозі :) До другого я поки що більше схиляюся.

Але оскільки ти все-таки можеш виявитися глупим комісаром , таким собі інспектором Лестрейдом, то я поки що не ризикну проти тебе голосувати, поки через 1-2 дні не відкриється справжній комісар.

9. Кохана

Кохана LuBimaya

а що, кост, завалять вашого боса, і тебе прикує!!!

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

люди, мене трошки не буде сьогодні, бо приїздить моя мама, яку я півтора роки не бачила! тому, проголосую трошки пізніше.. бо поки читаю тему і не можу ще зорієнтуватися...
    як на мене, то еребус щось мутить і кост з хіспом не такі як завжди...

10. -Erebus-

Посміявся.... нє, нє - правда посміявся! :)))

11. Персі

Ага, і ще що подобається.
    Хто друга в армію, в кого мама, в кого екзамени чи ще хтось. А хтось просто мовчить і навіть не пояснює.
    Одно слово, я свій голос залишила. Піду.

12. -Erebus-

Так! Може не ппц, але краще (гірше) кандидатури за Вікторис, я поки не бачу! Навіть якщо вона і виявиться мирною - то буде їй наука, що правила треба читати і за грою стежити уважно!
    Ти знайшов чорну кішку у чорній кімнати... невважаючи на те, що її там взагалі не було! :)

13. Кохана

Кохана LuBimaya

ну-ну.. сміється той.... далі знаєш?

14. -Erebus-

Хорошо смеётся тот, кто смеётся... всё время! :)))

15. victorys

victorys позитивчик :)

але ведуча буде мати сміху з ваших всіх "логічних висновків" :haha:
    З тим, що мене сьогодні повішають, я вже змирилась (що зробиш, вівторок то мій смертний день у мафії :))) ), і доказати тут комусь, що я проста мирна це марна справа, але мене тільки дивує чому ніхто не підозрює
    1.Хантера, який написав, що активності сьогодні від нього не дочекаємось? Та і вчора він не був активний. Я теж можу сидіти тихо прикриваючись невідкладними справами і нічого не писати весь день, а сенс? Навіщо тоді записувався у гру?
    2.Хісп - не появляється,
    3.Рікся була з ранку тепер знов пропала,
    4.Косту -бачу, що сказати нічого (а бо боїться сказати зайве),
    5. Іспанка вроді на канікулах а сюди чомусь не заглядає,
    6. Сашка - який швиденько підхопив ідею мого підвісу,
    7. де Овод подівся?
    Всі ці персонажі аж ніяк не викликають у вас підозри? Мирні та порухайте трохи мозгами... :download:

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

ще любімую допишіть до мого списку, бо її теж сьогодні не буде ;)
    П.С. В мене сьогодні англійська після обіду, так що мене також не буде <----------- можете з цього зробити остаточний висновок що я маф, бо шифруюсь перед самим голосуванням :haha:

16. -Erebus-

Викликають всі! Кост і Іспанка з названих у першу чергу!
    А ось це у корені не вірно, бо якщо ти насправді мирна тобі тре якось нас всіх у тому теж переконати! Чи ти не хочеш перемоги міста?

---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

Що ти маф я висновок зробив з інших твоїх дописів: а як ще пояснити твоє ігнорування дописів Хантера у нульовий день? Тим що у нульовий день мафія дивиться, хто радше за все є комісаорм чи лікарем (щоб в нього не потрапити, бо лікар радше за все лікує себе у першу ніч)! А нащо стежити за Хантером - в нього ж все одне не можна стріляти!.. Прокол, Вікторис, явний!
    Але може це з того, що ти просто не читаєш правил гри... щож, погодься, що цим ти підвела мирних, бо накликала на себе підозри, наступної гри уважніше читатиме правила!

17. victorys

а як я маю вас переконати, якщо більшість вже впевненна у моїй мафіозності через один нефартовий допис.. і признаюсь чесно, що правила я не дочитала, бо думала, що імунітет дається на 1 день, тобто ні мафія не може такого гравця пристрелити в ночі ні маирні повішати у перший день.

ось з цим й справді можу погодитись :sad: Це тільки моя четверта гра і ще вчусь, до цього часу мені правила здавались однаковими у попередніх іграх, тим більше, що той імунітет ввели недавно і я ще не встигла розібратись що до чого.
    Ну не знаю як ще вас переконати :dntknw:

18. -Erebus-

Ось тут написано:
    Żadnych trudności - так в вас кажуть же? :)

19. victorys

ну написано, написано, кажу ж не дочитала, скільки разів повторювати?

А чому ти тільки на мені зациклився? Може спробуєш хоч трошки пошукати мафію серед інших підозруваних? може якщоб вони більше писали у темі то і у них ти б побачив якісь "проколи"?
    Прошу комісара прийти до мене вночі і сказати всім мирним мою роль, бо вже не знаю як від вас відбиватись.

---------- Додано в 12:25 ---------- Попередній допис був написаний в 12:21 ----------

і взагалі, будучи я мафом після таких "проколів" я б залупилась десь в куточок і сиділа тихо, щоб не викликати ще більшої підозри і не сказати ще чогось зайвовго. А я стараюсь хоч якось переконати мирних у своїй правоті, щоб зновуж таки не повішали мирного у перший день.
    Я всьо сказала, робіть як знаєте і як там кому інтуіція підсказує.

20. -Erebus-

Почекай ти ще трохи... якщо хтось так і не почне активно грати, мій голос перейде до нього, бо нащо такі гравці місту? А якщо сидить "у тені" і не рухається, і нічого не пише, то як інакше взнати мафія він/вона чи ні?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)