Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Был уже ночью, не помогло :)))

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Дивна якась гра... Всі флудять, а грати ніхто не хоче.

4. victorys

victorys позитивчик :)

Мене звинуватили у мафіозності через оцей допис:
    Після чого я пояснила, що не розглядала їх кандидатури, бо в них імунітет (і взагалі я думала, що імунітет діє перший день) та меньше з тим, 10 раз пояснювати того самого не буду, зібрались вішати то хай вішають, вже привикла до наглої смерті у вівторки :))) А тебе Рікся, через те що мене захищаєш, зараз разом зі мною в мафіозності будуть звинувачувати, ну хіба що ти собі алібі робиш на випадок якщо мене повішають і всі дізнаються, що я мирна.
    ну от і що можна сказати після такого допису? "
    А ти Кост так раптом появився і під шумок я тобі виявилась найбільш підозрілою, а може розглянемо твою кандидатуру на повішання, а? Що скажеш?

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

І чим же ви всю ніч займалися? ;)

Чому не хочуть? Вже 7 гравців проголосувало... серед них 1, а може навіть 2, точно є мафією! Хоч може є і ймовірність, що всі 4 мафіозі сидять і вичікують поки мирні зливають один одного! :)))

6. victorys

ймовірність може і є що вони сидять і вичікують, але твоє закликання всіх до швидкого і необдуманого голосування теж не є показником мирності. ІМХО

7. -Erebus-

Голос завжди можна поміняти! Тому і варто проголосувати одразу, щоб потім був час поміняти, а не так, що всі сидять, а потім мафи дивляться кому не вистачає одного-двух голосів і його швиденько зливають!
    І ще: якщо людина прочитала всі повідомленя, флудить у тему гри, а не голосує - викликає підозри (Іспанка)!
    Ну якщо ти мафія, а радше за все то має бути так, то тобі лише би і знайти щось "підозріле" у діях мирного гравця, бо ж тре зробити все можливе, щоб сьогодні не вбили мафіозі!

8. Персі

Якщо вночі стріляли в Ріксі, то мафія - Мартіні. ))
    Хоча Ріксі і сама шось поки що мені не дуже подобається.

Хантер то взагалі шось з чимось. Хантер, якщо в тебе нема часу, користі з тебе ніякої (як ти сам кажеш), і взагалі, сам просиш, щоб тебе повішали - то може най так і буде?
    Чи то така хитра тактика?

9. victorys

ти знаєш, ти мене переконав Еребус.
    хочу внести маленьку поправочку, мафію вішають, а не вбивають.. Хто як хто, а мирний не повинен би зробити таку опечатку,нє? Чи тобі вже просто кортить вбити когось цієї ночі, бо попередньої не вдалось?

10. -Erebus-

А може сама Ріксія мафія? Такий варіант чомусь ніхто не хоче розбирати!
    Та і чому має бути так, що стріляли у неї? Не забуваємо, що є ще Хісп, наприклад! Чи може вони з Ріксією у одній команді?

11. Персі

Може й мафія.

12. -Erebus-

Взагалі за класікою: саджають у в'язницю!
    А підвіс когось не є вбивством?

13. victorys

не відмазуйся, підвіс може і вбивство, алеж у грі вішають мирні а вбивають саме мафи, чи я не права?

14. Персі

Віка, ти якась дивна. Сама прокололась подібним чином (не звертала увагу на імунітети), і сама ж до подібних проколів чіпляєшся. Нє, ну жити хочеться, то зрозуміло.

Кароч, шось мене та гра дратує. Зібрався народ поговорити ні а чом.
    І ще, я дійшла висновку, що я одна тут мирна. А всі решта мафія. Напевно, ведуча помилилась, як ролі розсилала. :)))

15. -Erebus-

Не права! Тупа причіпка до слів! Днем голосуванням вбиваємо одного з гравців: що мафіозного в цих словах?
    Можу хоч 10 разів півторити! :))) Вбиваємо, вбиваємо, вбиваємо... і так далі!:))

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А звідки пішло оце "мафи правил не читають"? Я наприклад правила і всякі мануали ніколи не читаю :) Спершу мушу спробувати сам, я ж і так найрозумніший, а потім як не виходить, то відкриваємо інструкцію і дивимся як правильно :)

А тут я ніяк не звикну шо кожна партія має свої нюанси, тому вже теж не раз мене носом тикали в перший пост і казали шо я маф :)

Вікторис звичайно може бути мафом, але не тому, що десь правила не додивилася, не бачу тут логічного зв"язку. Тому мені тепер більше підозрілі Еребус і Персі, які активно зливають Вікторію на основі такого надуманого аргументу

17. Персі

Серйозно? Ану тицьни, де Персі Вікторію зливає

18. victorys

ну раз мене за це запідозрили, то чому я маю не підозрювати за таке інших?
    І ти права жити хочеться...

ти почав нервувати, бо заділа за живе? Чи мені здається? ;)

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а це шо таке?

20. Персі

А що тут дивного? Намагаюсь зрозуміти, чому один гравець має право причепитись до "мафи правил не читають" (умовно), а інший - ні.
    Адже Віку всі почали підозрювати за подібний допис.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)