Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Фигассе, я жива о_О

Сорри, пока не было времени поучаствовать толком (хэллоуин орг и сессия с понедельника), обещаю, что завтра приду на работу и все все почитаю :blush:

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Яхуууу!!!!!!! Ріксі тут!!! Нарешті... Якщо ще ніч-другу вона переживе, то треба її вішати. Давно відомий факт, що ріксі довго живе лише коли вона маф. :)

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Іспаночко -відсутність логіки одна з ознак мафіозності!
    А я голосую проти Вікторис - причім за обґрунтованою думкою, але ти все одне подозрюєш нас двох! Невже і нині Іспанку випадок зробив мафією! Ох як смішно, якщо ще Сашко мирним виявиться, то я довго сміятимусь! :)))

---------- Додано в 02:00 ---------- Попередній допис був написаний в 01:57 ----------

Всі живи...

4. Masini

Masini Well-Known Member

Есть мнение, что ко мне прогулялся доктор... Если это так, то след ночью мне капец :) А если не капец - значит в эту ночь сработала телка или меня тупо решили подставить :crazy:

На всех мне, чесн говоря, по барабану. А вот за свою попку я переживаю, ага :)

5. -Erebus-

Тоді, якщо ти звісно не блефуєш, в тебе лише день щоб розкрити всіх мафіозі! ;)
    Вже не котирується, така тактіка вже не нова так що.... в тебе є ще день-два, а ось на третий, погоджусь з Сашкою, вішатимуть, бо для Ріксії так довго триматися у грі дуже підозріло!

6. Masini

Masini Well-Known Member

Ай, ну вас, не любите вы меня :cry:

7. -Erebus-

Любимо, Маргаріта!:give_rose:
    Але мафіозі тебе бояться, а якщо ти жива - то це викликає підозри в мирних...

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хм... Ріксі, стаєш в чергу... Хоч би вистачило на всих вас вірьовки й мила :)

9. Masini

Masini Well-Known Member

Ой ой ой, очень страшно. Мне не привыкать ваще-то :)))

10. -Erebus-

Для Ріксії це звичайні слова: пропалити, що вона мафія дуже важко з її флуда!
    Але подивимось проти кого вона голосуватиме, і як свій голос обґрунтує!..

---------- Додано в 02:31 ---------- Попередній допис був написаний в 02:30 ----------

Аґа... взагалі пропоную повісити всіх, крім мене: мирні переможуть тоді: чесно, чесно! :)

11. hunter

hunter мандрівник

передвиборча кампанія "кандидати в депутати" і ше завтра цілий день випадає (точніше сьогодні), так що сподіваюсь що мене хтось вб'є вночі...

Умно-разУмно!

45% (45бронік і дівка 10% :tongue:)

активу від мене сьогодні не дочекаєтеся аж до пізнього вечора... а і та, повішаєм, не переживай ;)

ей, не ний ;) життя прекрасне :preved:

---------- Додано в 01:47 ---------- Попередній допис був написаний в 01:46 ----------

ше один, мафки шо змовились?

---------- Додано в 01:54 ---------- Попередній допис був написаний в 01:47 ----------

1. -Erebus- віка
    2. MARTINI рікся
    3. Персі сашка
    4. Riksia
    5. LuBimaya
    6. Іспанка
    7. hisp
    8. ovod
    9. hunter віка
    10. Sashka-ua віка
    11. Kost
    12. victorys хісп

---------- Додано в 01:55 ---------- Попередній допис був написаний в 01:54 ----------

блін, стільки думок, стільки варіантів, але шкода що їх не реалізую...

12. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Мені б так:blush:

Поки що Вікторис,найбільш незрозумілі дописи...подивимось:)

13. Masini

Masini Well-Known Member

Бедная Вика, еще одна жертва социума... Дадите ей до конца партии хоть раз дожить? :)))

14. Kost

Будет мирной,тогда дадим:tongue:

15. Masini

Masini Well-Known Member

Ну да, а она у нас постоянно маф, когда вы ее вешаете или мафы стреляют...

16. Kost

В прошлой игре её маньяк убил,мы не виноваты:sorry:

17. Masini

Masini Well-Known Member

Мафы стреляют, маньяк стреляет, тут еще и вы вешаете... Красота! Дайте поиграть человеку, а то совести нет, чесн слово. Даже если она маф - что, единственный на всю партию???

18. Kost

Мафка защищает мафку:nea:

19. Masini

Masini Well-Known Member

Ну да, если я маф и Викторис маф, то я совсем больная по ходу :)))

20. Kost

:))) Зови дока:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)