Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Від чого мене покривати, не зрозуміла? Мене треба буде покривати хіба у випадку, якщо Сашку таки повішають і він мирним виявиться. Наразі знати, хто Сашка, може лише мафія. Ти що, хочеш сказати, що Сашка мирний, чи що?
    Блін, Еребус, тільки тебе почала менше підозрювати, і на тобі.

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Імунітет цікавить тіко мафію у першу ніч (сумніваюсь що комісар наздогад стрілятиме)! Тобто Хантер правий і ти Вікторис є мафією? Ай-ай-ай!
    А може Хантер сам мафіозі? Але...
    ...переголосую: Вікторис винна!

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хіба не зрозуміло?? точно мафка!! Бо ж імунітет, то лише на ніч, а хто на імунітетних увагу не звертає?? Хто вночі діє??

4. -Erebus-

Тобто в тебе викликає підозри пошук мафії і розміркування? Дивно!
    Може це так, бо ти сама є мафією?

5. victorys

victorys позитивчик :)

та того, що мафія їх вбити не може, отже вони можуть або відмовчуватись весь день(як хантер), або говорити багато (як Еребус) і фіг взнаєш чи така поведінка властива мафу чи вони просто розслабились через свій імунітет. Ось тепер після ночі можна докладніше до них придивитись.

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Лише на першу ніч.

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

у мене викликає підозри відсутність логіки в постах

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

Ага. Тобто вони тільки на мафію орієнтуються при виробленні стратегії "говорити", "мовчати"? :) А що про них мирні подумають, їх не хвилює?

8. victorys

ага понятненько, значить пливем за течією...молодець
    так, так чипляйся до слів :)))
    Які ж Ви всі наївні, ну-ну. Якось крім Персі ніхто більше хантера не підозрював, а появився хантер і швиденько вас всіх переконав в моїй мафіозності.

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

ось хантер перечекав ніч і тепер буде активніше дописувати, можете мене вішати, якщо я помиляюсь.

9. -Erebus-

А хіба "мовчки" цікаво грати? Особисто мені - ні!

В постах нульового дня майже во всіх її не було! А потім логіка вже є! Але поки ще все немов у тумані!
    Окрім підозрилих дописів Вікторис!..

10. victorys

мені теж ні, маю досвід 3 ігор, у двох на другий день мене вбивали мафи, у третій- маньяк.
    думаю ця гра не буде вийнятком :)))

11. -Erebus-

Думаєш свої пристрілять? Адже ж маніяка немає!:)

12. ovod

ovod Well-Known Member

шумите так, що я аж проснувся...
    розгрібати ваші дописи буду завтра...
    п.с. не повісьте кома...

13. victorys

думаю свої повісять під вдалим керівництвом мафії.

14. hisp

hisp Well-Known Member

Пора уже привыкнуть, что в 0й день я не флужу. (можете ругаца)
    И не фиг меня не активным называть. Не дождетесь! (с)
    В этот раз полных новичков уже нет, значит автокил маловероятен, что не может не радовать. Еще порадует, если в последующие дни разговоры будут, и по делу.

ээм.. это о чем?

:)) Возвратил гранату?

Тож, що ми маэмо.
    Выстрел мафии провалился, а значит завтра 50/50 умрет док. Если док лечил себя, то ему стоит быть готовым к этому.

Логики не обнаружил.
    Или у меня другая логика.

Суждения выносить буду завтра, когда, надеюсь, все будут на местах и можно будет попытать. Начну с Любимой, мне в прошлый раз понравилось.

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ні. Пливти за течією - то за кимось повторитися. А я конкретно помітив, що ти прокололася. От і все. Обмовилась ти серйозно. Фрейд не бреше....

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

Це про твій рандом.

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

не факт :) БД могла боса наручниками до ліжка прикувати :)

17. hisp

hisp Well-Known Member

опять эммм.. а что с ним не так?

Ну так поэтому я сказал 50/50
    Врядли док лечил не себя.

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ой Еребусе - Еребусе,щось ти мені все більше мафським душком попахуєш. Нащо мені покривати людину,яку я,як і багатоьох інших,підозрюю у причетності до мафії?

І від тебе мафським душком попахує. То мафам від них в першу ніч толку ніякого(якщо я правильно правила зрозуміла,то їх в першу ніч вбити не можна).Такшо вони можуть невигідні лише мафам.Чи то такий хитрозадуманий наїзд на напарника,щоб відвести від себе підозри? Гм...

19. Кохана

Кохана LuBimaya

можешь не тратить своё драгоценное время... только зря стараться будешь... (хотя, если ты маф, тебе только на руку мирную повесить)
    А за прошлую игру - респект!

20. victorys

я здається пояснила чому так написала, ти що не бачиш, що як тільки ніч минула, то хантер тут як тут?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)