Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Неактивних можна відкласти на потім. Вони навіть можуть автокільнутися, а повішати того, хто й так гигне - марнування дня. А тут явний маф! Чого його лишати?

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Так, бо мафи ніколи не голосують першими, вони чекають на кого з мирних починають нагоняти і "допомогають" слити його!

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Чого ж... Все можна вирахувати у відсотках, враховуючи кількість ігор і кількість разів зіграних за мафію. Та й усе. Нє? та й нащо ті ігри. Всі наступні ігри будем просто подавать заявки і по статистиці відразу говорити результат хто виграв.

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Ясно. то ти вирішив не палитися і проголосувати першим?

4. ovod

ovod Well-Known Member

+1
    просто зараз такий варіант існує, от його і розглядають, на другий раз вже для мене таке буде...
    таке життя...
    от наприклад, персі...

5. victorys

victorys позитивчик :)

добре, нема питань проголосую за другого в свому списку
    винен Хісп (методом вираховуванки), бо сидить тихо і писав мало так як і Кост, Мартіні та Рікся. І не виключно, що я до завтра свій голос поміняю, тільки прошу мене не звинувачувати у мафіозності за зміну голосу.

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ні........

7. ovod

ovod Well-Known Member

ти ж довірилася доказам еребуса?
    іншого пояснення я не чув, бо інакше ти маф.

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

все йду спати, тре набиратися сил...

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Оводе,тільки разом з тобою;)
    :)))
    Наразі Еребус для мене найбліьш підозрілий,бо отак відразу почав голосувати, та й його аргументи особисто мене не надто переконують.А може один маф вирішив прикрити іншого мафа й проголосувати проти нього,щоб відвести від себе підозри?І таке цілком може бути..А Персі повелася на мафівський розвод..

9. -Erebus-

Добраніч! :)

10. Персі

На мій погляд, Сашка веде себе інакше, ніж зазвичай. Дуже бурхливо реагував на звинувачення Еребуса (ще в нульовий день). Можливо, дійсно хотів відсидітись мовчки, однак, коли його почали часто згадувати і підозрювати, одразу ж з'явився. Не забув мені нагадати, що інтуїція підказує мені Хантера підозрювати. :))) Задовільняє пояснення?
    Я ніде не казала, що вважаю Еребуса мирним. Я тільки писала, що він мене здивував. Але наразі найбільше підозрюю Сашку.
    Овод, а ти в підписі своєму напиши "Персі - маф", а то в кожному пості повторюєшся. :)

11. -Erebus-

Та мій третий пункт, чому я голосую проти Сашка, є більше таким жартівним, аніж має якусь логіку! Це ж не покер чи преферанс, щоб обпиратися на розумування, що обґрунтовані теорією ймовірності! Тут кожний може бути мафією щогри, а може не бути жодного разу!

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

А цікаво чим? Відео, де я стою на голові і ногами жонглюю, я ніби не викладав! :)

12. Персі

Швидким голосуванням. Ще й проти моєї найбільш підозрілої кандидатури. )

13. hunter

hunter мандрівник

отже, не читав ЩЕ всього взагалі, але побачив на останній сторінці одне повідомлення, яке мене аж занадто мафським!
    я, якщо не помиляюся то написав тут тільки одне (чи може 2) повідомлення, а Віка про мене забула...

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Винна Ріксі, ібо гдє она?

15. -Erebus-

А власно чого тягнути?
    Тим більше що можно і переголосувати коли що! А Сашко і правда цієї гри не такій як завжди!

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

Писала минулого тижня, що зламався комп'ютер!..
    Виходила з телефона, але може і телефон теж зламався?:)

16. victorys

victorys позитивчик :)

а на тебе хантер як і на еребуса я першого дня не звертала уваги, бо в вас імунітєт і толку з вас як з козла молока, ну але раз ти хочеш поповнити списки моїх підозрюваних -то прошу дуже :)
    А може розкажеш нам де пропадав стільки часу?;)

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А імунітет хіба навсю гру поширюється? Я думав лише на першу ніч

18. Персі

Поясни думку для особливо обдарованих, як я. :))) Чому це з них толку, як з козла молока? Що ти маєш на увазі?

19. -Erebus-

Мафский пост, не сказати що зовсім типовий, але щонайменш викликає багато підозр! І цим дописом Іспаночка намагається покрити Персі... Невже Персі, Іспанка і Вікторис мафія?

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ой ну вибачте. Тепер щоб мене не повішали на початку кожної гри я буду просто цитувати дописи з попередніх ігор. Так чи що?

Ще більше переконуюсь, що Еребус маф. Необгрунтовані звинувачення і напасти вирішив відразу, мабуть, керуючись принципом "кращий захист - напад". Аякже, одним махом і мирного повішати і від себе підозру відвести, бо ж минулу гру памятаєтеі мою помилку з Мартіні?? Отож!

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

опаньки!!! мафка спалилася!!!!!!!
    міняю голос
    Винна: вікторіс

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)