Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

можливо бос

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ахаха. Шо мафи, з'їли? :)))
    Казала, не рухайте самбуку. ))
    То вас бозя за мої сльози покарав )

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Чого тягнути?
    Винен Сашка_уа, бо:
    1) Постійно говорив, коли був мирним, що нащо флудити у нульовий день - вже можна починати шукати мафію! Нині такого не було!
    2) Раніше постійно журився, що не є мафом. Цього разу такого немає!
    3) Вже пора і сашку мафом пограти! ;)

4. ovod

ovod Well-Known Member

віка, а ти як думаєш?

казав нірванці не давати тобі в руки пістолет, добре що в себе не попала :)

5. -Erebus-

Всі варіанти відоми: дівчина заблокувала боса, лікар захистив офіру!
    Броника немає... то що мафи не встигли відправити НД малоймовірно!

6. Персі

Обана, Еребус здивував мене. :)
    Але я підтримаю
    Сашка

7. victorys

victorys позитивчик :)

я взагалі поки що не знаю на кого думати, я написала, що для мене зараз найбільш підозрілі ті, хто відмовчується тобто як раз четвірка: Кост, Хісп, Мартіні та Рікся.
    Ну ви даєте ось так зразу проголосували разом. Це трохи виглядає на початок зливу, хоча не виключно, що сашка і маф.
    Еребус хоча б пояснив чому підозрює сашку, а ти Персі просто так, за компанію чи як?

8. Персі

А чому це тебе так зацікавило?

Мене аргументи Еребуса переконали. :) А ти схиляєшся до думки, що Сашка - мирний? :)

9. victorys

я схиляюсь до думки, що всі ви тут брехливі мафіозі. А тебе б не зацікавило, що хтось голосує за когось без аргументів, так сказать "за компанію"? На мою думку моє питання було доречне.

10. Персі

:))) Віка, не нервуйся.
    Схиляєшся, то голосуй проти брехливих мафіозі. :))) А там видно буде, ху із ху. :)

А якщо ти мирна, то просто подумай, чи мафи такі дурненькі зразу когось "зливати", навіть не вичекавши і не "розвідавши обстановку" ;)

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

1. А тепер не говорив, що не треба флудити, а треба шукати, а просто робив це! І небезуспішно. Винен: еребус

2. А сенс? Журюся й далі собі. Вже не так сильно, та все-одно журюся.

3. А от це той "вбивчий аргумент", який точно доводить мою мафовість. Саме тому і вважаю Еребуса мафом!!!!

12. victorys

я поняла. Якщо людина не ставить смайликів на початку або в кінці речення, то її сприймають як дуже серйозну, або дуже нервову.:)))

13. -Erebus-

Якщо ти і насправді мирний, то зовсім безуспішно, якщо голосуєш проти мене!
    Собсно як і завжди твоє "шукання" мафії у нульовий день приводило до повішання мирних!

14. victorys

не виключено, що один з вас маф, а другий просто підстроївся, а в кінці скаже, що він нікого не зливав, бо перший проголосував...

15. -Erebus-

Вікторис, мафи ховаються серед неактивних гравців радше за все! Мартіні, Хантер, Кост, Ріксі?

І не спішать голосувати одразу теж... ну прямо, як ти! ;)

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Та де там!! Ти ж уже знайшов мафа!! Забув про мене чи що??

17. victorys

А за кого зараз голосувати, якщо ще не всі конкретно відписалися в темі? Голосувати за тих що пишуть, щоб потім поміняти голос за когось хто прийде, напише якусь фігню і видасться більш підозрілим? Без сенсу, бо потім зновуж таки будуть підозри чому голос змінено. я думаю, що завтра до обіду в мене буде час щоб визначитись, тим більше що після обіду і аж до вечора мене не буде, а хотілося б зробити свій вибір правильно.
    Вважаєш, що голосування прямо зараз і вже є кращим виходом?

18. ovod

ovod Well-Known Member

персі ти також думаєш, що сашка маф по теорії ймовірності?

сашка, а ти б неповірив?

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

буду голосувати завтра і напевне проти неактивних, щоб знали що і від них( якщо вони мирні) залежить перемога міста, ну а якщо мафи то тим більше

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

піпец... то давайте статистику в студію і перевішаєм тих, хто найменше разів був мафами. так?

20. ovod

ovod Well-Known Member

не получиться, бо з тих що довго грають це тільки ти,
    я в принципі також, але я зіграв на одну гру менше, тобто ймовірність менша.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)