Мафія: гра №10 ювілейна!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 18 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

які зараз можуть бути логічні висновки?
    ще жодного голосування і повішення не відбулося. От коли хоча би третій день, тоді може бути якась логіка. А поки що я дивлюся суто по поведінці гравців. Твоя поведінка найбільш підозріла. Якісь такі дурні відмазки, дуже характерно для мафа, якому на хвіст наступили. Ось я наприклад ніяк не намагаюся відмазатися, бо то безглуздо в перший день, коли всі один одного звинувачують і по найцять разів змінюють свою думку. Власне, майже всі себе так і поводять, а ти починаєш завзято виправдовуватися. Точно маф ;)

2. Honda

Honda Well-Known Member

Для мене підозрілі зараз ті, хто ніц не пише: Прашуня, Кост, Поетка....напевно серед них є 1 маф...

Останнє редагування: 18 жов 2010
  3. victorys

victorys позитивчик :)

От на рахунок "Точно" то тільки мафам все точно відомо ;)
    Я просто не хочу, щоб мирні зробили помилку вішаючи мирного, а саме до цього ти зараз закликаєш. Поведінка кажеш підозріла? А для вас багато пишеш-маф бо дуже відмазується і заговорює всім зуби, мало пишеш-маф, бо не хоче спалитись написавши щось зайве, нічо не пишеш-маф, бо якби не був мафом, то писав би щось.
    Так що хз як себе вести у цій грі. А я пишу, бо маю зараз натхнення і час, якого завтра у мене не буде через напружений день.

4. Кохана

Кохана LuBimaya

а ще Хісп щось притих....

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Додання щодо ролі лікара!
    Оскільки сироватка у лікара це нова фішка на нашому форумі, пишу про її докладніше. Лікар зараз двачи за гру після третей ночі може використовувати сироватку:
    1. Підкладати сироватку правди (розкриття ролі персонажа) з ймовірністю бути спійманим за руку 50%. Якщо живих гравців менше 15, то не може використовувати два дні поспіль. Використовується з третьої ночі.
    2. Використовувати сироватку здоров'я, тобто лікувати не просто конкретну людину, а жертву конкретної ролі (тобто відписує, що лікує жертву мафії / маніяка / комісара / ...). Однак, якщо в місті залишилася лише одна негативна сторона (мафія / маніяк / снайпер і т.п.), або ж ролі вже не розкриваються (менше 10 гравців), лікар втрачає можливість лікувати жертву ролі. Двічи підряд не може лікувати жертву однакової ролі, тобто якщо на третю ніч він лікував проти маньяка, то наступної ночі проти маньяка вже лікувати не може!

Останнє редагування: 18 жов 2010
  6. MARTINI

Нічорта про дохтура не понятно

7. -Erebus-

Що саме?
    Якщо є якійсь питання щодо правил, звертайтесь, я відповім!:preved:

8. MARTINI

нічого не зрозуміло
    поясни на практиці як має виглядати підкладання сиворотки і що це означає для того, кому вона підкладена

а пункт 2 взагалі якась квантова фізика

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То не я. В мене нема можливості прибирати людей нічкою.

Чесно кажучи, я навіть не встигла його запідозрити. Вся увага йде на Віку.
    Мартіні, ти от вже першим проти неї проголосував. Якщо ти мирний, то чи не переживаєш, що якщо вона виявиться мирною, то тобі капєц? Впевненості зараз же ні у кого нема. А знаючи життя так воно і буде.

Мирних зараз багато. Мафи навіть зможуть повести людей в дві мирні сторони. Тобто намовляти голосувати проти двох мирних, щоб їх не рухали.
    От Рікся почала голосувати проти Прашуні, це підтримав Овод. Згадуючи минуле, Рікся має специфічні тактики, може таким чином хоче розкрутити Прашуню на дописи, а в Овода то вже хронічно голосувати так само, як Рікся (тільки без образ.. але то дійсно вже виглядає нездорово). Тому зараз Овода не розглядаю - його і так не піймеш шо мутить.

Буду пробувати шукати зразу зі зв'язками, може так прослідкуються швидше..
    Поки що мафами підозрюю угрупування Віка+Поетка+Іспанка і Хонда+Любімая.

Хочу голосувати проти Віки. Але! Якщо вона буде мирною, а це дууууже велика ймовірність, бо ми постійно прибираєм мирних в перший день, тоді Мартіні запідозрять в мафіозності і мене теж. Тому поки що не спішу.

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

Сашка

10. -Erebus-

Лікарь - гравець А, дожив до третьої ночі. Він вирішив використовувати:
    1) ...сироватку правди. Він підкладає її на гравця В, і якщо на лікаря не ходитиме дівчина, то роль персонажа розкривається! Ким би не був персонаж В: мафом, маньяком, мирним з ролью чи ні, ведучий пише його роль у дописі підсумків ночі. З вірогідністю 50% роль лікара може бути розкрита, ведучий кидає монетку!
    2) ...сироватку здоров'я. Він лікує наприклад від вбивства мафії! Тобто у кого би не стріляла мафія (маньяк чи комісар) - їх ціль буде урятована!

11. hisp

hisp Well-Known Member

Оочень странное "Якщо". Будто остаточные явления выгораживания своего.
    Да и следующий пост наводящий такой.

То есть без указания цели?
    Круто, даже слишком.
    Еще эти проценты 50/50 - кака. Имхо не уместны они в мафии.
    А еще жаль маниака - с этими 50/50 он до конца не дотянет.
    Ну это так, лирика как всегда)

12. -Erebus-

Це рівняє шанси!
    Уявіть собі картину, коли у першу ніч вбито 2 мирних, перший день вішають мирного і на другу ніч знову вбито 2 мирних - місто майже програло, але сироватка дає шанс!
    А це дуже був дуже вірогідний хід подій! Бо маньяк радше вбивае саме мирного, бо мирних просто більше!

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Для нас, мирних?? Ох і палишся ти, Віко!!!

Винна: Вікторіс.

14. nastinka

nastinka відсутня

тіко продерла очі) з душу поки маю 5 хв. забігла сюди!
    юху! єсс))
    такої везухи я ще не бачила)))
    йду здавати кров в лікарню) буду десь під українську 12. :)
    всім гарного початку дня та ранку)

---------- Додано в 03:18 ---------- Попередній допис був написаний в 03:17 ----------

15. victorys

мафи коли не мають до чого придертись, то так і чіпляються до звичайних слів. Для вас - це для всіх ( в тому числі мафів) :)

16. nastinka

nastinka відсутня

на мою думку вікторіс мирна, хоча..хто його зна...
    можливо вона дуже класно блефує.
    от на рахунок сашки-юа ще думаю...
    цікаво хто він?? точно рольовик :)

17. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я ,ну чесно нічорта не розумію.... а сенс того всього?

18. Masini

Masini Well-Known Member

Чего именно?

19. victorys

Пропоную мирним звернути увагу на одну цікаву річ, яку я помітила переглядаючи дописи від самого початку:
    У перший день сашка і мартіні вдають, що нібито підозрюють одне одного:
    ....пізніше помаленьку у список підозрюваних включають мене, але одночасно вдають, що підозрюють ще когось:
    ну а тут маємо вже остаточний злив:
    Або вони обидвоє мафи або один з них точно.
    Надіюсь у мирних вистарчить олії в голові, щоб не піддатись на такі примітивні провокації.

20. MARTINI

оскільки інших провокацій нема, ведемося на примітивні. Аргументовано і правдоподібно виведи на чисту воду мафів і ми тебе підтримаємо

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)