Мафія: гра №10 ювілейна!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 18 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nastinka

nastinka відсутня

хочу з татом поговорити, боюсь вийти)))

2. ovod

ovod Well-Known Member

по-моєму нірванка маньяк,
    один маф з печінкістів,
    один або два зливають віку,
    два або один мовчить, скоріше один(або прикрився історією про похід. як хонда і іспанка)

3. victorys

victorys позитивчик :)

хантер поясни що я такого сказала і до чого ти це написав? Твій допис виглядає на явний заклик мафа щоб повішати мирного.
    Рікся нервуєш у кожній грі саме ти, (і доречі недавно сама призналась, що ти нервова не тільки у грі, але і в житті) а зараз невідомо навіщо перша приписала нервовість моїм постам.
    Сашка пішов тою самою дорогою.
    титул мафа чтолі?
    ти поясниш накінець причину підозри, чи теж даш примітивну відповідь: "бо нервуєш" :haha:
    ти про себе? ;)
    я вже є, не парся!

4. Masini

Masini Well-Known Member

Ну да, только я потом оказалась мафом. Совпадение, не? :tongue:

И чо это неизвестно для чего? Очень даже известно. Вызываю тебя на конструктивный разговор. А ты вместо того, чтобы разговаривать, нервничаешь и нападаешь в ответ.

Немного статистики: при нападении на мирного, он защищает самого себя. При нападении на мафа, он переводит стрелки на другого, отводя от себя внимание. Вот я в рамках отыгрыша про печеньки на тебя наехала, а ты сразу кинулась оправдываться и на меня спрыгивать. Че ж Ирина не стала прыгать в ответ и приводить доводы своей невиновности? Короч ты если мирная - то странная

5. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я в асці....і що?

6. victorys

а ти хіба не знаєш, що найкращою обороною є напад? Сама ж так і робиш, хіба ні?
    статистики часом брешуть, адже ніхто не взмозі перевірити правдивість статистичних інформацій.
    а хто її знає, може відмовчується?
    та вроді нормальна, принаймні до сих пір ніхто не жалувався :)

7. Кохана

Кохана LuBimaya

спалитися боїшся?

8. Masini

Masini Well-Known Member

Ай, Викторис, с тобой неинтересно разговаривать. Больше не буду. Хисп появится, пойду его трогать скраешку...

9. ovod

ovod Well-Known Member

не получається розкрутити її злив?

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Що, не можете зі своїми на зв'язок вийти? ;)

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А хто такі печінкісти?)о_О
    Нульовий день,а вже такі страсті розгорілися,жах:)

12. victorys

:haha:
    :good::good::good: +1

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

та знаю, знаю, правда не завжди солодка :)

13. Кохана

Кохана LuBimaya

а це ті, хто печенько поділити не міг...
    :)))

14. nastinka

nastinka відсутня

та вже з татом поговорила) всьо файно) а чо спалитися? за що???
    там крім мене нікого нема))))всі шифруються)))

15. poetka

Я їх назвала печінкоїди...а хтось взяв і назвав печінкісти,курча.....:)
    Печінкоїди- мафи......

---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

Я й кажу одна суцільна мафія.....печенько ,було одне..і те з"їли...Питання,хто?
    Я знаю........Сашка 100%

16. victorys

не треба ляля.
    По перше я є, про що я вже писала.
    По друге, раз ти не бачила, що я це писала, значить тему читаєш неуважно, а неуважно тему читати властиво в нас кому? Правильно - мафам :)

17. poetka

Ти є в скайпі...а ми з Настькою в асьці;)

18. hunter

hunter мандрівник

:haha:

то хтось вже маньяком вскрився... ти справді маньяк?)

швидко ти! :)

так ти ж вже двох найшов... дивно - не відповідні пости за короткий проміжок часу...

то шо ти процитувала пост Насті там де вона ділиться ЛІКАРською ковбасою! не здивуюсь як її сьогодн приберуть...

до речі - якщо лікар лікує гравця Х, і того ж гравця вбиває маньяк (не кроваво) і мафія, то він виживає!!! (то для ведучого)

19. poetka

victorys,як печенько?

---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

Я ,що схожа?:)Ну ляпанула,,....а ви вже маньяк, мені навіть печенько не дісталось, а якби я була маньяк.....то не тільки б печенько з"їла, ше й дохторську ковбаску і все інше...

20. nastinka

nastinka відсутня

та у вас там вечір, а у мене ніч, а тебе у мене в друзях нема так шо не треба ляля, звідки мені знати? я ще не всіх додала. тому кому треба на майбутнє додавайтесь
    orange.nastinka
    угу) точно)
    мабуть то була "марія" моє улюблене)))мм) прідатєльніца! навіть з нами не ділилась!!!я ковбасою зі всіма ділюсь! а вона хаває пічєнькі в кужах..такі ті мафи.угу

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)