Мафія: гра №10 ювілейна!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 18 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

за шо? я стріляв в тебе через те, що побачив в тобі комісара...

а нашо нам комісар?))

вирішити могла ти - переголосувавши проти Настінки після того як вона проголосувала проти Прашуні, то ж логічно було!

2. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

Могла могла!:blush: а ты бы могла не кидаться во все тяжкие, тогда после последнего голосования...ты меня сбила с толку, зазывая всех по очереди:crazy:...ну да ладно...ИГРА!:good:

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Так вам і треба :) Бачите тепер, без дона Мартіні не йде мирним гра :)

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я цього не говорив, пані Прашунья! :)

5. Honda

Honda Well-Known Member

Я не бяка, а мила Хондочка)))
    ну не вбила я б на прощання кома, і ви б сказали, що мафи плуги....
    Я цією грою задоволена! Всі гравці молодці!!! І ведучий теж!

6. victorys

victorys позитивчик :)

не поняла :scratch_one-s_head:
    а я значить заслужила, та? :)))

7. Masini

Masini Well-Known Member

Маньяка - с победой)

По игре: мафы сыграли плохо, имхо. Что интересно, лучше всех мафов, несмотря на отсутствие опыта, сыграла Любимая, так что стыдно вам должно быть. Особенно Хантеру.
    Хисп шикарен, недаром тебя еще на Харькове сразу приметила, очень люблю таких игроков.

По партии вобщем - хотелось бы больше активности. А в целом получила громадное удовольствие )

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

НУ Я ЗНАЛА!!!я відчувала,що Настінка маньяк!І тому голосувала проти неї, бо дуже вже вона мені підозріла була...
    А загалом дякую всім за гру - це була одна з найцікавіших партій:)Вибачаюся перед моїми друзями - мафами,що я вас підвела.Я вчуся і сподіваюся,що надалі гратиму краще і матиму на гру більше часу:) наступна партія припадає на час шкільних канікул,тому більше часу буду біля компа.А взагалі класно,коли в грі маньяк і стріляючий ком: навіть коли ти маф,всеодно переживаєш чи тебе вночі не замочать:))) Окреме дякую Хантеру,Любімій і Хонді - ми класна команда!:)

9. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

Вообще не поняла как то вышло?то была цитата Нирванки!

10. Honda

Honda Well-Known Member

Дякую всім за гру! Та, команда в нас була супер! Просто не повезло трішки, якби Хантера не замочили зразу і якби в нас получились перші 2 постріли, то все б було набагато краще для нас!

11. hunter

hunter мандрівник

ага, не вбили б мене в першу ніч(маньяк), або послухали б мене в перший день (мафи) - гра б була інакшою, але шо маємо те маємо, грою задоволений... трохи)))
    хоч і не писав в темі, зате обговорення були жорсткі!!!

пАлюбому! :preved:

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чесно кажучи, не бачу логіки. Я ж її просила проти Прашуні переголосувати, бо я думала, що маніяк - Прашуня.
    То я намагалась знайти союзників серед мирних.. Не получилось :pardon:

Мене вже попустило після гри і я зі всіх нас регочу :))) Дійсно прикольна гра була. До самого кінця було багато сумнівів, а Настінька - то взагалі сюрприз для мене. Валянок з мене ще той :crazy:

13. hunter

hunter мандрівник

якби Настя була миром, то б вона проголосувавши за Прашуню - закликала б Хіспа проти нього проголосувати, а їй було "пофіг" і взагалі все голосування в грі для неї - тупо пофіг, ну як це і треба для маньяка...

14. victorys

Я чеснокажучи теж отримала задоволення від гри поки мене несподівано не прикінчили :suicide: (я так поняла, що чим меньше говориш тим довше живеш :))) )
    Я поняла, що замочив мене маньяк, бо мафії було це робити не вигідно, так як ще дехто з мирних мав сумніви в моїй мирності.
    Сорі Мартіні, що була причетна до твоєї смерті, то хто знав.. :pardon:

15. -Erebus-

Ще не забувайте, що лікар забув про сироваки... і це невважаючи на те, що я про них Ріксі нагадував! А так - вона могла залишитись живою і все ж знайти маніяка через сироватку правди, коли вже лишилось лише 5 чи 4 гравця!
    Та і не знаю чому Хонда не стала одразу Любімою вішати? Якщо би її голос був проти Любімої спочатку дня, я думаю в мафії був би ще шанс, бо Прашуня теж була трохи під підозрою!

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

Маніяк і був, я же виклав всі нічні дії! Чи їх важко прочитати через кольорове тло?

16. Кохана

Кохана LuBimaya

ООООО!!!
    Людоньки!!! Всім привіт!!!!
    А я нарешті дісталася сьогодні до компа - цілий день дома не були... купа справ ..

Всім велике дякую за гру!!! Мені дуже сподобалось!!!! Але важкувато було... Дякую за те, що не грохнули ще в перший день!
    Особый респект тебе, Рикся!!!! Ты - супер игрок, как для меня... Вычислила нас ещё в первый день... Может, и я так играть буду... игор через 100!
    І ще..
    Хантер, вибачай засранку! Ти чудовий організатор бандитського угрупування! Вибачай, що не послухали тебе в першу ніч, хоча я хотіла хіспа стріляти...
    Хонда, Іспанка! Буду дуже рада ще колись грати з вами в одній команді!!!!
    :give_rose::give_rose::give_rose::give_rose:

Останнє редагування: 22 жов 2010
  17. victorys

Та я прочитала, але я говорю, що поняла, що мене замочив маньяк ще до того як ти виклав цю кольорову табличку :)

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

якщо дівчата погодяться, то здається згідно традиції наступна гра у понеділок :)
    але команда може бути інша :pardon:

18. -Erebus-

Та я просто питаю, що якщо важко прочитати, то я би і білу виклав... Ось! ;)

19. victorys

дякую за турботу :give_rose:
    але з кольоровою табличкою також розібрались :good:
    П.С. трохи не цікаво бути простим мирним, ніякої ролі, ніякої місії, щей треба переконати всіх, що ти не маф, часом хотілось плюнути: " а най вішають, якщо так хочуть", а потім спрацьовувало щось всередині і відчувався обовязок перед іншими мирними боротись та захищатись до останнього :diablo:

20. -Erebus-

А мені навпаки - розгадати загадку, тобто знайти мафію, значно цікавіше, ніж її загадати, тобто бути мафією!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)