Мафія: гра №10 ювілейна!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 18 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хісп, нам треба першими прибрати когось!

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:09 ----------

Голосую проти Prashunya.
    Хісп, підтримай, інакше, якщо вони вдвох проти когось з нас проголосують першими, то ми програєм!

2. hisp

hisp Well-Known Member

Потыкай в него палочкой :)))
    мирнее не бывает.

Вот не могла Хонда спокойно на покой уйти.. не.

Моя маленькая теория появившаяся из этого поста
    говорит о том, что маниак среди непроверенных. так как мафия по ним стрелять не собиралась, а значит ему и не страшно.
    Но, во-первых сам маниак мог об этом и не подумать, а во-вторых теория эта со слов моих выглядит плохо - как самоотмазка.

Вобщем, исходя из теории ман Настинка и Нирванка исходя из того, что, как говорят, пишет не так, как всегда.
    Таковое мнение.

Я щастлив :)

Кто "вони", о чем ты? маниак один.
    Палевно это, похоже

3. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

Потыкала...мертвый и очень даже мирный...

4. Honda

Honda Well-Known Member

Папусі, мирні!!!! Молодці! Але нас Хантер приб"є, шо ми програли.....

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я мирна!!! Якщо Ти теж мирний, то мусиш мене підтримати!! Інакше вони зараз 2 голоси проти мене чи Тебе дадуть першими і всьо.
    Якщо Хісп не мирний, то відізвись, мирна душа! Нам треба першими разом проголосувати!!
    (блін, і чо я так нервуюсь?)

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо зараз Прашуня і Настінька проголосують проти когось з нас, то буде - 1 мирний. Тоді на ніч лишиться 1 мирний, 1 маф і маніяк. Мирні виграють тільки тоді, коли маф і маніяк перестріляються навзаєм. Але то ясно що мало ймовірно.
    А так як може бути нічия, то треба першими за когось проголосувати!! Шо не ясно???!!!

8. Prashunya

Щось Нірванка кіпішує...мабуть щось її бентежить...НЄ?

9. hisp

hisp Well-Known Member

Ты потерялась и я тебе не верю.
    Проснись, мафии нет. Крики твои - абы кого-нибудь пристрелить.

nirvanka

10. Prashunya

nirvanka
    Яка мафія???

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Всім па-па. Мартіні, прости, що я так довго затримався в грі, але повішатися самому було б мирним не дуже в толк (ще й зважаючи на автокіл дівчинки-поетки).
    Бажаю мирним удачі в нелегкій справі.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Як то?....

---------- Додано в 20:31 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

Ааа, я прорахувалась. Була впевнена, що ще маф один лишився.
    Ну от, пізно. Вже маніяк утворив аліанс з мирним і будуть мене вішати :sad:
    Дійсно, вискочкою бути невигідно.. І язик треба було тримати за зубами :sad:

13. Prashunya

Хонда,Хантер,Любимая,Испанка!

---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

А кто по твоему маньяк?

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хоч і Хісп мені дуже неподобається, але все таки думаю, що маніяк - Прашуня, бо вона була проти Сашки. Вона 2 і 3 дня проти сашки голосувала і напевно то вона вночі його прибрала будучи маніяком.
    Значить Прашуня.

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Поки що Ти - кандидат номер один. Якщо Ти все таки мирна, то давай проти Хіспа чи Насті проголосуєм.

15. Prashunya

Я мирная...и до того чтоб убедиться осталось не долго)))

16. hisp

hisp Well-Known Member

ля, ля. лишь бы кого-нибудь подговорить :))
    придет Настинка - тоже будет "обработана"

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не знаю як ще переконувати... Якщо я виявлюсь маніяком, то обіцяю більше ні одної гри в мафію не грати!!!!
    Так віриш?

18. nastinka

nastinka відсутня

прочитала все, що ви тут понаписували, аж в горлі пересохло, але круто, що повісили в день мафа!!
    так чим я маю бути обработана???шо я зробила? у мене все відбувається швидше, і я йду спати, вчора набагато раніше пішла, бо дуже змучена була.
    о_0 то нашо тоді граєш???

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти про що? Я граю, бо мені цікаво. Протягом гри шукала мафів, писала свої роздуми. Зараз на мене чомусь думають, що я маніяк - тому і використовую всі методи переконування мирних в тому, що це не так. По моєму, то логічно.
    Якби мені було пофіг, то я б мовчки змирилась і сказала - та ладно, вішайте мене, а коли побачите результат, то буде вам великий облом і поразка. Але мені не пофіг. Тому і хочу знайти маніяка.

20. hisp

hisp Well-Known Member

Неа. если ты окажешься мирной и тебя посадят - то ты просто завалишь игру)

Или не писала и говорила, что боишься, что примут за мафа.

nirvanka, ты можешь объяснить свою вчерашнюю "запутанность" и "оживление" мафии?
    А также, как ты объяснишь твое "давай посадим или того, или сего"?
    Ты понимаешь, что будет, если сегодня будет посажен НЕ маниак?

Предлагаю всем собраться сегодня в 5-6-7 часов и активненько поговорить. Только чтоб все сразу.
    Отпишитесь кто когда сможет.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)