Мафія: гра №10 ювілейна!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 18 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тобі один штрафний бал! :) Так що наступного дня обережніше, щоб не отримати автокіл!

2. Honda

Honda Well-Known Member

Давайте, стріляйте, я вже шукаю білі тапочки... Повісили мафа, молодці! А тепер для рівноваги вбийте мирну..... і маньяк вам поставить великий пам"ятник!!!

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Косте, але скажи в кого стрілятимеш, щоб ми знали хто кого. Якщо Хонда - маф, то вона Тебе прибере. Маніяк напевно прибере Хіспа, бо всі вже знають, що він - мирний, або мене, бо до мене не чіпляються.

4. hisp

hisp Well-Known Member

Ну что, соскучились, да? :)
    Вижу волнения тут небольшие были, ну ниче, курс выдержан.

Кост, стреляй Хонду.
    Прашуня мне напоминает тебя в первой игре.

Да, Хонда, если хочешь сделать доброе дело мирным и навредить маниаку - не убивай Коста ;)
    Тем более ты считаешь меня мафо-маном, а я тебя сажу - значит надо ж мне отомстить)

Маниаку все равно кого убивать, кроме кома. Ведь только он есть проверкой на антиманиаковость

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хонду валіть!! Прочитайте її допис на попередній сторінці. Закликає всих мирних спати вночі. Який би мирний таке робив??

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я проти Насті і Сашка нічого не мала, та і досі вважаю їх скоріше мирними, між мафами. Хоча думка про маніяцтво Сашка досить вігорідна. Тому якщо мене приберуть, то напевно Прашуня постарається, якщо вона маніяк. Якщо вона маф, то буде в Коста стріляти.
    Короче, я вже сама себе заплутала :))) Не зважайте на мої дописи, там тільки роздуми і інтуїція..

7. Kost

Kost Мале вампірисько:)

:)
    Ви почнете,казати,шо я маф:)))
    Пукавка вже в моїх руках....заряджаю...:))

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

Мені точно стріляти?

:dntknw:

Все-таки вже мафа повішали...якщо маньяк,маф,та я вбьють 3-х мирних...:sad::dntknw:

Хоча Хонда шось мутить...

Певно пукаю...:preved:

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пукай! Цікаво шо там..

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Чого б я боявся, що ти до мене прийдеш? Якщо по твоїй версії я маньяк, то я б тобі відкрився як мирний. Це був би лиш плюс.
    Я простий безрольовик. Давно це говорив вже. Мартіні повішав (теж говорив чому), то, звичайно ж моя провина. Нірванку і справді підозрюю й досі. (доречі, хіба ти з моєї подачі до неї сходив?) Думаю, вона маньяк. Але вже ні в чому не впевнений.

10. Kost

Я не прошу тебе виправдовуватися,а ти тут мені цілу сторінку алібі накалякав...якщо дивитися на тебе та Нірванку - то вірогідніший маньяк 0 ти:)

Хоча чекаєм...

Маньяку б радив вбивати Прашунью...;)

11. hisp

hisp Well-Known Member

Ночь, должно быть, третья. Ведь был 0й день, значит должна быть и 0я ночь)

12. -Erebus-

Ні! ) Перша ніч, а потім перший день! Я рахую так! :)

13. Kost

Привет транспансантипантатическим утятам:preved:

14. -Erebus-

Далеко не всі туристи прокинулись сьогодні зранку! Цілих три людини так і осталися ліжати на вже досить зимній землі! Це були:
    Сашко_уа - простий мирний турист...
    Хонда - мафіозі, в неї було що приховувати!..
    Кост - комісар!
    Дуже сумно залишившиєся продовжили свій шлях, бо серед них ще був маніяк, який жадав крови!
    І ніхто не може довіряти один одному!

Почався четвертий день...

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Знаючи те, що я - мирна, думаю, що Ти намагаєшся переводити стрілки.

16. hisp

hisp Well-Known Member

Воля ваша :)

Да тебе прощаться время))

17. Kost

Ну що,удачі мирним! :bye2:
    Пукнув я добре:)))
    Сашка,вибачай за підозри...
    тепер маньяком може бути кожен...:mocking::ireful1:

Па-па!:give_rose:

Хісп,па-па трансипантиатлантипунтическим утенкам! :haha:

18. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

То слишком сложный план.а я голосовала против нее в первом голосовании ,потому как мне казалось что она слишком резво нападать начала,как для новенькой которой досталась роль мирного))) А вы тут такие стратегии строите)))И я считала ее мафом по сей момент...просто и без моего голоса хватало...
    но и Сашка мне не кажется мирным...

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ----------

Блин (((((((

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хісп, кого прибираєм?

20. -Erebus-

В грі залишились:
    1. nirvanka (імунітет)
    3. Prashunya
    4. nastinka
    13. Хісп
    Це останній ігровий день! І мирним, щоб урятувати свою шкуру, треба обов'язково знайти маніяка!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)