Мафія: гра №10 ювілейна!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 18 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Ми взагалі-то печеньки:ireful1:

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ой-ой-ой як нервуємо....

Намагається акцентувати увагу на тому, що поведінка не відрізняється від попередніх ігор..... Я вже знайшов першого мафа.

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

3. victorys

victorys позитивчик :)

Рікся, о чём ты шепчешь? :)
    Я не оправдовувалась, а лише прояснила ситуацію, щоб в таких як ти не було сумнівів що до моєї мирності. Хочеш з себе на мене підозру перекинути, чи як?

4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Та я ось почитала...склалось враження,...... ви всі мафи.....Мочити вас,чи почекати:)

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

мафи:

- сашка
    - вікторис

два місця вакантних, продовжуємо пошуки

6. poetka

О!!!На злодієві шапка горить....Печеньки кажеш,чи печьонкоїд?

7. Kost

Ти маф:ireful1:Ми печеньки:preved:

8. poetka

Див. вище;)

9. victorys

ага, бачу Ріксю підтримуєм ну-ну..
    ага, тільки не здивуйся потім.. Хоча якщо ти маф, то твій висновок зрозумілий.

10. Kost

Я не злодій...:sad:Я Кост:sad:"Костичка",как меня называют:))) :sad:

11. poetka

Сашка маф -однозначно:)

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти про що? Не кумкаю.

Рікся нервеється і Віка нервується. Рікся така є, то нормально. А Віка палиться.
    Думаю, що там зараз мафи порадять їй більше не писати в темі, щоб не палитись :)))
    Хіба що вона маніяк і з того всього розгублено бовсається, прикидуючись мирною, а не получається.. :)

13. poetka

Рікся-хто така не знаю...але пані сумнвна:sad:

14. victorys

ще один! Хоч напиши по яким причинам підозрюєш, а то тут всі мені якісь нерви пробують втюхати :)))
    все з вами ясно.
    Карочє, зібрались вішати, вішайте. поспостерігаю з боку як мафія вам мозги пудрить.

15. nastinka

nastinka відсутня

Вікторіс. враховуючи мій натяк "ділюсь", я розумію, що ти маф, бо я не належу до тихвот.
    Так що, вже одну маємо ;)

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

В скайпі нікого нема. Як ту мафію шукати, навіть не знаю

17. Masini

Masini Well-Known Member

Я не шепчу, а совершенно конкретно говорю: твое поведение слишком чудно для мирного. А то, что ты наговорила еще более меня в этом убедило, а не наоборот. А от себя подозрений отводить не собираюсь - тогда играть неинтересно когда тебя не подозревают.

18. victorys

ще раз повторюю, що не маю з ними нічого спільного.
    А мирним після мого повішання (бо мафія мене не вбє в ночі, їм це не вигідно, раз все йде до того, що самі мирні мене повішають) раджу придивитись до тих, хто мені тут закидає нервозність серед них принаймні 2 мафи є, решта несвідомі мирні які ведуться на безглузді заклики повішати мирного у перший же день.
    Та кому я то кажу, ви самі все знаєте...

19. Kost

Може вконтакті всі тепер?:bad:

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

Ну що,вікторіс шось палиться,але можливо палиться на провокації мафів...:dntknw:Тому не знаю,чи точно вона...

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хай гайз!:preved::preved:
    Скучила я за вами!Щось тут у вас холодно і мокро.Може пошукаєм якусь суху галявинку і розіб"ємо табір? А то ніч насувається..а ночі в Карпатах тепер холодні і морозні..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)