Мафія: гра №10 ювілейна!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 18 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ех... Ріксі-Ріксі... 3-тя ж ніч. Чого себе не лікувала? Зрозуміло ж було, що мафи пулятимуть в тебе або в Хіспа (або в мене) Вони б не ризикнули змарнувати постріл на Коста. Тож прибирали перевірених мирних.

2. Masini

Masini Well-Known Member

Пока пока :)

3. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Нірванка мирна...:scratch_one-s_head:

Ну що,вже і лікаря нема...мене схоже вбьють...

Нірванка,Хісп,мирні,дивіться за:

Любімая
    Хонда
    Прашунья

Настінку та Сашку ще можно відкласти...:dntknw:

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ось:
    ............

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

Такс...... Нірванка мирна.... (Або ж, як варіант, Нірванка маф і Кост маф, але це ми побачимо після смерті Коста)
    Тепер, Кост, тобі доведеться стрельнути в когось цієї ночі "наугад", бо перевіряти когось немає сенсу (ми не встигнемо взнати результат), а ось твоя куля долетіти встигне.

5. Kost

Сашка,я вже ходив до Нірванки...хіба маньяк:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

Добре:)...

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

Все,я йду,завтра буду троха зайнятий...:)Мене не вішайте,почитайте гарно тему,може шось знайдете:good:

Всім гарної ночі...:preved:

---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

Ну всьо,сплю:)))

Дивіться в першу чергу за

Хонда
    Любімая

В другу:

Прашунья
    Настінка
    Сашка

До завтра:bye2:

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Блін, даремно хід витратив :sad:
    Так як по Хонді тяжко визначати чи вона маф, бо пише якось так вітряно постійно, тому поки що я більше схиляюсь до повішання Любімої або Прашуні. Прийдеться переглянути тему і подивитись про кого як Іспанка писала, хоч вона мало що і писала..

7. Кохана

Кохана LuBimaya

да.. цікаво, що з того всього вийде... можеш вже голосувати...

8. hisp

hisp Well-Known Member

На кого ж ты меня покинула! ааа

С мафией вроде все понятно - вешаем мою Любимую, Хонду - на пострел.
    А вот с маниаком будет весело.

LuBimaya

9. Honda

Honda Well-Known Member

І шо ми маєм...
    треба все проаналізувати, бо так все запутано...
    Кост дійсно ком, в цьому вже всі переконані бо з"явився б ще один...
    Соррі, я ж не можу бути постійно біля компа, їсти теж треба, от шо б ти обрав : чекати на результати ночі, чи поїсти борщу зі сметаною?
    Тепер на повний шлунок думати важче І замість того, шоб тільки оновляти стор. я й попередні дописи читаю. І до речі, а ви знаєте, шо при перевірці комом маньяк виявляться перевіряючому, як мирний? Так шо тепер тре бути ше уважнішими.

Останнє редагування: 20 жов 2010
  10. hisp

hisp Well-Known Member

Хонда, ты хоть читай, что пишешь :)))

Когда я это писал (и до того, и после) вы обе были на месте, по крайней мере квадратики были зеленые.
    Ага, ком у нас вообще бездарность и на что не годится :)))
    Не маф, а ман. разные вещи ж, хотя тебе-то что

Да, Любимая, ты оказалась пророком.

Почему именно эти двое есть мафия - попробую расписать завтра.
    Сейчас замечу: их чудные точечки... и "ходим парой". че ж палиться-то так?

11. Honda

Honda Well-Known Member

шоб піти поїсти не обов"язково виходити з нету, викл ноут, і ставити його на місце!

А то шо? То хто з нас неуважно читає?

В наступну ніч мафи вб"ють кома, бо прикрити чи заблокувати не вийде, тому нам треба знайти мафів вдень, шоб Кост міг вночі одного пристрелити, адже його вистріл і мафа будуть одночасно, так?
    І взагалі, для мене дуже дивна поведінка Настінки: приходить, голосує необгрунтовано по кілька разів, так якби було всеодно кого зливати, тікає.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вірю Косту, а заодно і Хіспу, тому буду їх триматись. Ще думаю, що Настінька - мирна, або маніяк бо ймовірному мафі Хонді зараз валити мафа невигідно, бо їх лишилось тільки двоє.
    Винна: LuBimaya

13. nastinka

nastinka відсутня

я прихожу і обгрунтовую, все що я думаю, якщо я кажу, що я мирна, то нащо мені придумувати?
    а хонда точно маф, яка на мене нападає...
    так як любімая перед тим кричала, що вона не винна, з нас мирних лишилось мало, а мафи вночі її не пристрілили, знач вона точно маф.
    винна - любімая.

14. Кохана

Кохана LuBimaya

Значиться так...
    Хісп, запамятай на майбутнє, якщо світиться зеленим не факт, що людина присутня.. Я на ЛФ з ранку і до ночі, і коли мене не має вдома, я нет не вимикаю... А ще маю дітей, яким тре моя увага, але тобі цього не зрозуміти...
    Можеш казати, що хочеш - маєш повне право!

Звичайно, особливо тобі, бо це ти!!!

Далі стверджую, що маф Сашка! Ну подумайте, як йому вчора поталанило!!! Бачить, що йому амбєц, і вирішує проголосувати проти своєї, що б на нього менше за все подумали... і могли ще врятувати ... А тут іще і нірванка вдало на коста з'їхала, який взагалі ком... Повезло йому, що вскрився, і звичайно, всі завалять іспанку, бо ж сашка проти проголосував, хто ж на нього подумає...

Ну, а якщо ви сліпі, можете мене вішати... Будете потім в чотирьох шукати і мафів і маньяка, бо мафи коста точно приберуть вночі... Хоча, що його шукати, впевнена, що маньяк - хісп...

Маф Сашка із спільницею... а ністінка, хонда і прашуня для мене женщіни загадкі... в мене ще досвіду не має, що б на пустому місці підозрювати когось...
    краще б кост мене перевірив...
    А, хісп, до речі - ..... крапочки, оні же точєчкі, ну подобається мені їх ставити всьоди, подивись мої дописи в інших темах...

а нашо мафам мене вбивати, якщо можуть підставити вдень? я перший раз граю і мені ніхто не повірить як би не намагалася. і тим паче мафіозі та маньяк вбили лікаря і непідозрілого.

15. hisp

hisp Well-Known Member

То есть страничку на форуме обновляет барабашка?:))
    Через 10-15 мин после последнего обновления - "квадратик" краснеет от стыда.
    (и Хонда была на форуме во время окончания вчерашнего подвеса 100% )
    Короче, ложь у обеих.
    Зачем бы это простым мирным лгать?
    Дайте-ка подумаю.. они не простые мирные!

Это было раз.
    Ваши текущие жертвы не мафия, ибо их писала среди подозреваемых Испанка. И еще по куче причин.
    Остается Прашуня, но вот незадача - ей пары нет. Ты с ней не можешь быть - ибо в первый день были взаимные голоса в не самых безопасных условиях.
    Хонда + Прашуня - тоже фигня.
    Хотя можно поставить следственный эксперимент.
    Любимая, готова ли ты повесить Хонду сейчас и во веки веков? :)

ПС
    Ты написала изначально:
    Исправила на "маниак" позже. Описалась - бывает, но править посты и говорить, что так и было не хорошо.

16. Honda

Honda Well-Known Member

Хісп, чого ти придираєшся до слів? Ну помилилась, очєпяточка вийшла, але від того написане не змінило суті! Я ж одночасно думаю, як знайти і маньяка, і мафів.
    Їй-Богу на мафа/маньяка похожий!

Повторюю ще раз для неуважних:
    А комісар перевірив Хіспа, Ріксію, Нірванку. Ріксію з цього списку викреслюєм, ясно по якій причині... Для того шоб місто виграло нині тре знайти мафів, а опісля ми лишимось сам на сам з маньяком, який шифрується в овечу шкуру, гад.

17. Kost

Всім привіт!:)Почнемо роздуми...

Допис за 10 хвилин до кінця вчорашньої ночі від Сашки...звісно,я вірно пішов - до мирної нірванки,а не до мафа/тебе-маньяка...

Зразу себе записуєш до мирних...хоча можеш бути маньяком;)

1.nirvanka (імунітет) - мирна або маньяк,скоріш за все перша
    2. Sashka-ua - маньяк або маф,скоріш за все перший...може мирний,але з дивною поведінкою - повішав Мартіні,а потім мені сказав ходити до мирної Нірванки...
    3. Prashunya - або маф,або мирна...тиха поведінка,можливо або трохи сумно бути простою мирною,або шифрується,мафка...
    4. nastinka - дивна поведінка,але її ще залишаємо...
    6. Kost - комісар:preved:
    10. ЛюБімая - ну довірюсь Хіспу,повішаєм її і буду стріляти ще де в кого;)...
    13. Хісп - мирний,не схожий він мені на маньяка...
    14. Honda - :ireful1: Готуйся,я стріляю в тебе,а ти вночі вішай мене:ireful1:

---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

:ireful1: Я вже казав що він - мирний/маньяк...

Але поки що на маньяка быльш за все скидається Сашка,який так невзначай повішав броніка(з його вказівки),і знову ж з його вказівки я походив вчора до Нірванки...

18. Honda

Honda Well-Known Member

Тут словам :"Я мирна! Це точно!" ніхто не вірить. От Ріксія писала, шо є мафом..
    Настінка, от ти приходиш, викладаєш свої думки флудом, нічого конкретного, в перший раз злила голос вбік на Хіспа, потім поплила за течією, голосуєш так, як голосують інші, 4 рази міняючи голос... Я замітила цю поведінку, а ти одразу переводиш стрілки, називаючи мене мафом....
    Те саме стосується Прашуні, Граєм у нову гру мовчанку? Звідки ми можем дізнатись хто ти, якшо ти майже нічого не пишеш? Який сенс в такій грі? Якшо ви не маєте бажання шукати негативну сторону, то я сама це робити не буду.. надоїло...

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

Оприділись, чи він тобі маньяк, чи мирний, чи маф? Те шо він спілкувався гарно з мирною Ріксією, зовсім не означає, що він мирний! Вони ж друзі. І спілкуватись їм мафія не мішає.
    Подумай на хвилинку, нехай Хісп ман, як він щиро радіє, від того, шо ви йому довіряєте і вішаєте тих, яких вигідно йому!

19. Kost

Я його перевіряв!!!!Вивився Мирним!!!Тобто мирний/маньяк

Щось я почитав дописи Любімої...
    може повішаєм когось іншого?:))Щось віриться їй...

Але ще подумаю...буду десь в 7-ій по Києву,почитаю решту дописів і винесу вердикт;)

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Настінка, голос не зараховано! Якщо немає можливости виділити червоним напиши це у новому повідомленні ще раз свій голос або великими літерами, або вказавши що останні слова червоні - я зроблю виділення сам!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)