Мафія: гра №10 ювілейна!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 18 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Поетка,як на мене, взагалі забила болт на гру(вибачте за мій французький). Що свідчить про те,що вона або проста безрольова мирна,якій нудно і нецікаво грати,або вона рольовик і не розібралася як грати...

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Боюсь випендрюватись, бо на таких думають, що маф.
    Та і поки що викладала ті думки, які приходили в голову. Але загалом важко дуже зорієнтуватись, бо людей багато, новачків багато і гравці часто змінюють русло. Хочеться слухати тільки себе, боюсь піддатись мафській провокації.

3. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

А вы не спешите, а то завалите очередного мирного...)))а Поэтка помоему вообще играть не хочет...

4. Masini

Masini Well-Known Member

Боятся мафы. А мирным все пофиг и им даже иногда в удовольствие позлорадствовать типа "ха-ха-ха, ну вы и олени, мирного повесили
    "
    Два поста за день? Шикарно. Большей активности я от тебя еще не видела. И слив голоса за меня неаргументированный. Блеск

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мирні не бояться? Тоді чого так Віка боялась, що її за мафа беруть і виправдовувалась? По моєму всі бояться, то нормально. Мафи навіть менше бояться, бо знають більше і можуть бути більш впевнені в собі.
    Ну не маю я що писати. А так флудити, як тут деякі роблять, я не можу, це тупо.

Так як не пройшли всі нічні дії, тобто не загинуло по 2 людини, можна зробити висновок, що лікар, дівчинка чи ком вже в курсі справ. Так само мафи і маніяк вже знають на кого полює противник, ми ж навіть не знаєм чиї жертви загинули. З моїм статусом взагалі нічого не ясно, сиджу як в танку. Тому навіть не маю підстав, щоб щось аналізувати.

6. Masini

Masini Well-Known Member

Давайте по-порядку

1. nirvanka - о ней уже я высказалась
    2. Sashka-ua - о нем аналогично
    3. Prashunya - невнимательна... плохо
    4. nastinka - пишет много, видно, что пытается разобраться. Вряд ли маф
    6. Kost- что можно сказать о человеке, который придумывает доводы? На кол!
    7. Riksia - девочка-лапочка (заметьте, девочка - это не допроль!!! а то знаю я вас...)
    8. Іспанка - что можно сказать о человеке, который не пишет?
    9. poetka - нафиг нафиг, пусть уходит автокиллом. Ведущий, почему человек до сих пор в партии?
    10. LuBimaya - что можно сказать о человеке, который ведет себя как маф? На кол!
    13. Хісп - опять же отношусь предвзято, мафом не считаю
    14. Honda - потенциальный маф
    15. ovod - крайне тих. Прям Нирванка номер два. Странно. На кол!

Вот какбэ 5 человек (ведущего не считаем), которые мне наиболее несимпатичны в данной партии
    Пока так, без перечитки дней. Перечитаю, мож че добавлю

7. Honda

Honda Well-Known Member

Проти Мартіні голосували Кост, Сашка, Овод
    Але чомусь
    о_О

8. Masini

Masini Well-Known Member

По мне так она не боялась, а поражалась с "тупости" мирных. Из чего вскоре я сделала вывод, что она мирная

Не правда. Я не боюсь. Вон Хисп тож писал, что не боится, ибо у него роль веселая, небоятельная.

:haha:

И вообще, а давайте все начнем бояться и перестанем писать? Шикарно будет.

Да что вы говорите!!! Как будто первый раз играете, чесн слово! Всегда было, что писать, а тут резко не стало. То ли вам с Мартини на пенсию пора, то ли ты врешь

Вот интересно как это ни должны быть в курсе, если они не знают, что сработало? Они же между собой это не перетёрли! Ситуация:
    Доктор лечит мафа Х
    Девочка блочит мирного У
    По итогу: док думает, что сработал его ход, и мафа Х всецело считает мирным. Девочка думает, что заблочила дежурного, и мирного У всецело считает мафом. Отличные подвесы пойдут!

Странный у тя статус. Даже со статусом простого мирного можно читать и анализировать поты играющих. А тебе роль не позволяет... Вот Еребус, намутил так намутил...

9. Prashunya

Не надо судить по одному посту...новичкам надо время чтобы разобраться, иль вы впервые начав играть блестали внимательностью, логикой и умом...?Чтож...

10. hisp

hisp Well-Known Member

ага, типа "тырильщик урожаев конопли" :))

ты уже забыла кем была последний раз когда такое писала?
    а я нет! ха
    ой, ну это все про меня. спасибо :give_rose:

есть одна мысль, которой я далее последую, но я ее не выскажу, ибо озвученная она потеряет смысл

11. Masini

Masini Well-Known Member

Ну я же не сказала, что ты маф? Замечание просто сделала.

Я отыграла более 50 партий и до сих пор не блистаю особыми внимательностью, логикой и умом

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

Амнезией не страдаю.

12. hisp

hisp Well-Known Member

Да никто не страдает.
    Забытье - порою такое прекрасно чувство :)

13. Prashunya

Вот с какой целью так писать???С той чтобы заинтересовать или как минимум обратить внимание ;)
    Ну я и не говорила что вы меня мафом назвали;)

14. Кохана

Кохана LuBimaya

Якісь маньячні замашки... на кол всіх, да на кол....

не знаю, як буду завтра мати час, тому винен Сашка...
    бо:
    1. злив мартіні
    2. обіцяв повіситися, якщо мартіні виявиться мирним

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та я проста мирна, відстань від мене. Може тому і не розписую нічо, бо відчуваю себе пєшкою, яку от от приберуть.
    Не розумію чому Ти причепилась до мене, коли я хоч щось писала, а тих, хто не пише нічого, або пише чистий флуд, ігноруєш?!
    І чо я маю щось писати, якщо не знаю що?! Якщо мені раз повезло розкусити мафію і успішно провести кампанію переконування мирних в своїй правоті, то не значить, що в мене тепер постійно буде рентгенівський зір і я буду ловити на ходу хто є хто! Я серйозно зараз навіть приблизно не знаю хто де. А на рахунок голосування, то голос я не зливала. Просто не бачила в Мартіні нічого такого, що б натякало на мафність, тому і не голосувала проти нього. Я навіть думала його витягувати, якби хтось інший набрав з ним однакову кількість голосів. Але не робила цього, бо ж не було такої ситуації. Могла б покричати типу "Мартіні не маф, це злив голосів, оговтаєтесь, не вішайте свого, ааа!!!!!" І якби він виявився б мафом, то мене б потім зразу прибрали за прикривання свого. А мені то тре?..

16. Masini

Masini Well-Known Member

Даже не проси :)

А почему раньше расписывала?

А чо с них взять то, если они не пишут? А вообще не волнуйся, у меня всё на красном карандаше. И да, кого я там проигнорировала, м?

Детский сад. 8 партий знала, а тут забыла

А кто тебя просит мафию на раз-два вычислить? Но тихушничать тоже очень гадко и неприятно. Была бы маньяком, сначала бы Испанку прирезала, а потом тебя, для восстановления справедливости так сказать

Прикинь! Я тоже не знаю! Но это не должно мешать внимательно читать посты и высказывать свое мнение касательно того или иного камрада

Я тебя не спрашиваю, почему ты не голосовала за Мартини. Я тебя спрашиваю, на каком основании и исходя из каких мотиваций ты голосовала за меня.

Опять боишься. Так может вообще не голосуй? Или голос постоянно в сторону сливай, чтоб автокилла не было. А то мало ли...

А вообще по поводу твоего огромнючего поста лишенного всякого смысла... Помнится мне, когда мы были мафами, ты тоже на претензии и предъявы долго не отвечала, потом составляла большой пост, давала читать его сокланам и только с одобрения последних вешала его в теме. Что какбэ намекает...

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

Перечитала все дни. Выкладываю всех игроков в порядке уменьшения подозрений (что и всем вам советую. Кто не выложит, тот Филипп Киркоров мафо-ман)

1. Honda
    2. Іспанка
    3. LuBimaya
    4. nirvanka
    5. Kost
    6. ovod
    7. Prashunya
    8. Sashka-ua
    9. Хісп
    10. nastinka

poetka - не рассматриваю

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Коли? Минулого разу була мафкою і треба було розписувати свої теорії, щоб прикинутись мирною. Позаминого разу була простою мирною і спочатку теж не дуже писала, поки на мене не зійшло прозріння :) А до того взагалі можна сказати пливла за течією і більше прислухалась до інших, ніж до себе (а то взагалі виявилось кепською тактикою).
    Тобі навести список людей, хто нічого не пише, або тупо флудить чи пливе за течією? Мені лєнь, якщо чесно.
    З Тобою все ясно - краще тупо флудити, та? Ну добре, поїхали:

Блін, мирного повісили :sad: Ще й вночі мирного прибрали :sad: І далі невідомість. Всі брешуть, нікому не можна довіряти. Як знайти мафів? В них все більше шансів на перемогу! Ще й маніяк десь тут вештається..

Ну як, Рікся, може бути? ;)
    Ну Ти ж сказала, що мафка. Типу такий прикол - потім посміятись над нами, коли виявиться, що Ти - дійсно маф, а ніхто не повірив!
    Плюс - мені не подобається, коли голосують проти того, хто не пише в темі. А Ти голосувала проти Прашуні спочатку саме тому. Відмазка типу "від нього і так користі нема" мене не переконує. Мафам корисно вдень вішати пасивних мирних, бо вони не захищаються і легше мирний народ потягти за собою.
    До мене в темі не було претензій, тому і не відповідала. Переважно стараюсь відписувати на таке, якщо придумую щось мудре :) Вважаю, що іноді краще змовчати, ніж писати якийсь брєд. А деколи і взагалі треба нічого не відписувати, щоб не піддаватись на провокації.

Список підозрюваних не викладаю, бо наразі не маю суттєвих переконань. А наваляти список просто так для галочки, бо так будуть робити всі, щоб їх не підозрювали мафо-манами, не вважаю за потрібне.

Раніше я писала, що стараюсь знайти клани. Так як Віка виявилась мирною, клан Віка + Поетка + Іспанка розпався. Лишається Хонда + Любімая, може і плюс Прашуня. Рікся + Настя - ймовірно, але видається, що якщо Рікся і вбивця, то швидше за все маніяк, ніж маф, бо її гра виглядає на гру одиночки. Або якийсь цікавий рольовик, бо дуже ангражується.

18. nastinka

nastinka відсутня

доброго ранку.
    цікаво до кого ходила дівчинка...
    а ще цікаво, чому до мене Іспанка причепилась.
    якщо б я була мафом, я б не захищала так яро мафів, окрім того, мій голос проти мартіні відсутній, але мене ніхто не слухав.
    але проти кого голосувати не знаю. таке враження, що маф дійсно ріксія.
    Нірванка, чому ти мене приписала до ріксії? я нє, я тут взагалі ніц не розумію.

19. hisp

hisp Well-Known Member

Типа прозрачный намек на то, что ты док?

20. Masini

Masini Well-Known Member

Даже если это так, то с какой целью ты об этом вслух говоришь? :nea:

Нирванка, ты или комедию разыгрываешь, или ты устала. Вот не могу понять что именно

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)