Мафія: гра №10 ювілейна!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем -Erebus-, 18 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kost

Kost Мале вампірисько:)

:suicide:Костя в шокео_О

А чо комісар з маньяком 2-х мафів не вбили?

2. ovod

ovod Well-Known Member

життя таке несправедливе :sad:

3. Honda

Honda Well-Known Member

Тепер пізно думати чого, чого....
    Тре мафів шукати. Хтось з мафів по-любому зливав Мартіні, от тільки хто?

4. ovod

ovod Well-Known Member

так ще ніби вчора з вікою говорив..

5. Kost

Сашка..треба би кому до нього сходити...
    Чи може вже сходив?:dntknw:

6. Кохана

Кохана LuBimaya

капєц!!!! та що ж то таке...
    мої підозри щодо сашки стають міцнішими...

7. ovod

ovod Well-Known Member

живі кост, сашка і я.

цікаво кого ком провірив...

8. Kost

Якщо він слухав те,що пишеться в темі - то Ріксю,чи Сашка...:scratch_one-s_head:
    Хоча палево це...
    Рікся знову всіх провокує,наживає ворогів,навряд мафка...
    Сашка спалився...думаю ком до нього ще прийде(якщо він знову ж таки читає тему)...:)

9. Honda

Honda Well-Known Member

Моя логіка зараз така: комісар, найімовірніше когось перевіряв (не стріляв), Якшо труп один , то є два варіанти: або маньяка заблокувала БД (або попав на лікованого), і Віка стала жертвою мафії, або БД ходила до мафа( або знову ж таки попав на полікованого), і маньяк розправився з Вікою. Ніби-то так.....

10. hisp

hisp Well-Known Member

Да какая разница?
    Бронерованый - идеальная роль для вскрытия. Если ему верят (а ему будут верить нормальные люди) то он становится сложноистеребимым проверенным мирным. Элементарно ж.

11. Kost

По твоїй логіці треба вскриватися кому,лікарю і дівчинці:mocking:
    Ком перевіряє мафів,лікар його лікує,дівчинка блокує мафів...

Все не так просто...:dntknw:

12. hisp

hisp Well-Known Member

Итого. труп один. Скорее всего это жертва маниака, потому что вокруг Викторис подозрения тоже ходили и убирать ее мафии не лучший вариант.
    Риксия выжила, вполне может быть она была целью мафии и дока заодно. (это ж еще одна ваша добрая традиция сливать ее пораньше)

А вот это не обязательно. Мафы там точно были только если предыдущей целью повешенья (кто там был Prashunya? надо просмотреть тему) был мафией.
    Иначе - мафии палиться вообще не нужно было. Вплоть до полного отсутствия, как это сделала Поетка. Которая сейчас выходит у меня на первое место.

А подумать - не, нельзя?
    док - роль активная, не только свою тельце прикрыть может. но в крайнем положении и ему стоит вскрываться, лучше ведь, чем повесится.
    девочку вообще ни к селу ты приплел.

13. Kost

Останній мій допис за сьогодні:)

На рахунок рольовиків:
    -бронік: :sad:Тут ноу комментс,Мартіні,вибачай,я повівся на провокацію Сашки...

-комісар: В нульовий день перевіряв схоже когось на "абум" і цей хтось певно мирний...якщо він цієї ночі слухав нас і перевіряв Ріксю або Сашку - :dntknw:,Рікся скоріш за все мирна...а Сашка палиться,буде добре її перевірити...хоча б і наступної ночі...

-лікар: не позаздриш йому...нічого не зрозуміло...певно лікує там себе тихонько:mocking:

-дівчинка: Схоже,що цієї ночі ходила або до босса-мафа,або до маньяка(лише 1 жертва).Якщо досвідчений гравець - буде блокувати й далі,було б непогано:)

Нарахунок інших:
    Поетка,Любімая,Іспанка...хтось може бути із них,не дуже поки що активні...:dntknw:Хоча - не знаю...

До завтра:)

14. hisp

hisp Well-Known Member

Кост стал писать. Местами ахинею, но стал.
    Раньше за молчание его подозревали, а теперь это можно рассматривать как отвод подозрений?

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Віка ж могла бути жертвою маніяка і мафа одночасно, до речі.

Сашка спочатку голосував проти Вікі. То було логічно, бо вона панікувала і виправдовувалась. Потім він переголосував на Мартіні - це було взагалі без вагомих причин, бо Мартіні особливо і не подавав виду якось дивного. Так само переголосував Кост - з Вікі на Мартіні. Може вони змовлялись спочатку Вікі прибрати, але потім передумали і вирішили залишити її на ніч?
    Короче, голосую проти Сашки, бо його дії необгрунтовані, непослідовні, нелогічні і пахнуть мафсько.

Винен: Сашка.

16. hisp

hisp Well-Known Member

Просмотрел тему. Ситуация при появлении голоса Сашка была 3-3 за Prashunya и Викторис. Викторис, как видим, мирная. Значит спасать никого не надо было.
    Вопрос - зачем мафии так палиться? Вот именно - глупость.
    А вот присоединиться - это можно.

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Пояснюю свої дії. Я повівся на допис поетки, яка написала, що на 100% впевнена в мафовості МАРТІНІ. От я й подумав, що вона ком і перевірила його. Прочитайте допис Поетки перед моїм голосом...
    Хм... Це була провокація?

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

ммм,переичтала тему..Наразі яскравих перетендетів на роль мафів виділити важко.далі підозрюю Настінку(кількома сторінками раніше писала чому).

Або вирішив змінити тактику. Теж потрапляє в коло моїх підозрюваних.
    наразі йду писати конспекти і спати,зайду ще зранку.

19. Masini

Masini Well-Known Member

Ой ребят... Или Сашка офигеннейший актер (что вряд ле) или он мирный. Ну какой маф будет вешать мирного, при этом зуб (ноги, руки, пальцы) давать, что это маф. Сашка же не дурак, понимал бы, что после этого его с удовольствием повесят.

Подозрительно мало пишет Ирина и почему-то куда-то делись ее проблески, замечаемые в каждой партии, пока она мирная.

Нирванка
    , на кол!

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То може це Поетка замутила? Витягували Прашуню? Хм..

Prashunya

(спішу сьогодні визначитись, бо не знаю як там завтра буду онлайн)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)