Мафія частина 8

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 3 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Смішно таке читати від того, хто поки що лідирує в голосуванні, про того, кого він хоче повішати :) То Вам треба відкритись до результатів, якщо все таки на Вашій кандидатурі зупинимось.
    Чесно кажучи, чекала від Вас більшого. Думала, що прийдете і будете виправдовуватись. Але ні. Чому? Така спокійність може бути у мафа, коли інші мафи плануюють його витягти. Іншого пояснення не бачу.

2. ovod

ovod Well-Known Member

щось тільки один маф проголосував,
    голосуйте - потім підозріло буде...

мені те ж не подобається Kost
    на форумі був, але нічого не відписав...

дивно, мартіні навіть не проглянув тему і зник.

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чесно кажучи, логіки не бачу. Кажете, що голосуєте проти Коста і кажете, що тільки один маф проголосував. Кост ще не голосував, отже Ви вибираєте не мафа, а мирного. Ще один мінус проти Вас..

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Мені здається Овод зійшов з розуму

• Подобається Подобається x 3
  5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Чому в кожній грі пишуть от такі речі. Ну яка мафія при розумі буде витягати потопаючого мафа. Вони ж таким чином всі спаляться. Навпаки всі мафи почнуть топити до кінця, щоб надалі відвести підозру від себе.

• Подобається Подобається x 2
  6. nastinka

nastinka відсутня

він мені писав у пп і питався чи йому голосувати і писати мені, я йому відповіла, що потрібно писати на форумі, відповіді ніякої не отримала, думаю, ще напише :)

• Подобається Подобається x 1
  7. ovod

ovod Well-Known Member

я відкрився в першому дописі...
    я завжди спокійний...
    я казав, що один проголосував, а не чотири...
    п.с. на ти простіше...

мартіні, чому така проста реакція?

8. nastinka

nastinka відсутня

1. tverezyj
    2. Sashka-ua - вікторіс
    3. ovod -кост
    4. Riksia -кост
    5. MARTINI -овод
    6. Honda
    7. Іспанка
    8. nirvanka - овод
    9. victorys -ріксія
    10. hisp
    11.Jaguar
    12.hunter -овод
    13.Kost
    якщо когось забула, то дописуйте самостійно.

9. MARTINI

настінька, ведучий звичайно всігда прав, але даремно ви в таких деталях оце все пишете, та й взагалі, вас тут "забагато". Не ведіться на жодні провокації і не вступайте в такі діалоги. Навіть на цей мій пост не відписуйте.

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

що значить "проста" і якої реакції ти чекаєш? Висновок про тебе зробив вже не я один, тож лишається тільки спостерігати що ти ще придумаєш, як будеш звиватися. Заодно і прослідкуємо, може хтось із дружків твоїх при цьому засвітиться :) Але думаю ніхто вже тебе витягати не буде, дуже легко заляпатись і наступного дня відмитися буде складно

10. Masini

Masini Well-Known Member

Всем:

За кой хер вы меня обвиняете в мафовости? Приведите хоть одну причину и я гордо повисну, а потом буду долго смеяться. Нирванка - редиска номер раз. Мартини - редиска номер два. Викторис - редиска номер три (во всяком случае ее логики я вообще не курю).

Далее. Кто такой Кост? Новичок? И что? Отсиделись и зашибись? Где Трезвый? Почему, появляясь в теме, он пишет ОДИН пост, притом не по теме (прикрепляет пост ведущего), и уходит, а на это ваще никто внимания не обращает? Где Ягуар? Он мирным всегда очень активно играет, а сейчас отмалчивается. Нифига не подозрительно, нет?

А, извините, я забыла: вы не хотите думать. Вам гораздо проще прицепиться к Оводу, который просто скопировал голос, проще проголосовать за меня, потому что за меня голосов больше, чем элементарно включить мозг!

11. ovod

ovod Well-Known Member

ось такої реакції я і чекав,
    грунтовна відповідь на моє запитання і неуважне читання мого допису...

12. victorys

victorys позитивчик :)

Мирні, хіба ви не бачите, що треба повішати когось з цих двох: Рікся,Мартіні? Я навіть поміняю свій голос з Ріксі на Мартіні, якщо ще хтось проти нього проголосує і тоді в нас будуть великі шанси повішати мафію у перший день!
    Після цих слів мене явно пристрелять :shutup: та надіюсь, що хоч когось переконаю...

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

ви мене переконали...
    Винен МАРТІНІ

13. ovod

ovod Well-Known Member

в попередній грі сет не писав і був мафом,
    тепер голосую проти тих хто не пише... правда якщо за них на кінець буде більшість...

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Звертають-звертають!!!
    Ось:
    Ця людина і є Тверезий. Для мене підозрюваний номер один. Він ініціював гру (створив тему про реєстрацію) і за весь час лише спочатку двічі відписав ні про що, а потім на форумі бував, але не писав. Поведінка властива мафу. Прописна істина, що вішають переважно тих, хто спілкується і ще минулої гри хтось сказав, що добра тактика, коли парочка мафів активно заплутує мирних, а парочка відсиджується в тіні. Думаю Тверезий якраз в тіні і ховається. Винен: Тверезий
    Раніше не хотів це писати, щоб не провокувати його. Хотів поспостерігати за діями. Сьогодні вдень він на форумі був і нічого тут не відписав. Як уже говорилося в попередніх партіях: "Якщо він і мирний, то який толк з такого пасивного мирного!!??"

15. MARTINI

дуже гарно
    тобто якщо хтось запропонує повішати мирного, то ти з радістю приєднаєшся. А першою проголосувати боїшся? Аякже, після того як виявиться, що повішаний мирний, всі відразу згадають, а хто ж найактивніше за це агітував... Якщо маєш підстави мене підозрювати - голосуй, і нічого отак підтявкувати з кущів :diablo:

Моя четвірка мафів овод, ріксія, вікторис + ще хтось із тих, хто наразі відмовчується.

16. ovod

ovod Well-Known Member

1. tverezyj
    2. Sashka-ua - тверезий
    3. ovod -кост
    4. Riksia -кост
    5. MARTINI -овод
    6. Honda
    7. Іспанка
    8. nirvanka - овод
    9. victorys -мартіні
    10. hisp
    11.Jaguar
    12.hunter -овод
    13.Kost

треба якось одинаково голосувати,. я не проти повішати Коста і Тверезого

17. MARTINI

Вже проголосувала... ну і прапор в руки :sad:

18. Honda

Honda Well-Known Member

Настінка, а де мій голос проти Овода? Я ше зранку проголосувала....

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Вішаємо Тверезого. Чому я вже писав. Я переконаний на 90%, що він маф. Більше відсотків в перший день навряд чи хтось набере....

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

Так давайте вішати тих, хто відмовчується. Щоб надалі неповадно було. А то знайшли мафи надійний прихисток!

20. Honda

Honda Well-Known Member

А може ви з Тверезим в одній банді?? І просто його зливаєте, за те шо мовчить, шоб потім на вас підозри не падали? Бо шось ви дуже інтенствно хочете його повішати.
    І чому Овод не переконує нас, шоб ми його не вішали?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)