Мафія частина 8

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 3 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Вот так обычно в первый день начинается слив мирного :)

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нестрашно може бути тільки мафам. Бо в них є "свої", які прикриють.
    А взагалі я прокоментувала Ваші підозри щодо Ріксі. Мала на увазі, що її ініціатива наказуєма ;)

Щодо Ріксі, то не можу визначитись. Сама не раз першою голосувала, будучи мирною, тупо всліпу, щоб побачити реакції інших.. Але чо зразу Мартіні? Він же ніяк себе не проявив.. Хіба якщо Рікся - комісар і перевіряла його вночі.. А з другої сторони може вона-маф і з іншими мафами тупо вибрали жертву і будуть її мочити?.. Хм..

Щодо Мартіні, то наразі взагалі не бачу в ньому нічого мафіозного.

Щодо Овода, то якось він зашвидко проголосував проти Мартіні після Ріксі. Не почекав на інші варіанти, а зразу підтримав Ріксю. Підозрюю його в мафіозності, бо:
    а) якщо Рікся - маф, то Овод її підтримав, щоб вже була якась течія (проти Мартіні) і для тих, хто не визначився, або не хоче виділятись голосуючи за інших, вибір був би очевидний;
    б) якщо Рікся - мирна, то Овод підхопив ініціативу мирних, щоб потім, якби Мартіні повісили і він був би мирним, то Овод би спер на Ріксю все, як на ініціатора-мафку, а сам би відійшов на другий план.

І ще. Коли я була мафом, то ми спочатку з іншими мафами спостерігали за тим, що будуть думати і робити мирні. Ми хотіли повісити того, кого ініціювали мирні, щоб нас не підозрювали. Робити мафам перший хід досить підозріло і ризиковано.
    Тому поки що схиляюсь до того, що Рікся мирна, а Овод - маф.

Винен: Овод.

• Подобається Подобається x 2
  3. Honda

Honda Well-Known Member

Варіантів багато, але шо сталось насправді одна ведуча знає...

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

Ніби логічно. :dntknw:
    Але якшо вони мафи, то нашо так палитись і відписувати копіюючи? о_О Будучи мафом Ріксія б таке не дозволила, бо сильний гравець, я поки шо проти Овода Але це ше не остаточно.... напевно

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Такссс... Перечитав тему... Починаєм аналізувати. Ріксія написала такий допис:
    Думаю маф такі питання ставив би ведучій в ПП, тому, поки що, віднесемо її до мирних. Явних мафів, ще не спостерігаю, але дуже "мутні" повідомлення у victorys Наприклад:
    Звідки такі висновки?? Не являю... Звичайно ж, можна це спихнути на недосвідченість (все-таки перша її гра), але на загальному фоні вона викликає в мені певні відчуття "мафіозності"

5. hisp

hisp Well-Known Member

На новом месте игра как в первый раз. Жуть :wacko:

С такой закрытостью мафы получают еще преимущество (ага, можете кидать в меня тухлые помидоры и кричать, что я праздную победу :) )
    Ну ниче, телепатия и дырка в небе победят..

Пару вопросов к ведущей:
    - мафия получает какую-то инфу, почему не состоялся их замысел?
    - и, уточнение, переголосование 1 раз в день?

Обвинений на основе флуда сделать никак не могу, ибо для этого нужно хорошо знать игроков. Единственное что - речь Нирванки не понравилась.

Поскольку многие так думают, то это прямопротивоположно. Но смысла в этом, как правило, нет, ибо нужно перевес набрать, а если давать голос первым, то далеко не факт, что будет поддержка.
    Но с переголосованием это все не так. Мой мир разрушен)))

И почему я говорю о перевесе мафии. Даже после сегодняшнего удачного дня.
    Простая математика (хоть и кривая. там где человек - она не может быть ровной))
    Шансы посадить мафа в первый день - процентов 30. Это суровая реальность - скорее всего будет посажен мирный.
    После ночи имеем 4/11
    На следующий день шансы на посадку мафа повышаются, но все равно больше шансов на посадку мирного.
    Итого - после второй ночи 9/4, а это де-факто победа мафии.

Чем могут помочь ролевики?
    Могут, но немногим - процентов 15 каждую ночь шанс срабатывания хоть одного. А если учесть перекрытие и шансы на их собственную смерть - то и того меньше.

*я не пессимист, просто всегда просматриваю наихудшие варианты :)

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ви самі це підмітили)). А Ви не забули, що ком когось перевірив і, якщо то був маф, то наступної ночі він його замоче. А, якщо повішаєм якогось мафа і виявиться, що його черга пулять - мафія пропустить хід. А ще мирні можуть вскритися... Та таких "якщо" дуже багато, тож не поспішайте з висновками;)

• Подобається Подобається x 1
  7. Masini

Masini Well-Known Member

Так и есть, частичный коронер на руку мафам. Но у мирных этого форума есть одно интересное свойство: в один прекрасный момент они все вскрываются и мафы остаются загнанными в тупик. Посему оставь свои писсимистические настроения и думай побольше

Я не ведущая, но отвечу.

- не получает никакой инфы
    - голосовать можно бесконечное число раз. Засчитывается последний голос

Вообще-то мирные в состоянии выиграть и при соотношении 4:4 (при грамотном подвесе и в условии наличия допролей, таких как телка и доктор)

Вопрос ведущей:

- Что происходит при равенстве голосов?

8. nastinka

nastinka відсутня

винен той, хто перший набере.

---------- Додано в 07:52 ---------- Попередній допис був написаний в 07:36 ----------

при остаточному голосуванні вкінці зрозуміло що.

9. victorys

victorys позитивчик :)

для мафа вони звичайно виглядають мутними, адже я підозрюю твоїх дружків мафіозів, а ти зараз пробуєш відвести від них підозру.
    Я думаю, що у кожного мирного мої зауваження не викликали жодної підозри, адже логічним є те, якщо хтось комусь робить щось на зло, значить вони не в одній команді.

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Раджу почитати хоча б одну попередню гру. Там Ви побачите як можуть мирні один одному "на зло" робити.
    Нагадаю Вам, що мирні не знають хто є хто, тож такі випадки "на зло" трапляються часто. Чому Ви відкинули можливість, що обоє вони мирні? 100% відомо, що хтось з них маф може бути лише комісару або іншому мафу. Ви хто?

11. victorys

може тебе це здивує, але я прочитала всі попередні ігри і для себе зробила висновок, що кожна гра інша і немає одного загального правила.
    Може зроблені мною висновки є для тебе не логічними, але в кожного з нас інша логіка і кожен по іншому міркує, так чи ні? Хоча у цьому й справді можна признати тобі рацію:

12. nastinka

nastinka відсутня

---------- Додано в 09:28 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ----------

1. tverezyj
    2. Sashka-ua - вікторіс
    3. ovod -мартіні
    4. Riksia -кост
    5. MARTINI -ріксія
    6. Honda
    7. Іспанка
    8. nirvanka - овод
    9. victorys -ріксія
    10. hisp
    11.Jaguar
    12.hunter -овод
    13.Kost

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Крім Вікторіс є підстави підозрювати Овода і ще одну людину (про яку напишу пізніше, щоб не провокувати)

14. hunter

hunter мандрівник

оп і ще один мирний появився!))

hisp, ти шось занадто причепився до того шо мирні програють - но не в цьому випадку - перечитай наприклад попередню партію, де в міста майже не були шансів, але ми виграли!!!
    надія вмирає останньою, такщо всьо буде чьотко ;)
    всім гарного дня!

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Прислухаємося на цей раз до логіки Нірванки. Винен овод

16. victorys

а тепер у мене підозра що до Мартіні, який можливо спершу прийняв тактику проголосувати "за свого" (тобто за Ріксю), а потім змінив свій голос на овода...У даній ситуації Рікся може не міняти свій голос, так як за овода вже більшість, подивимось як проголосує решта...але щось в мене чуйка, що треба вішати Ріксю або Мартіні.

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

не треба вже аж так свою чуйку компрометувати бо після того їй вже ніхто ніколи не повірить :)

18. nastinka

nastinka відсутня

ні
    не зрозуміла питання щось.

19. victorys

знаю, знаю, з власного досвіду кажеш :))) читала я у котрійсь з попередніх ігор :)
    та хай буде, бо якщо мене моя чуйка не підведе, то мирні мають шанс з першої спроби повішати мафа а не когось зі своїх.

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Віка, то всьо логічно. Мартіні з першої гри виробив собі звичку голосувати спочатку проти того, хто проти нього голосує. Зі всіх поки що якраз тільки Рікся голосувала проти нього і Овод. Тому він так і голосує.
    Звісно, я теж можу помилятись, але насправдні не бачу в цьому нічого дивного. Хоча правильно здається навіть Ти казала - кожна гра інша, гравці себе інакше поводять.. Але все ж..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)