Мафія частина 8

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 3 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Дякую всім за гру!Так заплутувати мене ще нікому не вдавалося:))) І вибачте,що мене мало було:робота клята...Та й мало писала,бо щось логічно думати було важко,в мене тепер голова іншим забита..Напевно,тра відпочити трохи і наступну пратію пропустити чи шо..А взагалі для себе зробила висновок,що рольовиком бути цікавіше,ніж простим мирним..
    Загалом величезний респект нашим мафам - зіграли блискуче,заплутали всіх!:)

• Подобається Подобається x 1
  2. JaguaR

JaguaR щасливий

Зауваження до мирних: ви не читаєте що писали ті, кого мафи прибрали. Це ваш ВЕЛИКИЙ МІНУС. Тому мафія виграла. З постів ГІПСА (хісп мені шось тяжко вимовляти :))) ) я просто прозріваю.
    Я знав, шо Нірванка і Хантер були мафами (як не вірите, то спитайте, шо настінка видалила;) )
    Хантера сильно видно в мафії:
    За той пост мене і прибрали. А особливо, коли ще й виявилося, що мартімі мирний і просто собі гонить і я проголосував за тверезого. Потім під підозру попала нірванка, але потім мене прибрали, мафи ;)

Мартіні, сашці і оводу - дякс, у вас файна логіка (і у мартіні на кінець появилась.) Овод, хід класний, але поведінка п’яного: тебе очевидно тре було витягати, але МИРНІ СПАЛИ БЛІН.

Дякую за гру, але досадно за мирних: ніфіга не читаєте.

• Подобається Подобається x 2
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

От того не розумію - чого мертві мирні мають бути авторитетами? Вони так само не знають хто є хто, як і мафія. А мафія їх прибирає не тому, що вони здогадуються хто мафи, а тому, що підозрюються в рольовики!
    Неправда. Ми вибирали кого прибрати ще в нульовий день. Відкидували новачків і тих, хто був рано вбитий в попередній грі. Лишались Ви і Мартіні. Вибрали Вас. Когось треба було :) Після нульового дня нічого не було ясно, тому так і вибирали жертву. А потім прийшлось ще раз стріляти туди саме, бо була висока ймовірність того, що ми попали в лікаря чи броньованого.

4. JaguaR

JaguaR щасливий

Ага, або хантер злякався :)))

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ага, знову мартіні винний. А то шо він на всіх мафів фактично пальцем тицьнув, а мирні олені один одного перевішали, то не рахується :)

6. hunter

hunter мандрівник

тебе прибрали не через пост)))

ніфіга, краще добити можливого лікаря ніж стріляти в небо.

Хонді не повірили, бо думали що дівчинка ТИ, ше й Рікся помогла мирним в це ще більше повірити))

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ти вже другу гру підряд мирна і вже другу гру підряд ведеш себе типово для мафа! Вскритись дівчинкою треба було раніше!
    Я тобі повірив (ну не зовсім, але ризикувати не хотів) і я змінив би свій голос на Ріксію, але прочитав твій допис в маршрутці, поспі шаючи на тренування, а писати теги вручну з телефону часу не мав.

Пропоную ввести в правила гри можливість альтернативного способу голосування без виділення кольором (для голосування з мобільних)
    щось типу:
    ГОЛОСУЮ: ВИНЕН САШКА-ЮА

8. hunter

hunter мандрівник

для голосування з мобільних: "хантер ЧЕРВОНИМ" - все просто, вже таке тут було.

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Жодної гри не пропустив, і такого щось не пам'ятаю... навпаки, тут дуже скурпульозного цього притримуються...

10. nastinka

nastinka відсутня

було таке. тык не пам*ятаю хто писав :)

11. hunter

hunter мандрівник

Сашко - я писав з телефона - памятаю 100%, написав так як і казав вище і мій голос виділили (просте слово ЧЕРВОНИЙ і це хтось побачить!) :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)