Мафія частина 8

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 3 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Думаю Ріксія наступна. Мутить вона... То дівчинка, то не дівчинка... Та й реакція дивна. Намагається вдавати мирну, обурену безпідставними нападами, але щось все так награно....

П.Сю - З цією мафією курсову ще довго писатиму))))))

• Подобається Подобається x 1
  2. Kost

Kost Мале вампірисько:)

А може з тобою?:ireful1:

3. hisp

hisp Well-Known Member

Добавлю к прошлому посту:
    с другой стороны Нирванка выставляла в своих подозреваемых именно их.
    По идее это должно уменьшать подозрения, да?
    Не забыл. не считаю ее.

да и судя по всему считаю плохо. посему пойду по ветру.

Но это не было б так уж палевно. Ибо все равно ловля шла б среди по крайней мере 4х
    И если б сохранили свою тройку, то завтра достаточно повесить мирного и все. Что относительно просто при 3/7

4. Kost

Угу:)(5 символів ще треба було)

5. hunter

hunter мандрівник

стопудово!

а 3/7 тут при чьому?

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

блін, настрочив тут всього кучу, а воно заглючило :ireful1:
    Кост, чому - прочитайте його повідомлення

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Щоб вирахувати мафа треба переглянути статистику... Ану в кого є вільний час викладіть сюди фінальний розподіл голосів при повішанні Овода, Тверезого, Нірванки.

До ведучої: Уночі гравці не повішані, а застрелені. Суті це, звичайно, не міняє, але трохи плутає...

---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

Якщо Хантер мирний, то справді підозріло, що Кост його виправдовує. Схоже на намагання мафа втертися в довіру. (досить таки недолуге намагання)

7. Kost

:)))Наприклад?:)

Добре,йду спати.для тих,хто вважає,що я малоактивний - завтра прийду зі школи - буду активним...

Тим,хто думає,пропоную подивитися на:
    1.Ріксі(!)
    2.Хантер
    3.Іспанка

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

Де я його виправдовую?:)

Знову ж таки:почитайте тему,вчорашнє голосування і сьогоднішній діалог з Мартіні(який приїде з Сихова,і ще скаже своє слово)...
    Вчора я єдиний голосував проти Нірванки,тому що вона вже тоді здавалася мутною...Рікся зі злістю почала переконувати мене змінити голос,ніби "не зливаючи" свій...можливо боялася,що почнуть переголосовувати...хоча Тверезий і так був маф...Також є пару дописів,де Рікся трохи прикриваючись захищає Нірванку...а тут Хантер ще почав на мене "гнати",тому що саме фактично з моєї подачі була повішана мафка...(Мартіні спочатку хотів Ріксі)...звісно зараз почнеться міркування,що я злив Нірванку(тому що Хантер з Ріксі (знову вони в парі) вважають,що я маф)...тому перевіряйте:
    1.Ріксі
    2.Хантера

Ну і дівчинка може заглянути до Хонди...

Чекаємо дописа Мартіні,може він щось пояснить...

Все,сплю :)

Останнє редагування: 7 жов 2010
    • Подобається Подобається x 3
  8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Мої ріспекти нірванці за неперевершену акторську гру :) і мирним за те що НЕ ПОВІРИЛИ :)

В свому останньому пості мені нема що додати. В принципі все є в моїх постах, повішення нірванки тільки підкріплює мою гіпотезу. Розкручуйте далі те, що не встиг розкрутити я :)

9. Kost

Тобто певно Ріксі...:mocking:

Всьо,сплю,до завтра:)

• Подобається Подобається x 2
  10. Masini

Masini Well-Known Member

Я не вскрывалась девочкой. А поняла что написала только тогда, когда Викторис носом тыкнула. Решила не спорить.

Сашка, иди почитай хотя бы четвертую партию. Когда я пришла с ДР и увидела, что меня собрались повесить. По-другому реагировала?

Кост. Включите мозг. Я вас очень прошу. В его наличии у вас я не сомневаюсь, но вы им что-то пользоваться не хотите. На тот момент мне пофиг было, на кого вы слили голос. Но вы его именно слили!!! И это не нормально, это вызывающе подозрительно.
    Рассмотрим вариант. Предположим я - маф. Идет борьба между Трезвым (мафом) и Хиспом (на тот момент непонятно кем). За них уже есть по несколько голосов, притом идут они довольно-таки ровно. Тут появляетесь вы и голосуете против Нирванки, которую на тот момент бы не повесили 99%. Если вы смените голос, то вы, вероятнее всего, проголосуете за Трезвого, и тогда он, набрав большее количество голосов, повиснет. Так вот расскажите мне, недалекой, на кой хрен мне было призывать вас переголосовывать, если я маф?

Еще один... Если вы приводите доводы, то подтверждайте их фактами. Приведите мне хоть один пример, где я защищаю Нирванку и тогда я вам поставлю памятник на то место, где хотела его ставить Мартини (правда он не захотел его заслужить и как всегда оставил мои просьбы и вопросы без внимания).

Кост, извините, но вы... Нет слов... Идите читайте прошлый день. Мы все предоставили списки подозрительных ему персонажей. Вы в моем списке себя видите??? Так какого члена вы приписываете мне то, чего я не делала?!! Еще один Мартини млин подрастает...

Я одна из первых высказала подозрения о Трезвом, первая за него проголосовала. Я одна из первых высказалась, что Нирванка мне не нравится. Я одна из первых за нее проголосовала. Этой ночью вероятнее всего ко мне ходила девочка. Мартини убит. Если даже это вам не доводы, то я уже не знаю что делать...

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нічого собі події закрутилися..Нірванка таки навчилася брехати.
    З того,що я прочитала,зробила такі висновки:
    1.Мартіні,дякую що просвітив мене,що я олень(я здогадувалася,тепер розумію чому - дійсно треба мозок підключати)
    2.Мене чомусь вперто включають до списків мафів - абсолютно безпідставно,бо повторююсь ще раз я мирна.Зрештою,зливати мене вигідно саме мафам,адже вони точно знають,що я мирна.
    3.Своїм злитим голосом проти Коста,а не проти Нірванки,ще раз переконала у своїй мафовості.
    Винна Хонда
    Щодо Ріксії не впевнена,адже якщо дівчинка жива і якщо таки послухалася Мартіні і ходила до Ріксії - мафа не було блоковано,Мартіні всеодно прибили.Тому наразі мій голос проти Хонди.

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

З іншого боку Ріксія перша проголосувала проти Нірванки. Можливо дуже хитра гра, але навряд... хоча вона ще той жук... :)
    Я - мир, Хісп - мир...
    Під підозру падають Іспанка та хонда. . . .
    Хонда, поясніть свою переміну голосу за кілька хвилин до завершення.

---------- Додано в 04:41 ---------- Попередній допис був написаний в 04:27 ----------

Такс, народ. Плани міняються. Винна:Хонда. Хто питатиме про аргументацію - просто перечитайте всі її дописи в темі, а також проаналізуйте за кого (а головне КОЛИ!!!!) вона голосувала. Мою впервненість в цьому виражу в 95%. Якщо це так, тоді ще 95%, що Хантер мирний і Іспанка. Тоді, скоріш за все, другим мафом буде Кост.

---------- Додано в 04:43 ---------- Попередній допис був написаний в 04:41 ----------

Нірванці плюсик за гру. Молодчина! Не знаю чи вважати це позитивним моментом, але бреше вона набагато переконливіше, ніж раніше.:)

---------- Додано в 05:03 ---------- Попередній допис був написаний в 04:43 ----------

Пропоную зараз повторити експеримент Хантера і назвати двох підозрюваних у мафстві. Почну з себе:
    1. Хонда
    2. Кост

---------- Додано в 05:19 ---------- Попередній допис був написаний в 05:03 ----------

:))):))):)))

13. hunter

hunter мандрівник

мафи знають всіх мирних, а не тільки тебе.
    а як на мене то він скорше маф ніж Хонда, хоча друга в мене теж під великою підозрою, але Кост - занадто все точно і правильно пише.
    +1

в мене їх три, і я їх вже писав...
    1. Кост
    2. Іспанка
    3. Хонда

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

хантер кост 21:32
    іспанка хонда 23:44
    сашка хонда 5:19
    рікся
    кост
    хонда
    хісп

14. Honda

Honda Well-Known Member

Де ви бачили, шо я міняла голос!!!! Я пізно повернулась з пар, поки перечитала, тоді й проголоувала проти Коста!

15. hunter

hunter мандрівник

І це все що ти скажеш? О_о

16. Honda

Honda Well-Known Member

Народ я зараз буду їхати додому!!! На тел. в мене нету вже нема! Тому дома я десь буду біля 21.00, в неті десь біля 22.00. Тому голосую проти Іспанки
    Бачу шо мене тут хочуть вішати, а може після моїх наступних слів мене ще й вночі вб"ють.
    Дівчинка не ходила до Ріксії, а до Коста. Думайте...
    Мирні бувайте здорові, може ше побачимось.....

17. hisp

hisp Well-Known Member

Хонда, почему ты выбрала ничего не решающий голос, хотя против Испанки имела больший "процент"?

гыгы, вот поэтому я говорил, что желательно сказать он ли девочка
    чтоб не было спекуляций.

18. Honda

Honda Well-Known Member

В мене був важкий день і поганий настрій!

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

Вілкрито я вже говорю, я дівчинка, не вішайте мене, а шукайте справжніх мафів! Ну запорола я з тим голосом і шо? Але в нас ше є шанс виграти!
    А чому я так була причипилась до Овода в перший день, бо моє перше Нд було до нього, і всі лишились живі! Шансів було не багато, шо він маф, але все х таки були.
    Все папа! Я поїхала додому.... удачі і логіки вам

19. hisp

hisp Well-Known Member

Палишься))
    ведь у мирных уже все не так плохо.

20. Masini

Masini Well-Known Member

Шикарно. То доктора левые, то девочки. Склонна думать, что девочкой таки был Мартини. Ибо когда Викторис тыкнула в мое типа вскрытие, Мартини сразу однозначно начал называть меня мафом. Пока такие мысли... Хотя...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)