Мафія частина 8

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 3 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я висловила свою думку! Так само як і кожен, хто голосував! То шо моя вина в тому, що я помилилась і що багато хто мене підтримав? Моя вина в тому, що більше ні в кого не було переконливих аргументів? Я постійно свої дій обгрунтовувала і описувала свою логіку. Деякі тупо голосували, флудили і толком нічо не писали, щоб не палитись.

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

Майже кожну гру ми вішаємо першим мирного! І в цьому нічого дивного нема, бо спочатку мирних набагато більше і інфи нема. А Ти чо його вішав? В цьому і Твоя вина. Але нє, простіше всьо на мене звалити, щоб мене прибрати. Та прибирай! Обломаєшся і будеш думати наступного разу!

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Заповіт.

Люба мирна громадо! Я мушу зараз з"їздити по справах в наш мафіозний район Сихів і навряд чи повернуся до закінчення дня. Я дуже сподіваюся на вашу розсудливість і що нам вистачить голосів все-таки повісити сьогодні Нірванку. Поки мене не буде, не ведіться на хитрі провокації мафів. А дівчинка, якщо жива, хай сходить вночі до Ріксі.

Якщо ми не вгадали з черговим мафом, то мене скоріш за все вже в цій грі не буде. Але я маю надію, що моя справа житиме і місто викорінить цю заразу та переможе!

Добре придивіться до Хонди, Коста і Хантера. Я чогось думаю що останній маф серед них. Подивіться як вони себе ведуть, як голосують, як аргументують свої дії.

Якщо ж після сьогоднішнього голосування моя гіпотеза розсипиться, не судіть мене строго, я щиро хотів як краще.

Хай прибуде з вами сила. Амінь!

• Подобається Подобається x 3
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

.. а вийде як завжди! Якщо мене повісять, то провал мирних буде на Твоїй совісті! :ireful:

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ----------

Голосую проти Іспанки, хоч вона і не кандидат номер 1 від мене, але треба якось рятувати свою дупу.

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Винна: Нірванка

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

Винна: Нірванка

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

Не хотів проти тебе, Нірванко, голосувати, але останнім дописом ти мені зовсім не сподобалась. Все ще ДУЖЕ сумніваюсь в твоїй мафовості, бо щось надто гладко проти тебе все йде.....

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сорі, але вже просто не знаю як переконувати вас у протилежному. Таке відчуття, що кричу серед пустелі, а мене ніхто не чує :sad:

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

Короче, дякую всім за гру. Прощаюсь зараз, бо ось ось мають мені привезти холодильник і пралку і не знаю коли потім буду на форумі. Дякую тим, хто мені довіряв, вибачте ті, кого підвела (Овод, Віка) і взагалі мирні, бо то все таки через мене гра напевно буде завалена.
    Я була лікарем. В першу ніч лікувала себе, в другу Вікі, бо думала, що в неї якась роль. В третю ніч не змогла ще раз її лікувати, тому лікувала себе (вибачайте за егоїзм, але просто не була ні в кому впевнена, крім Сашки і Мартіні, думала, що вони прості мирні, а їм менше загрожувала смерть, ніж мені).

6. Kost

Kost Мале вампірисько:)

о_ООт блін...Вибачай...:sorry:

7. Honda

Honda Well-Known Member

А мені здається, шо Нірванка мирна! Пише логічно, обдумано! Якби була мафом, то не треба було б лочно думати і шукати мафів! То коли вона маф, то Хантер її зразу розкушує (або Хантер є мафом зараз)
    Говоріть шо хочете, а мені підозрілий Кост майже з самого початку: приходить, відпише 2 слова і тікає, відмовчується!
    А з цих двох кандидатур на шибеницю мені більш підозріла Іспанка, ніж Нірванка...

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ----------

Поки я свій пост писала, то вже 2 появилось....

• Подобається Подобається x 1
  8. nastinka

nastinka відсутня

підбиваю підсумки

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ой, не треба цього штучного співчуття. Якби Тобі було прикро, то б переголосував!

10. nastinka

nastinka відсутня

хантер іспанка 16:06
    хісп іспанка 16:08
    рікся нірванка 17:22
    кост нірванка 17:25
    мартіні нірванка 17:26
    сашко - нірванка
    іспанка
    нірванка - іспанка
    хонда -кост

в ході цього. вішаємо нірванку.
    Нірванка - маф

11. Kost

Я занятий - школа,гітара,баскетбол,уроки...в мене нема такого,як в інших - пришов додому - і одразу за комп ;)
    :sad:Це не штучно...мій голос би не допоміг...

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ----------

:)))От Нірванка гамняста:)))

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ха-Га!!!!!!!!!! Нірванка - таки маф!!! Не дарма мені той допис не сподобався!!!

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

Мартіні - Красава!!!! RESPECT!!!!!!!

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

Будуйте нові гіпотези - скоро буду. Йду курсач писати - дотяг до останньої ночі.

13. nastinka

nastinka відсутня

У 4 ніч.
    був повішений мирний Мартіні

оголошую 4 день чи шо? о_0
    в нас такі були довгі ігри??? о_0

---------- Додано в 20:31 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

пішла спати

14. Kost

:)Та:)
    Так,ну це зрозуміло...тепер цікаво що тамп з дівчинкою,Ріксі...та хто 2 маф?

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:shy: Старалась :)))
    Вибачте, що треба було стільки брехати. Ну але роль того вимагала. І так тішусь, що так довго протрималась і стількох людей розвела :girl_cool:
    Удачі мафам! :girl_curtsey:

16. hisp

hisp Well-Known Member

Требую выделить Мартини последнее слово!
    Ибо он ночью был еще жив.

Итак.
    Среди голосовавших за Нирванку если и есть мафы, то не более 1, иначе ход голосования могли бы переломить.
    То есть под особым подозрением - Хантер, Хонда, Испанка и я. Но себя я исключаю, по крайней мере для себя)

Хонда и Испанка выглядят тут наиболее вероятными.

17. Kost

:)))
    А Ріксю забув?

18. Honda

Honda Well-Known Member

о_О!!! Я в шоці! Нірванка прогресує!

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Поки мафи в меншості (а так завжди, до самого закінчення гри), вони ніколи такого не зроблять. Краще пожертвувати одного, ніж спалити всю кантору і бути по-черзі перевішаними.

20. Honda

Honda Well-Known Member

Після останніх дописів, я майже повірила, шо вона мирна....

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

Невже Іспанка знову в банді з Хантером? :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)