Мафія частина 8

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 3 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Да? А твои посты почитаешь - так ты сам царь-бог единственно правый соответственно.

Свой список подозреваемых я обозначила. Если ты сознательно игнорируешь мои посты - не мои трудности. Хотя повторюсь для тебя специально: Испанка, Хантер, Хонда. Среди них два мафа. Пойдя к любому из них вероятность сорвать выстрел - 66,(6)% (это с тем учетом, что Нирванка не дежурный маф. Если же Нирванка дежурная, то выстрела попросту не будет)

2. hunter

hunter мандрівник

ось тепер вже цікавіше, але тільки тоді коли мені знов треба йти, а шоб вам :ireful1:
    + а головне що Кост притих і підтакує Мартіні!

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ----------

і вже втікає, типу відмітився, відмазався і звалив!

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

блін, ну просто крім мене чомусь в цій грі ніхто не будує гіпотез :) Я взагалі цього разу почуваю себе Хантером, зазвичай це він влаштовує подібні мозгові штурми :)

я твій список бачив, я пропоную тобі кандидатуру для ходу дівчинки назвати

• Подобається Подобається x 1
  4. hunter

hunter мандрівник

:haha:
    бляха був би в мене час...
    так що Мартіні, якщо Нірванка не маф, то шо тоді?
    давай припустим таку штуку - що ти завтра робитимеш?

---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

потрібно прораховувати наперід всі можливі ходи щоб знати що робити потім!

5. MARTINI

тоді нічний постріл мафії не буде заблокований і я майже впевнений, що валятимусь десь в провулку з кулею в потилиці. Тоді мені буде пофіг на вас і всю вашу гру :) Тому краще щоб вона все таки виявилася мафом, та ще й черговим :)

6. Masini

Masini Well-Known Member

Мартини, хочу тебя немного просветить. Ты, видимо, не в курсе, что такое гипотеза. Гипотеза — это недоказанное утверждение, предположение или догадка. А то, что гонишь двое суток ты - это не гипотезы! Ты на каких то основаниях тычешь игрокам 100%-ые факты. Где ты их взял - хрен его знает, на вопросы ты не отвечаешь, нифига не объясняешь. Если ты проверенный мирный - это не значит, что ты самый умный, больше всех знаешь и все тебя должны беспрекословно слушать. На моем опыте было много игр, когда вот такие вот проверенные мирные портили всю игру только лишь потому, что они начинали себя считать выше и умнее всех, а свою логику - отменной. А на самом деле они были напыщенными индюками. Сейчас это я вижу в тебе. Потому что я точно знаю: я - мирная. А у тебя то, что я маф - это аксиома. О чем тогда с тобой можно разговаривать? Хотела ругаться на тебя после партии, да не выдерживаю уже.

7. MARTINI

мене можеш не просвещать, я знаю що таке гіпотеза :) І я свідомо називаю свої пости ГІПОТЕЗОЮ, а не аксіомою. Я ніде не писав що це 100% факти, не вигадуй. Якщо чесно, я висуваючи свою, очікую, що будуть якісь альтернативні версії, так легше шукати істину. Але чомусь в цій партії народ дуже малоактивний.

І чого ти так вз"їлася? От ти мене першого збиралася вішати ще на самому початку, я ж не влаштовував тобі таких істерик. Зрештою, як бачиш, я погодився, що вже тебе не вішаєм, а спершу прикінчимо нірванку. Крім того я пропоную тобі обговорити до кого має йти дівчинка цієї ночі. А ти чогось заводишся як М А Ф :tongue:

---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

Як добре, що моя мирність не підлягає сумнівам, можна говорити все що хочеш без тормозів :) інакше б мене напевно давно повісили :)

8. hisp

hisp Well-Known Member

У меня есть одна Гипотеза этого поведения.
    (учитывая обстоятельства озвучить можно)
    Мартини, признавайся - ты, девочка?))

Не сомневайся. я был бы первым))

9. Masini

Masini Well-Known Member

Мартини, правильно сказал Хисп. Ты ровно такой же, как Ливси. Долбанные демагоги.

Ушла. Не хочу больше портить себе нервы.

10. hunter

hunter мандрівник

молодець!!! а якщо мафи ше не дали дупля? то взагалі молодець!!! :ireful:

11. hisp

hisp Well-Known Member

Спасибо, я знаю, что я молодец.
    Если выстрел мафам удастся - то Мартини все равно будет не жилец.
    Сейчас Мартини может подтвердить или опровергнуть это без проблем.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Альо, народ, ви шо подуріли???!!! Цілу гру була мирною, а тут раптом мафом??!! Якби не знала на 100%, що Мартіні - мирний, то б була впевнена на 100%, що він маф і мене просто тупо вирішив злити! При чому без жодної причини!
    Згадуєте про те, що я голосувала проти Овода? Так ще крім мене 5 людей проти нього голосувало! Той самий Мартіні! Кажете, що я прикривала Ріксю, бо вона типу маф. Тоді чо я Тверезого не прикривала, який виявився мафом? І нашо мені було виправдовувати Мартіні, коли Рікся ні з того ні з сього проти нього проголосувала самий перший раз?! Якби я була мафом, то б підтримала Ріксю і замочила Мартіні, бо то сильний гравець, хоча зараз творить невідомо шо! Від вчора думала чого це Ти, Мартіні, раптом переключився взагалі на інших людей. Провокуєш? Дивишся на реакцію? І які висновки? Обгрунтуй!
    Закликаєш дівчинку перевіряти мене - та будь-ласка! Нехай перевіряє, якщо ви мене не повішаєте. А якщо повішаєте, то дізнаєшся, що я - мирна і тоді що? Кого вночі перевіряти? Буде дуже мало часу на обдумування нічних дій і пошук нових підозрбваних. Бо якщо мене повісять, то вся Твоя теорія про мене рухне, дівчинка даремно потратить хід і вже мінус 2 мирних! Ти того хочеш????!!!!

13. MARTINI

ху із др.лівсі? :)

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

я думаю для мирних зараз краще буде якщо це все таки лишиться загадкою для мафів

---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:18 ----------

ух ти, нірвана затопала ножками :)

а хто ж як не ти придумав вішати овода? Ти ж всім підсунула цю ідею і заодно Ріксію відмазала. Типу овод маф а Ріксі мирна.

А за комплімент про "сильний гравець" спасибі :) Особливо приємно від мафа таке почути :) ггггггггг

14. hunter

hunter мандрівник

хантер іспанка 16:06
    хісп іспанка 16:08
    рікся нірванка 17:22
    кост нірванка 17:25
    мартіні нірванка 17:26
    сашко
    іспанка
    нірванка
    хонда

15. MARTINI

ось, все сходиться
    я порився в темі і на цій сторінці знайшов цей момент http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=52244&page=5
    Власне, мене і пробували відразу злити, але тут почала увага привертатися до Ріксі (я і до речі навіть комісар тоді проти неї голосувати хотів) і Нірванка бац і пише той свій переломний пост. Масла в вогонь долив я бо як це він вирішив мене вішати :) І далі в Овода вже не було шансів... А все завдяки Нірванці

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Кост двічі, а мене нема взагалі....

17. hunter

hunter мандрівник

ха, я скорше редаганув ніж ти появився :tongue:
    і шо скажеш по всьому?

18. MARTINI

фальсифікаціям НІ! махінаціям НІ! :)

• Подобається Подобається x 2
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я придумала? о_О Та перечитай перший день - там кожен другий гравець на нього наганяв, що він мутний! Це по перше. А по друге, перші голоси були такі:
    І аж тоді я голосувала:
    Тож якого милого кажеш, що то - моя ініціатива?? Проти Тебе було 2 голоси так само, як і проти Ріксі! Чо кажеш, що я її спасала, а про себе мовчиш? Може то якраз Тебе спасло!

20. MARTINI

спасло мене і мафа, а овода повісило

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)