Мафія частина 8

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 3 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

:) хантер, я якби був мафом, то так би і робив. Ясно що мафи не будуть діяти в лоб, там теж є певні нюанси і хитрощі, десь когось свого втисне у відповідь, але загальна тенденція буде до того, щоб підсунути мирного! Мафи часто голосують проти своїх щоб замаскуватися, ти це прекрасно знаєш.

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ----------

ти все правильно порахував. На 100% ми звичайно ніхто тут не можемо ні в чому бути впевненими (хіба в тому що я і хісп мирні :) ) але я гадаю, що саме ця трійця із дуже високою ймовірністю і виявиться трійкою мафів.

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:25 ----------

Хісп. Давай Іспанку та інших лишимо на подальші дні оскільки вона не дуже ймовірний маф. Зараз треба валити тих, хто дуже ймовірний. А це Ріксія сьогодні і Нірванка завтра. Дівчинці нагадую, треба сходити до нірванки вночі. Тоді у випадку якщо Ріксія або Нірванка виявляться черговим мафом, то мафія пропустить нічний хід, а ми отримаємо підтвердження що вони мафи на 100%

• Подобається Подобається x 1
  2. hunter

hunter мандрівник

а чьому ти впевнений що Хісп мирний на 100%?
    ось ти будучи броніком би вскрився щоб підставити інших важливих рольовиків? я впевнений що ні. Йому щось загрожувало? ні, то чому він вскрився?

2. чьому ти впевнений проти Ріксі і Нірванки?, тільки ти і на 100%, може поясниш мені і ще 4ьом людям?

3. hisp

hisp Well-Known Member

Тут ведь голоса менять можно. совсем не обязательно это окончательный голос.
    но голосование нужно начинать, двигаться начинать. времени не так много

Угрожал мне ком, к которому я и обращался с предложением. рассказывал уже.
    То, что раскрытием могу показать отсутствие доктора - предусмотреть не мог. такой я не далекий.

4. Honda

Honda Well-Known Member

Розяснення: А якшо дівчинка піде не до того чергуючого мафа і нічний вистріл все ж відбудеться, тоді шо? Ти вважатимеш Ріксію і Нірванку мирними?

5. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Може Нірванку з Ріксією поміняти?:dntknw:

6. MARTINI

я скажу так, в хіспі я впевнений на процентів 95 що він мир
    А мафи Ріксі і Нірванка по 90%

На початку була ситуація з якої я зробив висновок, що хтось один овод або ріксі маф. Овода ми повісили, а про Ріксі тихонько так забули. Але забули не всі :)

Саме нірвана тоді відмазала ріксю, подавши "логічне" обгрунтування, що саме Овод є мафом, а ріксі мирною. На що я, до речі, і повівся. Своєю поведінкою сьогодні Нірванка тільки додає і додає собі процентів.

Взагалі, на початку пошуки мафа то дуже складна лотерея оскільки мало інформації для аналізу. А вже тепер цієї інформації достатньо, багато сказано, кілька разів проголосовано і в цих обставинах ми тепер можемо спостерігати за поведінкою людей. Ось на основі саме цих спостережень поя впевненість у своїй правоті тільки зростає.

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

ні. По-перше Ріксія на момент нічних дій вже буде повішена
    по-друге, якщо дівчинка піде до Нірванки, а нічний постріл все таки відбудеться, то це свідчить про те що

1. або нірванка мирна
    2. або нірванка маф, але не черговий
    взагалі то я не проти. мені просто здається, що проти ріксі зібрати голоси зараз простіше, ніж проти нірванки. Але якщо більшість готова зараз вішати Нірванку, то я приєднаюся

7. hunter

hunter мандрівник

або мафія пропустить хід і підставить Нірванку :haha:

Кост, а ти шо скажеш в свій захист і яка твоя трійка мафів?

так що робим? і де всі пропали?

8. Kost

Я скоріше повішу нірванку,проти Ріксі поки що нічого не бачу:dntknw:

9. MARTINI

авжеж, є і такий варіант...
    А ще є варіант, що Ріксія черговий маф, тоді після її повішення мафія і так залишається без пострілу

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

ти не бачиш як вони одна одну прикривають?

10. hunter

hunter мандрівник

(10 символів)

11. Kost

1.Нірванка
    2.Ріксі
    3.Можливо навіть ти :)))
    Та бачу,але маю декотрі сумніви...ще почитаю їхні дописи...
    Нірванка просто або мирна і палиться...тому що писати про себе "7-мирна" якось незрозуміло....якщо Нірванка - мирна,то всі мої теорії згорають і Ріксі не маф...так що не знаю...ще почитаю.

12. MARTINI

давайте тоді сьогодні нірванка, а ріксі вночі з дівчинкою, а завтра на шибениці

13. Masini

Masini Well-Known Member

Мартини, я после партии устрою тебе взбучку...

Мое мнение кого-нибудь интересует? Так вот - я категорически против своего подвеса. Почему? Надо подумать... Подумала - Я МИРНАЯ. Обычная мирная без допроли и всяких там девочек, которую мне приписала Викторис. Умоляю всех (кроме Мартини естественно) не слушать никого, а включить свой собственный мозг. Прочитате все мои посты (МОИ, а не чужие). Если вы там увидите хоть малейший признак мафа - смело вешайте.

Виновна Нирванка

14. Kost

То напиши пост для дівчинки...
    Проголосувала проти Нірванки...чи Нірванка не маф....чи Рікся та Хантер вирішили пожертвувати бідолахою...чи Рікся мирна...:)

Виновна Нірванка

15. MARTINI

ок, раз пішла така п"янка, мій вибір - нірванка !
    піду в поети...

• Подобається Подобається x 2
  16. Masini

Masini Well-Known Member

Мартини, найдешь мне хоть один мой пост, где я прикрываю Нирванку - поставлю тебе памятник. Не надо приписывать мне то, чего я не делала и сознательно настраивать игроков против меня.

17. MARTINI

ось зараз ти проголосувала проти нірванки, щоб показати всім шо ти її не прикриваєш :) От хитрюща яка :) Але нічого, ніч все покаже!

18. Masini

Masini Well-Known Member

Мартини, найди мне пост, где я ее прикрывала до этого? Не найдешь - сам олень

---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

Я бы на месте девочки ко мне не ходила - зря потратит ход. Хотя для чистоты эксперимента - пожалуйста, ю а велкам

19. MARTINI

я не наполягаю на своїй однозначній правоті, я звичайно ж можу помилятися.
    А як ти думаєш, до кого мала би сходити дівчинка вночі?

20. Kost

Починається:crazy:
    Піду зроблю уроки,через годинку буду:tongue:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)