Мафія частина 8

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 3 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Кост, учим матчасть. Расскажите мне, каким тупым мафом надо быть, чтобы стрелять не в комиссара, а в "якобы" девочку?

2. hunter

hunter мандрівник

як на мене то в тебе під підозрою мафи - всі!

ачьо тебе? О_о

є пропозиція до всіх - нехай КОЖЕН напише свою трійку мафів, але КОЖЕН і співставим всьо докупи і подивимось хто шо і як, як вам таке???

3. Masini

Masini Well-Known Member

Легко (правда у меня четверка получилась, не знаю кого выкинуть):

1. Honda
    2. Іспанка
    3. nirvanka
    4. hunter

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я потрохи кожного підозрюю.Але трійка лідерів мого рейтингу мафів така:
    1.hisp
    2.kost
    3.Honda

5. hunter

hunter мандрівник

ачьо я? о_О
    і до речі мій список:
    1. Іспанка
    2. Хісп
    3. Кост
    4. Рікся :ireful:

блін, казав трійку, накарлякав 4ку (нехай 4тий буде в запасі)

6. Masini

Masini Well-Known Member

Методом исключения осталась ваша четверка. Среди вас три мафа.

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а чьо нє? :) Наразі ти не дав жодного приводу вважати тебе миром. Взагалі, в цій грі твоя поведінка дуже обережна і стримана, що зазвичай тобі не властиво. Ти не береш активної участі в пошуку мафів, не висуваєш жодних гіпотез, нема внятної аргументації. Оскільки раніше ти був переважно мирним, то зараз цілком можна тебе запідозрити, що тобі випала інша роль і тому ти сам в якійсь мірі став іншим.
    звідки це? Іспанка, ти маф чи бронік? Якщо бронік, то я погоджуся, що треба вішати хіспа.

• Подобається Подобається x 2
  8. hisp

hisp Well-Known Member

Испанка
    Кост
    с третьим сложнее. если выделять то Хонда.

На счет Коста есть сомнение, что это весьма пофигистичный новичек.

а вообще по голосованию виднее будет

9. MARTINI

тому що я єдиний мирний, щодо якого в інших мирних не виникає підозр. Мафам не вигідно, щоб в грі був 100% мирний.

• Подобається Подобається x 1
  10. Іспанка

Я така ж як і Ти.
    Хісп - найбільш мені підозрілий по своїх дописах.

11. hunter

hunter мандрівник

Мартіні - я тут буваю рідко, бо справ вище горла, а коли буваю то нікого нема. Та й мене не слухає ніхто, от казав шо Сашко мирний, а його і далі вважають мафом. То кажу, сьо кажу, а ви нічьо, і шо мені робити?

угу, найгірше - простому мирному, чому? - тому що йому ніхто не повірить, а те що зробила ком Віка - вскритися комом після того як Твероезий вскрився ним - було не логічно! і то ясно було шо він маф на 100% і треба було вішати когось іншого, а його лишити комові!
    Будучи комом - я б не вскрився сьогодні, та й взагалі б мовчав до кінця, так як це стріляюча незахищена роль!

12. MARTINI

а мені найменш підозрілий і теж по своїх дописах :)
    до того як я включив мозок, він в мене теж був номер 1, але деколи треба робити "перезагрузку" і аналізувати

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

хоча, якшо ти маф, то чого я розпинаюся :)

13. hunter

hunter мандрівник

та? а чього не вбили Сашка? на мою думку в нього мирності 102%!

---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

ОСЬ!!! (треба 10символів)

14. MARTINI

а чого у нього їх 102? Я йому навпаки ще кілька % на мафа залишаю :)

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

не нада ляля :) ти в темі зробив декілька немалих постів, із яких видно, що ти все читаєш. Але все порожняки. Ну зовсім тобі (мирному) не властиво, тому і висновок, що ти маф.

Звернення до ведучого:
    не закривати день раніше без моєї згоди!

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

1. Хонда
    2. Іспанка
    3. Кост

16. hunter

hunter мандрівник

Мартіні, а твоя трійка мафів яка?

---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

17. Іспанка

А може пора перестати підозрювати мене і взятися за пошуки справжніх мафів?Чого не розглядаємо кандидатури Нірванки,Хонди наприклад?
    Щоб не було як попереднього разу - повішали Іспанку,а потім хапалися за голови,що дурниць наробили(як цього разу із Оводом)

18. MARTINI

1. у мене ще нема трійки, і ні в кого її бути не може. Я за те, щоб вішати ріксію, а потім нірванку, вони головні кандидатки. Третього я не знаю, але думаю невдовзі проявиться більш чітко.

2. оті ваші списки - то дурня, це лише один зі способів маніпуляції як рейтинги перед виборами. Ніхто з мирних не складе правильний список мафів, ну не може ніхто знати. Тому в маф-список мирного попадають мирні гравці, ну наприклад Хісп. А мафи на це дивляться і свої списки підлаштовують під цю помилку, вони також вносять в свій список Хіспа. Таким чином створюється ілюзія, що ніби-то більшість вважають Хіспа мафом.
    Солнушко, якщо ти мирна, то тебе точно мафи до кінця гри не пристрелять :) Ну ти взагалі хоча б читаєш, що тут пишуть? Я вже написав, що нірванка маф і в кількох постах запропонував повішати її завтра . Повторюю сценарій наших дій на найближчий час:
    сьогодні вішаєм Ріксію
    вночі дівчинка йде до Нірванки
    завтра вішаємо Нірванку
    післязавтра будем розчехлятися, хто останній маф.

19. hunter

hunter мандрівник

ок, є 6 мирів і 3 мафа, а якщо проти двох-тьрох людей буде голосів по 6-7 - то значить шо мафія всьо редагує?
    ось ти казав спочатку на мої "застарілі фрази визначення мафії", тепер роблю шось нове, от прийшло в голову, а ти мені не даєш, отже чього тоді мені напрягатися???

20. MARTINI

Я можу помилятися. Але ймовірність, що все правильно, досить висока, я сам її оцінюю десь у 80% . Хто не ризикує, той не п"є мартіні. :)

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)