Мафія частина 8

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 3 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А чому день швидше закінчився? Хіба всі на це погодилися?

2. hisp

hisp Well-Known Member

щит хэппенс, нда
    значит Ягуар был доком или же док вдруг проспал, что врядли

насколько я понимаю она пошла по плану с доком, то есть проверять
    хоть бы последнее слово кому дали.

В остальном более отказываюсь комментировать Мартини, ибо он мне напоминает одного знакомого с другого форума Др. Ливси (кто знает, тот поймет)

• Подобається Подобається x 2
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ну я не китайська ваза,щоб всім подобатися.Смішки - то в мене така манера спілкування(то так,для довідки).

Шкода,що Вікторіс прибили,а то б мені хотілося знати,як я,будучи з ним "в одній банді" могла голосувати проти нього?

2. Sashka-ua - не знаю,двоякі враження,можливо мирний
    4. Riksia - мирна (90%, 10% залишаю на її хорошу акторську гру)
    5. MARTINI - мирний
    6. Honda - "мутна", інтуїція підказує.що маф 90%
    7. Іспанка - мирна
    8. nirvanka - мирна
    10. hisp - 95 % маф,аж надто впевнений в перемозі мафі(імхо,так може ввжати тільки маф)
    12.hunter - маф 80% (бо вміє заговорити зуби і запудрити мізки,вміє блефувати і прикидатися не тим,ким є насправді,наразі йому добре вдається роль мира,але це не означає,що він не може бути мафом)
    13.Kost - не знаю,але цілком може бути четвертою ланкою мафіозного ланцюга.

4. MARTINI

тоді давай свої версії. Хто крім Ріксії мафи? Я думаю, що це ти і хтось із малоактивних. Наприклад Кост або Хантер.

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

звідки така впевненість? Що одна, що друга - то ще ті штучки!
    Блін, ну і гра. Нікому не можна вірити...

• Подобається Подобається x 3
  5. nastinka

nastinka відсутня

• Подобається Подобається x 1
  6. hisp

hisp Well-Known Member

Уже говорил. Кост, Испанка.
    Только Кост совсем уж плох, как на мафа. похоже никто даже не поднатаскал его в поведении.
    Сегодня скорее всего буду голосовать за Коста.

Мартини, ты - проверка. Тебя будут слушать, поэтому будь осторожен в словах.

А вот сейчас ни одного :)

Останнє редагування: 6 жов 2010
  7. Kost

Kost Мале вампірисько:)

:mocking:
    2-дійсно двояке враження,є пару "мутних" дописів
    4-50 на 50,пудрить мізки не гірше за хантера
    5- 99 відсотків - мирний....хоча...
    6-хоч і мутна,але здається,що ти її з Хіспом зливаєш нам на наступні дні
    7- ну ось ще один камінь в мою голову:)))+10 відсотків,що ти маф,який так вдало вдає з себе такого "класного" мирного
    8-не знаю...:dntknw:Скоріш за все мир...чи можна вірити вікторис...
    10-може знову ж таки блефує,хоча незрозуміло для чого
    12 - те що він пудрить мізки,не означає,що він маф...хоча знову ж таки входить в коло підозрюваних...

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Я малоактивний,тому що справ багато...хоча діло твоє...
    ,
    Ну-ну...

8. Masini

Masini Well-Known Member

1. Если док и жив, то он не проспал, ибо Настенька не завершила бы раньше ночь, пока все не сходят
    2. Если док жив, то он мог использовать хитропопую стратегию и, предполагая, что мафы не будут стрелять в Викторис (угроза доктора намного страшнее, чем сам доктор), пошел лечить кого-нить другого
    3. А ваще доктор сдох, имхо

+1

+100

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

Мартини, не испытывайте мой больной мозг. Моя ослабленная пустыми домыслами психика скоро не выдержит, и на форум изрыгнуться грязные ругательства. Назовите мне причины, по которым вы мою мирность даже не рассматриваете? :)

9. MARTINI

Ок, громадяни.
    Я тут переосмислив все що відбулося.
    Мій злєйший враг від першого дня Хісп все-таки має алібі. Є звичайно мала ймовірність, що док проспав цю ніч. Але більш вірогідно, що доком був Ягуар або Овод. Тому комісара цієї ночі ніхто не лікував. А це значить, що Хісп таки броньований. І мафія вже це знає і це дуже зле.
    Але є і позитив. Тепер всі знають двох мирних - мене і хіспа. Коло підозрюваних звужується.

Перший підозрюваний судячи з логіки і поведінки - це Ріксія
    Друга вакансія ділиться між двома кандидатами - Кост40%/Хантер60%
    На третього мафа варіантів найбільше. Це може бути і Нірванка, і Хонда, і Іспанка.

Тому я пропоную почати з Ріксії, а там подивимося

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А може він сам себе лікував? В першу ніч себе, в другу когось іншого, в третю ніч знову себе.

Думала, перегляну тему і пошукаю кого захищав Тверезий. Та де! Спочатку флудильні дописи, а потім коменти, які по суті нічого не говорять.
    Але зауважила цікавинку. В перший день Хонда голосувала проти Овода, а потім змінила голос проти Тверезого. Може мафи таким чином хотіли себе поприкривати і домовились в перший день голосувати проти себе? Там і Тверезий проти Коста голосував. Хоч було ясно, що більшість прибере Овода. Мафи побачили, що їм і голосувати за Овода не обов'язково всім, тож частина могла за когось іншого.

Зараз в мене під підозрою Хонда, Кост, Хісп (мутить невідомо шо) і Іспанка (мало що писала спочатку, голосувала як і всі - таке відчуття, що намагається загубитись в натовпі).

11. MARTINI

нірванка маф. Всі собі записали. Вішаєм після Ріксі

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мала її на оку, але вона перша голосувала проти Тверезого, тоді як вже було кілька різних голосів і можна було б замочити когось іншого. Сенс їй вішати свого? Може то така тактика? Може таким чином мафи зараз відвели від себе увагу, голосуючи за свого? Але то б можна було робити, якби хтось інший з них був би під загрозою (та ж Рікся) і мав би чергування в цей день. Але про Ріксю зараз мало і згадували. А ще вона в першому голосуванні не голосувала за Овода. Чому? Могла ж влитись в натовп..
    Тому поки що схиляюсь до думки, що вона все таки дівчинка, на яку натякала.

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:09 ----------

:haha: З чого такі висновки? Якби я була мафом, то мене б вже 25 разів спалили і повішали б в перший день!! :))) Я не вмію бути мафом.

13. Honda

Honda Well-Known Member

Нірванко, я вірю, шо ви мирна на 80%. Я знаю, шо той мій другий голос підозрілий: голосувала проти Овода(так настирливо) і ще й через свої переконання, але потім Ягуар, Вікторіс і Овод переконали мене, шо Овод мирний! Тому я переголосувала проти Тверезого, в надій що дописи Ягуара і Вікторіс теж когось переконають, але ні ;( а так маф був би повішаний в перший день.

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

Ой, я це зменшило Ваші % ...

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

От так-то я думаю....

14. Іспанка

А що - треба станювати циганочку с виходом?Я магу.
    Ну спочатку більшість пише мало,кожен придивляється,шукає потенційних підозрюваних.Як на мене це нормально - перш ніж писати і висувати якісь підозри,почитати,що пишуть інші і зробити певні висновки.Загубитись в натовпі в мене точно не вийде - занадто виділяюся:)))

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

прошу обгрунтувати.
    Після останніх Хондиних дописів все більше починаю переконуватися в її мафовості.

15. hisp

hisp Well-Known Member

Остаюсь при своих "баранах". Тем более дрова подкидываются.
    Это сказано о Мартини. Разве может человек следящий за темой так сказать?

Против Риксии ничего не имею, ни по словам, ни по голосам. Ну, кроме одного - она до сих пор жива)) слишком уж она хороша, чтобы жить) Но если разобраться - то у мафии не было времени, ей заняться.

*если кто смотрит Хауса - советую 3я серия отличная)

Еще одна. Хоть ключевые моменты темы просматривайте.

16. Honda

Honda Well-Known Member

Бо я підозрюю Вас?

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

Бо прилизно Ви так себе вели, коли були мафом з Хантером, здається: мінімумом дописів, нейтральність...

17. MARTINI

Нірванко, ну не треба вже так прибіднатися :) Ми всі вже пересвідчилися що ти гарно граєш і за мафію і за мирних. Зараз я читаю твої відмазування Ріксії і із тих рядків так і пре нещирістю і, пардон, тупістю. А я знаю, що ти далеко не тупа і тому стверджую , що ти маф!

Іспанка, не варто перед мафами виправдовуватися.

18. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Да мирный он...только не понятно - кому верить,Кому-нет...
    Мафы могли бы в эту ночь убить Рикси,но выбор пал на другого игрока...
    Может Рикси и есть маф???Хотя опять же - даже вы можете быть им...:dntknw:Почитаем еще,я спатки...:)

---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

Мої міркування на ніч:
    -Нірванка - 75% маф,я голосував сьогодні за неї нед ля зливу голоса,а тому що намутила вона в "своїх міркуваннях"
    -Ріксі - 60% маф...
    Далі ще почитаю зранку,а поки - спати:tongue:

19. Іспанка

Хондо,та бо палитесь по -чорному - дописи невпевнені,нелогічні,думку часто міняєте.
    та й зрештою

Тричі ГГГ..Не рівняйте різні партії - кожного разу гра інша і кожен може по - різному поводитися..

20. MARTINI

Звернення до дівчинки. Якщо ти жива, то сходи вночі до нірванки. Якщо вона чергова, то в результаті ми всі лишимся живі. Якщо вона мирна або не чергова, то стрельнуть мене

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)