Мафія частина 8

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 3 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

ну нарешті хоч хтось трезво мислить
    мирні прислухайтесь до цього, ви вже мені раз не повірили на рахунок овода, зараз в нас є шанс. (пишу то і згадую як в одній з ігор Мартіні так боровся до останнього, а йому і так не повірили :sad: )

• Подобається Подобається x 1
  2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ніхто не хоче підбити розподіл голосів на даний момент??

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

Якщо тверезий маф, то мартіні 100% мирний, а Іспанка 75% мафка

І Нірванка - 80% мирна.

3. victorys

Мартіні 100% мирний, я вже написала про це вище.
    Надіюсь мирні проголосують правильно...
    Сашка, якщо ти мирний, то не підведи! Тверезого треба вішати однозначно.

4. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Может я сам решу?Я голосую за того,кто по-моему мнению больше всего темнит...:crazy:

5. hisp

hisp Well-Known Member

Раз 2(!) кома говорят, что Мартини мирный так и быть, сменю голос
    виновен tverezyj

Да, это пошло от предположения, что она маф. Удачное предположение)

И, на последок, предложение кому (кем бы он ни был): если есть подозрение, что я маф - прошу ночью заглянуть ко мне и стрельнуть разок :)
    Такая се проверка боем. Почти беспроигрышная.
    Правда есть вероятность процентов 30 потерять меня ибо не известно что было в первый день.

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Якщо ти не помітила, то мій голос уже давно висить проти Тверезого. Однозначно ще не вирішив чи мінятиму його. Скоріш за все - ні. Але хочу послухати Тверезого. Надто дорога ціна помилки.

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

Повертаюсь до перечитування дописів Вікторіс.

7. hisp

hisp Well-Known Member

Смешнее всего будет если вскрылись два мафа))
    Тогда завтра вешается мирный, и выходит 7/3. а victorys говорит, "ну ошиблась"
    Но, конечно, такой вариант возможен лишь при уже мертвом коме. А victorys вскрылась быстро, не ожидая ничего.

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо не помиляюсь:

1. tverezyj - hisp
    2. Sashka-ua - tverezyj
    4. Riksia - tverezyj
    5. MARTINI - hisp
    6. Honda
    7. Іспанка - tverezyj
    8. nirvanka - tverezyj
    9. victorys - tverezyj
    10. hisp - tverezyj
    12.hunter - Іспанка
    13.Kost - nirvanka

---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

Це можливо, якщо вони точно знали, що замочили комісара. Інакше б виліз третій :))) Але нащо двом мафам прикидуватись комісаром, якщо тим самим вони б себе спалили для комісара? Він би тоді не відкрився, знав би хто маф на 100%, тоді б вночі когось з них вбив.

• Подобається Подобається x 2
  9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Логіка залізна. Погоджуюсь.

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ----------

Перечитав дописи Вікторіс. Схоже на правду. Голос залишається проти Тверезого.

10. hisp

hisp Well-Known Member

Да, в последнем предложении я об этом сказал)

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Те, що вікторис ком, я вже давно розчехлився, тому і звертався до всяких оленів шоб уважно читали. Раз вона вже вскрилася, то нема сенсу шифруватися. Я навіть на 99% впевнений що вона мене перевіряла минулої ночі, адже із радикальної впевненості що я маф вона раптом стала так само радикально впевнена що я мирний.

Сьогодні вішаємо Тверезого, а вночі, я дуже сподіваюся, що доктору вистачить розуму лікувати комісара. Припускаю, що пристрелять цієї ночі мене, оскільки я на 100% відомий мирний, а мафам є сенс тримати живими тільки тих мирних, кого можна підозрювати.

12. victorys

1. tverezyj - hisp
    2. Sashka-ua - tverezyj
    4. Riksia - tverezyj
    5. MARTINI - tverezyj
    6. Honda
    7. Іспанка - tverezyj
    8. nirvanka - tverezyj
    9. victorys - tverezyj
    10. hisp - tverezyj
    12.hunter - Іспанка
    13.Kost - nirvanka

цікаво як мафія тепер витягатиме тверезого з халепи. Якщо почнуть міняти голоси буде підозріло, у цьому випадку вони певне принесуть його в жертву для добра своєї чорної справи.

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так то воно так, але може бути так, що лікаря вже нема.

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тепер придумав ще одну теорію. І в ній майже на 100% впевнений.
    В першу ніч нікого не вбили, отже попали або в броніка а бо в лікаря(ДЛП поки відкидаєм). Мафія це теж розуміла і 100% стріляла знов у того ж (бо лікар двічі себе лікувати не може, а в броніка бронь була б збита). В другу ніч вбили Ягуара, який це теж все розумів і саме тому написав:
    Тепер, припускаючи, що вбили броніка Хіпс вскився таким:
    Жоден мирний бронік не вскривався б так явно без загрози для власного життя. Навпаки, роль броніка - витягнути постріл на себе, щоб уберегти місто хоч на одну ніч. Тож Хіпс - маф

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ----------

Попрошу не ображати.

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ----------

Тебе теж оленем не гріх назвати(судячи з того, як читаєш дописи)

Ось:

---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

Скоріш за все немає броніка і рядового мирного.

15. hisp

hisp Well-Known Member

От жешь страна Фомляндия))
    Какой маф бы сказал - застрелите меня?
    Я не против - бейте меня, только не днем.

По моему весьма глупо стрелять в того же, когда главная задача выбить кома.

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Головна задача не кома встрелити, а залишити мирних в меншості. І, якщо є можливість майже 100% встрелити мирного (та ще й з великою імовірністю лікаря), то мафи полюбому це зроблять. Та що я тут розпинаюсь. Сам знаєш.

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

Однозначно hisp піде слідом за тверезим.

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

Якраз жодний мир такого б не сказав.

17. MARTINI

В мене ідея зробити хід конем

Тверезого як 100% мафа залишити комісару на ніч
    А зараз повісити якогось іншого мафіка, але не 100%, наприклад хіспа. Таким чином якщо він справді маф, то ми за один ігровий цикл позбудемося 50% мафів.

Так у нас більше шансів залишити мафію без нічного пострілу і зберегти комісара. Адже якщо нам пощастить (як мирним минулого разу), цілком може виявитися що цієї ночі хтось із них черговий!

Я зараз на пару годин тікаю, можу не встигнути до кінця дня, тому голосую вже - винен hisp

18. hisp

hisp Well-Known Member

я охрыниваю :)))

Замечательно, с радостью. Только можно ночью, ага?
    Предложение свое я адресовал комиссару(ам), ибо один меня на 95% хотел убить, другой просто повесить.

Теперь, разумные вы мои, считаем варианты:
    1) Я маф - ком меня стреляет ночью. -1 ура.
    2) Я таки не маф (бох ты мой, как же это может быть)) и ком в меня стреляет.
    тогда 66% вероятность получения проверенного мирного в моем лице.Если учесть вариант, что выстрел был в Ягуара и тот был док - то все 100%
    3) Меня вешают днем. 100% -1 мирный.

Может хватит цирка ни о чем, а?

Мартини, прочитай еще раз то, что ты написал, и сравни с моим вариантом. Ты просто ересь написал или сознательно?

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Можна було б... Але раптом Ягуар був лікарем. Тоді виявиться, що hisp і справді бронік. Це треба перевірити. А щоб це перевірити - треба вскритися лікарю. А зараз це нереально, тому що цієї ночі лікар має прикривати комісара.

20. MARTINI

хісп, на тебе навіть кулі тратити жалко, тому і пропоную повісити. Вночі стріляєм трезвого, а завтра вішаєм третього мафа. Я чогось думаю що це Ріксія

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)