Мафія частина 8

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 3 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Это еще почему? Эта излюбленная стратегия мафов: видя, что к подвесу идет мирный, громогласно заявить: ребята, вы дебилы, да он же мирный! А после подвеса у них создается типа алиби, и с криком: я же говорил!!! они начинают нападать на очередного мирного.

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

А еще интересны третий день подряд ваши крики вида: о боже, меня убьют! Меня точно убьют этой ночью! Ведь я много разговариваю! И вот чего-то две ночи прошло, а вы все живы, что какбэ намекает...

2. hisp

hisp Well-Known Member

Кстати, могу ответственно заявить, что меня этой ночью не убьют))
    точнее вероятность этого мала.
    *уже слышу крики - "аа, конечно, только маф может так сказать"

Просмотрел игры. Партия №4.
    Риксия, я восхищен :)
    4 из 4
    Что нужно, чтобы в этой партии сделать такие выводы?

3. tverezyj

tverezyj Well-Known Member

я був відсутній

---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ----------

Ну, да, сам себя не похвалишь - никто не похвалит

---------- Додано в 14:41 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

Але цей аргумент досить підозрілий

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

Мовчить - значит маф. Логіка багатьох ;)

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

Вот тебя я вешать не предлагал

4. hisp

hisp Well-Known Member

Вот еще
    А теперь к тебе вопрос: даешь ли ты 100% гарантию, что я или ты маф? :) да или нет.
    К victorys тот же вопрос.

5. tverezyj

А вот зря ты на это обратил внимание. Это провокация!
    Виновен: Хисп

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На кінець вчорашнього дня (реального) в мене було 3 підозрюваних - Хісп, Кост, Тверезий - в порядку спадання вірогідності.

Хісп каже, що його точно вночі не приб'ють - він або точно маф, або лікар, або броньований. Те, що він маф - 1/3. Але він починає натякати на те, що в нього є роль. Навіщо? Думаю боїться, що мирні його повішають. І якщо більшість голосів буде проти нього, товін остаточно відкриється. Але так як ми не знаємо ролей загиблих, то йому можуть не до кінця повірити. Тому і починає робити в дописах такі натяки, щоб потім на них посилатись. Тому поки що Хісп перескакує на третю позицію мафіозності.

Проти Коста зараз нікого нема, тобто голосів нема, тому нема сенсу його зараз мочити, бо якщо він мирний, то потім всі подумають, що я маф, якщо через мене мирні двох своїх повісили. Тому його відставляю на розгляд на завтра.

Проти Тверезого зараз більшість, а він не виправдовується. Якби він був мирним, то б відкрився, або натякав хоча б, як то робить Хісп. тому для мене він стає підозрюваним номер 1.

1. tverezyj - найвірогідніший маф
    2. Sashka-ua - мирний, бо він зауважив карму ведучої і сказав про то вголос
    4. Riksia - думаю, що дівчинка. вона натякнула про це, щоб потім, якщо її будуть вішати, посилатись на той допис. так як Овод посилався на свій "Мир"
    5. MARTINI - про нього вже багато писала, думка не змінилась, напевно мирний
    6. Honda - нікого конкретного не пише, тому тяжко сказати. 50 на 50
    7. Іспанка - починає мені не подобатись, мушу переглянути її пости, щоб визначитись на завтра
    8. nirvanka - мирна
    9. victorys - мирна, хоч і теорія Сашки досить цікава.
    10. hisp - на 30% маф, пояснила вище чому.
    12.hunter - думаю, що мирний, хлч і є сумніви. в його дописах є логіка, він би так не розпинався будучи мафом.
    13.Kost - 50 на 50. визначусь, коли перечитаю його дописи.

Так що голосую:

Винен: Тверезий.

7. tverezyj

Чую мене хочуть відправити на гілляку. Це велика помилка, тому що я - комісар і справжніх мафів не знайшов. Наразі мені відомо, що Мартіні та Іспанка - мирні

Останнє редагування: 6 жов 2010
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Поки я писала, прийшов Тверезий. Але там самі коменти, а нема аргументів, пояснень, теорій. Думаю, що цього разу таки маю рацію :)

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Занадто поспішно щось цей комісар відкрився... Якщо він маф, то припускає, що комісаром був Овод або Ягуар, тому надіється, що інших комісарів не визветься. А якщо і визвуться, то йому можуть повірити, бо він перший. А якщо й не повірять, то його смерть не буде марною - мафи взнають комісара.
    Але з іншого боку Овод давав нам зрозуміти, що він простий мир. Ягуар... Хм... Зараз перечитаю його дописи і якщо нічого не помічу "комісарського" і не з'явиться інший комісар, то буду схильний до того, щоб повірити Тверезому.

• Подобається Подобається x 1
  10. hisp

hisp Well-Known Member

Читай оба предложения - "это можно трактовать по-разному".

Комиссар, значит. Интересно.
    Сразу отмечу, что сейчас хороший момент для лжевскрытия, тем более в такой форме, что "мафа, то я и не знаю..", которая позволяет избежать подвеса даже на следующий день.
    Если это лжеком, то будет либо повешен мирный - и содержание мафии в крови становится критическим.
    Либо объявляется 2й ком, чем и палится. Будущее мирных без кома не особо радужно. Но при этом надо учитывать, что он бы не открыл подельников под видом мирных.

Смотрим дальше.

И последнее, tverezyj, почему именно я?

О, у меня появился практически беспроигрышный вариант. ;) Чуть позже распишу.

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Думаю, реальному комісару (якщо це не тверезий) прийдеться вскритися. В нього вже є дві перевірки і третю під прикриттям лікаря ще зможе зробити. Мирним це буде величезний плюс.
    Ягуар-ягуар... ким же ти був....

П.С. - Величезну перевагу в бік мафії дає частковий коронер.

12. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Виновна:Нірванка
    Хоч цей голос нічого не вирішує,але щось вона дуже все гарно описує про всіх,забуваючи сказати про себе...хоч можливо я і помиляюсь:dntknw:

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

чистеньким, значить, хочеш вийти :)

14. Kost

Kost Мале вампірисько:)

А хоч і брудненьким:mocking:В Сашка пару "мутних" дописів було:dntknw:

15. Masini

Masini Well-Known Member

Сижу с телефона, неудобно цитировать. Хисп, отвечаю на твой вопрос. Дабы сделать такие выводы, надо узнать 100% хотя бы одного мафа.

16. victorys

victorys позитивчик :)

100% не давала, але давала 95%
    та від того часу зявились нові дописи, які все міняють:
    Бреше собака, ще й Іспанку криє! Бо комісар я! Тому я так боялась, що мафи відразу це зрозуміють і вбють мене, адже я знала, що овод мирний і навть відверто натякала на це, бо провіряля його, також минулої ночі провірила мирного Мартіні. Мирні не ведіться на провокації мафії, в нас зараз є реальній шанс повішати одного мафа і пристрелити в ночі іншого!
    Винний ТВЕРЕЗИЙ, а Іспанка з ним в одній банді, я в цьому впевненна!

17. hisp

hisp Well-Known Member

Хм. но тогда не было не известно ни одного.

Комы посыпались :d
    Со своим предложением подожду. Может третий подоспеет :)))

18. Masini

Masini Well-Known Member

Кост, настоятельно рекомендую вам проголосовать за одну из действующих кандидатур, ибо ваш слив голоса в сторону ни разу не улыбается. Если нет - вы будете одним из первых претендентов на роль мафа

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хм.. Якщо Тверезий - мирний і дійсно комісар, то навіщо мафці Вікторіс прикидуватись комісаром? Проти неї ж нема голосів зараз. Тим самим вона б спалила себе як мафа. Тому думаю, що блефує Тверезий. Напевно надіявся, що прибрав комісара :)))

• Подобається Подобається x 2
  20. Masini

Masini Well-Known Member

Радость моя, посмотри внимательно голосование, насколько я помню, Нирванка поплыла именно из-за него

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)