Мафія частина 8

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 3 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

мда Іспанко, якщо вже важаєш Сашка мафом, ну то вже нема слів... і всі твої твердження то всьо "таке".
    і побачити мафів в явних мирів - то брЄд. Може ти прочитала тільки останній день (тут Сашко явно на мафа тяне, АЛЕ попередній день за ним явно) і я б радив лишити його в спокої.
    Віка - ну та, вона ше не прояснилась більш менш на когось, але схильніший до її мирності.
    Мартіні - виходить як Овод - якось йому аж занадто пофіг, хто зна ким він себе являє, його не поймеш ніколи...
    Рікся - на скільки мені відомо - в неї вчора був не найкращий день і вона була весь час зла, сподіваюсь сьогодні все зміниться і буде вести себе адекватно, а якщо ні - то їй і гірше.
    Нірванка - в неї там куча справ, вона недавно переїхала, але могла б теж пошуати мафію... точніше шукає, але я шось не знаю, але на мафа вона не тяне, якось не нервується як завше...
    ______________________________________________________________________________________________
    лишаються 4ро, які не дають про себе знати (шось і пишуть але не те що б хотілося) - важко шось сказати.
    tverezyj - нема слів, або з'явиться сьогодні або і йому гаплик
    Honda - не дуже коректні дописи, "странно" якось
    hisp - найбільше схожий на мафа
    Kost - шось не кинувся мені в очі, не можу ніц сказати... - чи то не вдуплився він у гру чи що, хз...

ну але якщо когось вибирати - то вішати тре з активних - чому: вони (якщо мири) можуть виправдатися чи ше більше спалитися, а з неактивів нічьо не візьмеш, але серед неактивів також є мафи, тре їх розрухати якось...

а і останнє: я думаю що в двох групах (шо розділені рискою) - є по два мафа, - це найбільш можливе.

---------- Додано в 09:43 ---------- Попередній допис був написаний в 09:36 ----------

а і останнє цікаве... (ті хто голосував проти Овода)
    5. MARTINI овод
    6. Honda тверезий (поміняла в кінці, була проти овода)
    7. Іспанка овод
    8. nirvanka овод
    10. hisp овод
    12.hunter овод
    13.Kost овод

отже серед цих людей явно є як мінімум два мафа, якщо відкинути більш схожих на мирів то вийде:
    5. MARTINI овод
    6. Honda тверезий (поміняла в кінці)
    7. Іспанка овод
    10. hisp овод
    13.Kost овод
    5 жостко підозрілих!!!
    думайте! а я пішов на пару, точніше побіг...

2. victorys

victorys позитивчик :)

цих двох я відкидаю на мирну сторону (Мартіні-вже писала вище чому, Нонда - не викликає підозр, здається просто пішла за течією голосуючи за овода, зрештою як і більшість мирних)

Ось мої головні підозрілі:
    якщо Рікся дівчинка, то залишається Тверезий, Нірванка, Хантер та Сашка з яких найбільш мафіозним здається Тверезий...

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хантере,а чо ти це так Сашку поліз захищати?Одна мафіозна зв"язка?Читала я все,погоджуюся,що попередній день за ним,але останні його дописи якось не додають в моїх очах йому балів як мирному.
    Блін,товчемо тут воду в ступі між собою,а кілька осіб взагалі не показуються...
    Наразі винен tverezyj

---------- Додано в 10:07 ---------- Попередній допис був написаний в 10:00 ----------

Ти або маф,який тупо зливає мирну,або мирна,яка не може розгледіти таку ж саму мирну.
    Пи.си:пішла працювати,сподіваюся.що до вечора ситуація проясниться..

4. hisp

hisp Well-Known Member

Ты напротив меня "не" забыла :rolleyes:

Ты или политик, или журналист. Это ж надо с таким чаянием выдирать строки из контекста.
    Если тебе будет от этого легче, то заметь, что первый раз я выразил сомнение в сбалансированности сил еще до раздачи ролей.
    Дальше я пояснял и обосновывал свою точку зрения.
    При которой остаюсь и по сей момент, но согласен что это не суть важно ибо все решают люди.
    В общем - претензии твои безосновательны и глупы и это хорошо вписывается в общую картину поведения.

Крики вроде "Я мирный! как ты не видишь! Если ты не видишь такой очевидности - ты маф!" - это тоже обычай такой? :)

Ладно, эт все лирика.

Пока что имеем 2 основных кандидата (скорее даже одного, но второго я выдвигаю от своего имени) - Трезвый и Мартини.
    Рассмотрим варианты:
    1) Один из них маф.
    Тогда увидим отток голосов за другого или же за третью сторону.
    2) Оба мафа
    Тогда увидим поиски "врага народа" на стороне.
    3) Ни один из них
    Тогда мафы молодцы.

Остаюсь при своем Мартини и призываю давить на обоих поддерживая равенство.

Еще добавлю, что ночью убит игрок голосовавший против Трезвого. Но расценивать это можно по разному.

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Тоді мафи молодці... а ти тоді хто? :)

• Подобається Подобається x 1
  6. hisp

hisp Well-Known Member

А я с плантации сбежал.
    Еще вопросы?

7. MARTINI

Дякую. Правильність мого голосу підтверджено. Я не проти швидшого завершення дня

8. nastinka

nastinka відсутня

1. tverezyj
    2. Sashka-ua -тверезий
    4. Riksia - тверезий
    5. MARTINI -хісп
    6. Honda
    7. Іспанка -тверезий
    8. nirvanka
    9. victorys -хісп
    10. hisp
    12.hunter - іспанка
    13.Kost
    кого забула?
    всім ранку доброго :give_rose:

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А я й не збираюсь тут розпинатись, щоб в твоїх очах піднятись. Є важливіші справи.

УВАГА!!!! Всим гравцям пропоную навести список гравців та їх ставлення до них, як це робили дехто з нас раніше. Хто цього не зробить - буду вважати потенційним мафом.
    Приклад:

10. hisp

hisp Well-Known Member

Еще вчера дал голос за Мартини.
    Официального голоса Мартини против меня не было.
    Как от Хантера против Испанки.

11. Masini

Masini Well-Known Member

Ничо не забыла. Как написала, так и есть

12. victorys

а це тоді що:

13. MARTINI

чувак явно в мафії відіграє роль запудрювача мозгів. Бреше і оком не змигне

14. victorys

1. tverezyj - маф 80%
    2. Sashka-ua - мирний 70%
    3. ovod - мирний
    4. Riksia - дівчинка не понятна, не виключно, що мафіозя
    5. MARTINI - мирний 99%
    6. Honda - мирна 80%
    7. Іспанка - маф 90%
    8. nirvanka - ще не вирішила, поки що здається мирною
    9. victorys - мирна 102%
    10. hisp - маф 95%
    11.Jaguar - мирний
    12.hunter - мирний 50%
    13.Kost - маф 60%

15. MARTINI

1. tverezyj - не знаю
    2. Sashka-ua - не знаю, підозрюючи мене, привертає мою підозру до себе.
    3. ovod - мирний (мертвий)
    4. Riksia - Маф 80%
    5. MARTINI - мирний
    6. Honda - не знаю
    7. Іспанка - не знаю
    8. nirvanka - скоріш за все мирна
    9. victorys - мирна 90%
    10. hisp - маф 100%
    11.Jaguar - мирний (мертвий)
    12.hunter - мирний 90% або маф який чомусь втирається в довіру саме до мене
    13.Kost - не знаю

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

До ведучої:
    Хотілося б, щоб між денними і нічними діями був хоча б мінімальний інтервал (хоча б 30 хв.). Ягуар, наприклад, міг би висловити свою думку з приводу повішання Овода, адже він, посуті, був ще живий. А то вийшло так, наче і Ягуара вдень разом з Оводом вбили.

17. MARTINI

взагалі то вночі всі сплять і нічого не обговорюють
    якщо заздалегідь всі рольовики і маф скинули свої ходи, то вона зразу й оголосила результат ночі, нічого кримінального

18. hisp

hisp Well-Known Member

Согласен. Но о многих просто нечего говорить.

tverezyj - пишет мало, это плохо. но голосовал против Коста в тот момент, когда было примерное равенство голосов против Овода-Коста. Каковы мотивы его обвинения кроме "мало сказал"?
    Kost - просто присоединился к голосу, как и Мартини. под подозрением
    hunter, Sashka-ua - склонен доверять
    Мартини - мой сегодняшний кандидат:
    не сказал толком ничего, хотя отписывался, так, по строчке.
    не последователен абсолютно. вчерашние его слова
    То есть сегодня у него имеется 100% маф. но мнение он уже изменил безо всяких аргументов.
    Нирванка - стала источником обвинений против Овода с "99% уверенности". телепатия, красота.
    или мафия, или использована мафами для подхвата голоса.
    victorys - еще один летун. то она голосует против Мартини, а следом против подозреваемого Мартини.
    зато пишет много, но бред. *простите*
    Riksia - хитра как сто чертей. и лесть ей к лицу) все может быть, но учитывая вчерашнее обвинение от Мартини - более к миру.
    Іспанка - не нравится. список подозреваемых ее совершенно не связен. и эти смешки..
    Honda - хз. более к миру.

о себе я достаточно ясно сказал в посте №326
    В первом посте написана форма обвинения:
    Поэтому я считал просто имя лишь подозрением. Если так, пусть будет так.

Повторюсь:
    виновен MARTINI

PS: смысл писать проценты без пояснений?

Останнє редагування: 6 жов 2010
  19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А тепер послухайте іще одну теорію. (поки що просто теорія) Вікторіс - маф. Щоб розірвати зв'язок з іншими мафами написала в підозрюваних МАРТІНІ і Ріксію. Ведучій такий хитрий хід сподобався і вона заплюсувала його. Мирні це помітили і до цього прикувалась увага. Отже МАРТІНІ і Ріксія стали під удар. Зате Вікторіс вискочила до ролі мирних ледь не на 100%. Наступний хід Мартіні: Говорити, що Ріксія маф (знов таки, щоб розірвати зв'язок), а Вікторіс - мирна (бо ж всі вже її мирною вважають) Це ще цікаво тим, що Мартіні завжди всіх хто його підозрював вважав мафами, а Вікторіс, яка навела на нього основну підозру для нього:

Що скажете про такий розклад сил?

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

Взагалі то вночі обговорюють все, що хочуть. Просто не голосують.

20. victorys

маєш право на таку теорію, але будучи мафом я б такого не писала:
    вдумайся...
    Здається мене сьогодні прибють мафи, бо деяким не подобається, що за багато говорю, єдина надія на якогось рольовика...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)