Мафія частина 8

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 3 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

victorys ==> +1!

ось!!! АЛЕ! якщо не голосувати - то на руку мафам - щоб в кінці все під себе підлаштувати, а так по ходу буде видно - хто кого витягує і так можна спалити відразу двох! (одного вішаєм, другого прибиває ком!)

victorys, а тебе можна називати просто Віка?:)

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Цікаво, до речі, повісили і пристрелили простих мирних чи рольовиків?..

3. hunter

hunter мандрівник

то можна паралельно робити - робимо одне і не забуваємо про інше! ;)

а тре навпаки, показувати себе роллю, шоб зробити так само як Овод - пожертвувати собою на благо інших, доречі Овод зробив дуже похвальну річ - знаючи шо в перший день висітиме мир (з вірогідністю 99:wacko: він повішав себе (без ролі) щоб дати місту шанс, НЕ забуваєм про це!!!

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

ти шось думати зовсім не хочеш!
    поки Мартіні, а зранку подивлюсь шо тут зміниться, якщо знов не просплю)))
    йду я спати, доброї всім ночі ;)

4. Masini

Masini Well-Known Member

Ребята, причем тут опыт? Я в первую очередь человек и меня уже честно говоря бесит, что меня каждую игру или вешать начинают в первый же день, или убивают в первую ночь. И ладно бы причины были хоть какие, а то так, "просто подозреваю". Не будете вешать просто так - не буду агрессивной.

Виновен Трезвый

5. hunter

hunter мандрівник

всьо, пройшло дві ночі і день, тепер можна вішати :haha: :haha: :haha:

6. Masini

Masini Well-Known Member

Ну вас... То спать не иди - повесят, то еще что-нибудь... Злые вы... Уйду от вас... :beee:

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ну логіка в тому є..Проголосую зранку,бо не знаю,як завтра день складеться..А так може вночі присницця,хто маф:)))

Я не волшебник,я только учусь (с) Я вже митнулого разу довскривалася до того,що повішали в перший же день..Нєєє,я краще посидю - поаналізую.

Ріксі,так мене теж чуть лі не кожну гру мафов вважають і що,я вже звикла...Це ж гра,зрештою...

Мартіні спалився?;)

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Такс.... Буду, поки що, солідарним з Хантером. Винен: Мартіні

---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

Це не слова мирного.

Слова мирного: "Нехай мене повішають, зате місто виграє"!!!!

9. Masini

Masini Well-Known Member

Испака, сколько вы партий сыграли? Воооооот.

А меня выносят, не дав прожить и два дня, уже приблизительно партий 40. Меня это так уже задолбало, что я предпочитаю вести партии, чем в них играть.

10. MARTINI

На кой хєр! (С)

Хантер, поки я не забув, після гри, розкажеш мені чому Овод - простий мирний. Звідки такий висновок був зроблений?

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

це ідіотизм , з повішенням мирного шанси міста зменшуються

11. victorys

victorys позитивчик :)

Зараз почну підозрювати тебе, що витягуєш з халепи свого дружка хіспа на якого я знайшла стільки аргументів!
    На даний момент всі мої підозри з Мартіні зняті, так як проаналізувавши його відповіді на мої звинувачення здається мені, що відповідав він так як відповідав би несправедливо звинувачений мирний.
    Тепер мої підозри що до Іспанки ще більші, адже не встигла я згадати, що щось вона тихо сидить та спостерігає як вбивають мирних, як вона зразу ж відписалась:

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

можна :yes:

12. Іспанка

Та раді Бога,як каже моя бабуля:)хоч три рази вішайте - місто втратить ще одного мира і кому від того краще буде?Правильно,мафам.
    Сашко,щось ти мені дууже сильно на мафка починаєш змахувати...

---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:39 ----------

:haha: Іспака..ржу)))( до мене тра на ти)

Оце дійсно фігово..Певно якийсь в тебе шарм мафіозний))

ну так прально :сидю читаю,що тут без мене понаписували.Логічно відписуватися,як про тебе згадують незлим тихим..

---------- Додано в 23:43 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

Щось мені видається,що трійка мафів це Вікторіс,Сашко і Хантер(ну дуууже вже активно від себе підозри відводять)..

13. victorys

victorys позитивчик :)

ну ось і вскрилась в тобі справжня мафіозі :))) якби ти уважно читала дописи, то побачила б , що тут майже всі вже знають, що я мирна, тому твої звинувачення це звичайні відводи підозри від себе.

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ідіотизм - це сидіти і нічого не робити, щоб тебе не пристрелили.

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

І ото ти називаєш аргументами?????

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

Ніхто нічого не знає. Лише припускають.

15. MARTINI

Сашка, сорі, але ти або маф, або олень. ЧИТАЙ УВАЖНО

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А краще, якщо ти сидітимеш, як миша в норі??? Припустимо, що ти мирна. Ну дотягнеш ти, ховаючись, до того часу, як мафів стане більшість і місто програє. Зате ти жива! Тебе не застрелили!! Так а толк то який тоді від тебе, а??? Для масовки?

---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:56 ----------

Читай ти уважно і зрозумієш, що я написав.

17. Іспанка

З нас двох ти більший маф ,ібо

Такшо не варто тішити себе оманливою ілюзією,що всі повірили,нібито ти мирна.
    Я від себе підозри не відводжу,я вже сказала - я мирна,а справа мирних - висувати гіпотези і шукати мафію.

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

Саша,як маєш нагоду побачити,я тут(а не дивлюся Хауса і не роблю контрольну для малого),бо мені хочеться,щоб перемогли мирні.Я що роблю?Прально,читаю і думаю,хто може бути мафом.Наразі ви з Вікою мені найбліьш яскраво виражені мафи.

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Чим аргументуєш??? Дай вгадаю... ми тут занадто активні! Ви з Нірванкою не сестри?
    Та мафи однозначно в тіні сидять і за животи зо сміху тримаються, доки ми тут вішаєм один одного. Все! Повертаюсь до попереднього рішення і, навряд чи, зміню його. Винен: Тверезий

19. Іспанка

Не вгадав. Я суджу не по активності,а по дописах. А твої і Вікині дописи - ну чистої води відведення підозр від себе.
    Голосуватиму зранку.

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я спати. А то мозок закипить. До завтра. "Утро весера мудренее".

---------- Додано в 00:21 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

А що мені по-твоєму на себе підозри наводить??? По стопам Овода я не піду. Досить нам і одніє жертви.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)