Мафія частина 8

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 3 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

и всьо, здаєшся?
    треба боротися до кінця!!!!

---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

то явно видно шо він мирний, прочитай його дописи.

2. Masini

Masini Well-Known Member

Пока поверхностно так:

1. tverezyj - вешала бы и вешала
    2. Sashka-ua - мирный, имхо
    3. ovod - мирний, правда мертвый
    4. Riksia - девочка-лапочка
    5. MARTINI - вводит меня в состояние полного хз
    6. Honda - странные у нее посты, не очень нравится
    7. Іспанка - про нее сказать ничего не могу вообще
    8. nirvanka - не нравится
    9. victorys - не нравится
    10. hisp - нравится
    11.Jaguar - мирний, очень мертвый
    12.hunter - ведет себя не так (может потому, что его не сильно обвиняют в этот раз)
    13.Kost - повесила бы для профилактики.

Делаем вывод: вы мне практически все не нравитесь (взаимно, в принципе) и никому из вас я не верю.

3. hisp

hisp Well-Known Member

Но-но. До конца еще по крайней мере 2 дня :)
    еще посмотрим.

Да, возможно. Его слов-то не так много. Единственное что я вынес - это обвинение Трезвого

:haha:

Более всего в комбинации Мартини-Нирванка меня смущает их слишком уж плотная связь.

//дополнение
    Учитывая то, что victorys без опыта ее не ясные голоса можно списать на это. Хотя "мирности" это ей не добавляет

Останнє редагування: 5 жов 2010
  4. hunter

hunter мандрівник

взагаліто ще днів 3-4 як мінімум!

адмін і модер чим не "связь" :haha:

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

а найбільше мене бісить те, що НІКОГО (майже) нема і ніхто ніфіга не пише, ну шо за?
    І з ким мені говорити? вдень мене знову не буде...

5. Honda

Honda Well-Known Member

Значить теорія Ягуара правдива! Значить Сашка, Вікторіс мирні!
    Рухаємся далі....

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

І думаю, шо Хантер не маф!
    Отже лишаються Мартіні, Нірванка, Ріксіа, Хісп, а Іспанка-мовчить і Кост

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я з вас всих, мирні, фігєю!!!!!!!!!!!!! Сам би вас перевішав!!!! Щиро порадію за мафів, коли ті виграють!!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  7. Honda

Honda Well-Known Member

А чого ти нічого не робив???? Просто спостерігав...?

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Очі роззуйте і прочитайте мої дописи!!!

9. victorys

victorys позитивчик :)

сприймати як комплімент собі, відкриття своєї ролі чи мафіозний блеф? :)))

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Да-да... Я так і бачу!!! Часу більш ніж достатньо було і аргументи я вагомі приводив... мутите Ви, Ріксія.

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

Чому я ні від кого не бачу коментарів?? Чого чекаємо??? Треба однозначно вішати цієї ночі мафа, бо нам капець буде.
    Тож для мене, поки що, мафи Тверезий, Ріксія, МАРТІНІ, Вікторіс. Хочу почути думки інших і визначитися з тим кого вішати.

11. victorys

будучи мирним, ти б повинен зробити інші висновки з моїх дописів, та нехай...надіюсь інші мирні хоть щось зрозуміли

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

У мене варіантів нема. Можу проголосувати хіба проти hisp, який проти мене. При цьому вийде, що у нього нема аргументів, а у мене є :)

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

о_О Може Мартіні мені довіряє через мій успіх у минулій грі, коли всі думали, що він мирний і хотіли вішати Ягуара, а я запідозрила, що щось не так, і переконала більшість його повісити, що дали місту поштовх до перемоги, бо я таки мала рацію. Хоча після теперішнього мого проколу мені знову мало довірятимуть :sad:
    А в другу сторону Мартіні в мене на одному з останніх місць в списку підозрюваних. Бо він пише в стилі мирного. Не знаю як пояснити.. Ну нема хитрощів і нелогічності, як то в нього бувало раніше при мафіозності.

Так само довіряю Сашці і Вікторіс. Вони себе показали як мирні (або дуже хороші актори, але то навряд).

Серед трійки, яку підозрюю найбільше, Хісп, Кост і Тверезий.
    Поки що не голосую, бо вже зазнала невдачі і не хочу ще раз. Прийду аж завтра десь в обід, якщо цікавість не затягне швидше :)

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Пардон. Вас я помилково туди зачислив.(це все через загальний незрозумілий фон Ваших дописів) Адже звинувачення МАРТІНІ та Ріксії переважно базуються на Вашому дописі, де Ви їх звинувачували, а ведуча поплюсувала цю дію. Тож ставити Вас в один ряд з ними - безглуздо. Посипаю голову попілом:sad: Людям властиво помилятись.

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

Хм... Зазвичай мирні голосують, щоб повішати мафа, а не для того, щоб всим здавалося, що є аргументи. Мартіні - маф.

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

От бачиш, тепер і у тебе є "аргумент" :)

16. victorys

Щойно ще раз тему перечитала і зробила свій вибір кого вішати.
    Винен hisp.
    Він дописував рідко, але від самого початку був впевнений у перемозі мафів, чого навіть не приховував:
    Напевне він думав, що його ніхто не запідозрить, бо маф не став би так явно себе проявляти і йому це в певній мірі вдалось.
    Надіюсь аргументів достатньо.
    Після хіспа підозрюю Іспанку, бо надто вже вона тихо сидить і дивиться зі сторони як вбивають та вішають мирних. Рікся страшно нервово реагує на звинувачення (імхо) ще не знаю точно чи вскрилась вона дівчинкою чи блефує тому, що до неї певності не маю.

• Подобається Подобається x 3
  17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

1. tverezyj - ще спочатку вважав мафом - відсиджується
    2. Sashka-ua - я, безрольовий мир
    3. ovod - мирний (мертвий)
    4. Riksia - Маф 80%
    5. MARTINI - Маф 90%
    6. Honda - схожа на мирну
    7. Іспанка - неясна... може як і Тверезий
    8. nirvanka - мирна 90%
    9. victorys - мирна, але дописи "мутні" ©Jaguar
    10. hisp - неясний
    11.Jaguar - мирний (мертвий)
    12.hunter - мирний 90% (не забуваєм про 10% і акторський талант)
    13.Kost - неясний

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Іспанка дивицця Анатомію Грей і реве:))) А мовчу,бо щось мені та партія тяжко йде,думок і припущень фактично ніяких( тупе сидіння і нічогоробіння не сприяють активному думанню).
    Дуже шкода,що ми повішали мирного:sad: Мушу визнати,що була неправа,адже голосувала проти Овода(ну заплутав він мене своїми "мутними" дописами).
    Наразі найпідозрілішими для мене є Ріксія - бо дуже агресивно реагує на звинувачення,до тогож досвідчений гравець,який легко може запудрити мізки іншим(без образ), Тверезий відмовчується,hisp взагалі незрозумілий для мене.Наразі не голосую,тра добре помізкувати,щоб знову на мирного не потрапити...

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Давайте це відкладемо на потім і вирішимо більш вірогіднішу дилему Тверезий - Ріксія - Мартіні

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А що,тра кидатись під кулі мафії?:)))

Неясна мирна:) без жодної ролі..Тому й сидю тихо.А шо дєлать? (с)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)