Мафія частина 8

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 3 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

ні, я все таки проти Ріксі, так як раніше її підозрювала, але бачу, що тут всі зібрались вішати овода або Коста, так що мій голос певне нічого не змінить... Хотіла написати це зразу після роботи, але ш дома забрали світло (і відповідно нет), прибігла до подружки, пишу з транслітом. зараз біжу на англійску і на жаль до 20:00 не повернусь.
    мирні, не робіть помилки, не вішайте овода...

• Подобається Подобається x 1
  2. ovod

ovod Well-Known Member

ріксія, ти що там кожну букву перечитуєш?

3. Honda

Honda Well-Known Member

Звідки ви впевнені, чи знаєте, шо Овод мирний? Або ви оба мафа, або ви Вікторіс мирний з роллю і шось взнали:dntknw:

4. Masini

Masini Well-Known Member

Викторис, не выводите меня из себя. Вы за меня голосуете за единственным объяснением: я ее подозреваю. Повторю вопрос еще раз: АРГУМЕНТЫ, МОТИВЫ, ПРЕДПОСЫЛКИ, ПРИЧИНЫ??? "Я ее подозреваю" - это не аргумент! Либо вы маф и тупо сливаете мирного, либо я хз, вообще не понимаю о чем с вами разговаривать.

---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ----------

Вообще не читаю, страница висит открытая.

5. Honda

Honda Well-Known Member

В оцьому? я не вїжджаю....

6. victorys

пробую переконати мирних повішати справжню мафію перед тим як мене пристрелять мафи...
    все, біжу на англійску, вирішуйте самі.

7. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Голосую проти овода...щось він дійсно якийсь дивний...все,пішов по справахще зайду:aggressive:

8. tverezyj

tverezyj Well-Known Member

А хто справжня мафія?

9. ovod

ovod Well-Known Member

ну як ще пряміше написати, що я мирний простий...

10. victorys

підозрюю за те, що ти дуже возмутулась, що я тебе підозрюю і відразy почала питати, а чого ми всі не підозрюєм Коста, Тверезого та Ягуара відводячи підозру від себе.

11. hunter

hunter мандрівник

нарешті дома

а якшо мафи свого зливають щоб увійти в довіру іншим? О_о

:haha:

бо думає що всіх переконає...

я його бачив зранку)))

мирного дня нема - хтось, але повисне.

12. Kost

ТИ відводиш від себе підозру?

13. hunter

hunter мандрівник

1. tverezyj кост
    2. Sashka-ua тверезий
    3. ovod тверезий
    4. Riksia кост
    5. MARTINI овод
    6. Honda овод
    7. Іспанка овод
    8. nirvanka овод
    9. victorys рікся
    10. hisp овод
    11.Jaguar
    12.hunter овод
    13.Kost овод

правильно, нє?

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

за Овода 7 і він не оправдовується, то виходить що як мінімум 4-5 мирних впевнені в його мафстві, такого в нас тут ше не було в перший день

14. ovod

ovod Well-Known Member

або як мінімум 4 мирних вішає мирного, бо навряд чи всі мафи будуть однаково голосувати

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

похоже ягуар на цей раз знайшов відмазку через роботу.

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені теж Рікся пахне мафозністю. Але щось і Ти мені починаєш не подобатись, бо тупо зливаєш голос, щоб бути ні при чому, якщо ми повішаємо мирного.

16. ovod

ovod Well-Known Member

якби вона хотіла б мене врятувати то голосувала б проти тверезого або проти коста

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

перед очима пролітає моментами життя..
    видно таки правду кажуть...

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

трава... космос...вода...бульк..

17. Masini

Masini Well-Known Member

:shout: возьми меня ветер, ёкни об скалы...

Вы вообще читаете, что вы пишете? Вы меня подозреваете в том, что я плохо отреагировала на то, что вы меня подозреваете. Так а чо вы меня подозревать то начали, блин??????? Добьюсь я от вас вразумительного ответа или нет?

Я возмущаюсь, да. Но не на то, что вы меня подозреваете, мне ваши подозрения по боку. Я возмущаюсь по тому поводу, что вы голосуете за людей, безосновательно и неаргументированно. А на игроков, насчет которых могут возникнуть сомнения, вы нафиг внимания не обращаете.

А вообще ваш голос интересен. Пока все голосуют за одного-два кандидата вы рааааз - и слили голос в сторону, чтоб в случае подвеса мирного остаться не при делах, да?

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

Овода сливают просто и все, ничего удивительного

18. Kost

Ну и на кого у тебя есть основания и аргументы:dntknw:

19. Masini

Masini Well-Known Member

М? Может вы поведаете по какой причине от меня исходит сей дивный запах?

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

Ноу комментс. Идите читайте дни

20. hunter

hunter мандрівник

:haha: :haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)