Мафія 5

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 19 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

опа, а я її підозрював...

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Настінка, а статус після смерті розкривається, чи ні?

3. nastinka

nastinka відсутня

так, розкриваєються.
    написала в шапці.
    день до 20-30, не забуваємо голосувати!! приємної гри :)

4. hunter

hunter мандрівник

Лікар умнік!!!!! як можна в першу ніч не себе лікувати? та то ппц!

---------- Додано в 11:13 ---------- Попередній допис був написаний в 11:12 ----------

бляха, тре на пари, ше перед голосуванням можливо з'явлюсь, але не факт - Овод нашо вбив Хонду. *Читаєм його дописи*

Останнє редагування: 20 вер 2010
    • Подобається Подобається x 1
  5. Masini

Masini Well-Known Member

Благо ролевики живы остались. Ну что делать будем? Повесим мирного и капец...

6. Персі

Хонда - лікар. Не така тяжка втрата, як ком чи дівчинка, але все ж...

7. Masini

Masini Well-Known Member

А, уже вижу

8. hunter

hunter мандрівник

в цьому випадку тяжка!

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чо? Ти мене постійно підозрюєш - і як багато базікаю, і як мало :dntknw:
    Скажу так - якщо ти - маф, то знаєш, що я мирна і не прикидуйся. А якщо ти - мирний, то займайся вичисленням мафів і рольовиків, бо з мене толку тобі не буде.

---------- Додано в 10:40 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ----------

Перечитала. Якось нейтрально. Або я затупа для цієї гри, або ти шось мутиш.
    Короче, для мене гра виглядає так - або підозрювати Хантера, або йому довіряти. Поки що не визначилась.

---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ----------

Щодо НД. До Хонди вчепилась якась погана карма. Не треба було каркати "бідолашна Хонда".. :sad:

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а я схильний таки хантера підозрювати

11. Персі

Ну і? Де всі? Чого мовчимо?
    То в нас Хантер дюже розумний. Аж задюже, я б сказала.
    "В мені завжди підозрюють мафа, але ніколи проти мене не голосують" - ахаха, дуже мудро, хоч сказати, що то просто так було сказано?
    "Давайте забудемо минулі ігри, зараз нова" - та звісно, ти б хотів, щоб всі забули, що ти витворяв, будучи мафом. Згодна, некоректно було твої дії примазувати до Ріксії з мого боку, але твою поведінку аналізувати в іграх "Хантер - маф", "Хантер - мирний", думаю, цілком нормально.
    Далі. Пам'ятаю, ти писав, що мафам краще голосувати першими, а потім змінити голос, якщо щось. Я ще з тобою сперечалась. То може ти так і дієш за своїм сценарієм?
    Про дописи Овода. Ну подивилась. Про горшечки та манку. Зацінила. На всяк випадок зараз ще перечитаю - може щось пропустила. Але поки то все дуже підозріло і дуже мені нагадує, як ти поводився, будучи мафом.
    Одне слово, народ, ви собі як хочете - сидіть, відмовчуйтесь, чекайте з моря погоди... А я поки голосую проти Хантера. Хантер, маєш час до 20.30 переконати мене, що ти мирний.
    Ага... значить, то я винна, бо я накаркала.
    ПС. Нірванку поки відкидаю, бо вона ясно дала зрозуміти, що вона мирна без ролі. Принаймні до того, поки не з'явиться ще один мирний без ролі (а раптом? :) ) її не підозрюю.

12. ovod

ovod Well-Known Member

припускаю, що лікар лікував того кого найбільш ймовірно мали вбити, який міг виявитися комом.

в принципі ймовірність те що я маф висока, якщо є потреба то перевірте.

нічого підозрілого в цьому не бачу, що мене підозрюють. Варто провірити кому Хантера, Ріксі і Персі. Щоб сильні гравці не запутували своїми діями, якщо вони мафи.

мартіні конкретно чому?

підозріло поводишся, що мене навіть не підозрюєш?

Ну і Еребус, щось знову так само пише, хоча це може такий стиль гри.

Підозрюю Персі.
    Персі ти маф?

13. Персі

Розмріявся. Я підозрюю всьо, шо рухається. Просто Хантер наразі найпідозрілішим виглядає. Хоча ти своїм дописом підняв свої шанси в моїх очах бути мафією. ))

ПС. Ага, давно шось Персі в мафіозності не підозрювали.

14. Honda

Honda Well-Known Member

о_О Не встигла "бідна Хонда" прийти з пар, як мене тут замочили:cry:
    Хто ж знав, що випаде така ймовірність, що вб"ють мене?! Чи це комплімент, що я сильний гравець?;)
    Добре, мирним удачі! Соррі, шо підвела:sad: Всім гарної гри!!
    А на вас мафи, я не ображаюсь!;) Мені й так тре багато вчитись на завтра, а з вашою грою це б не получилось:good:

• Подобається Подобається x 2
  15. MARTINI

логіка проста. Мафи вбили новачка. Хоча традиційно вони починають із найбільш досвідчених і сильних гравців. Я думаю то значить що всі сильні гравці на цей раз грають в одній команді. Овод хантер можливо ягуар таріксі. Тому я пропоную почати з хантера. Його репліка після вбивсива хонди мені дуже підозріла. Нагадує спробу прикритися. Але мою увагу тим самим навпаки привернув. Прошу у всіх пробачення за граматику та пунктуацію. Я з мобільного

16. Персі

Мартіні, Ягуар того разу не грає )

17. ovod

ovod Well-Known Member

чомусь зразу так почав когось підозрювати...
    навіть не прочитав що ягуара немає, невже нецікаво хто грає, хоча мафія точно знала б хто грає. Мартіні я з тебе не можу, ніяк не можу визначити що за фрукт :)

18. MARTINI

сорі я ж кажу з телефона :) але погодьтеся що логіка є

19. ovod

ovod Well-Known Member

не факт, я вище описав чому.

що тоді проти себе голосувати? :)

п.с. а до речі таке можна настінка?

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

тому мафи могли вбити когось з новачків

20. Masini

Masini Well-Known Member

Добралась наконец до компа. А то с телефона, на котором закончился трафик сидеть дороговато.
    Хантер жук тот еще. Сча разберусь с другим форумом и объясню почему. Но пока виновен Хантер

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)