Мафія 5

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nastinka, 19 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

довго? О_о о йоптя, то шо вчоора гра почалася??? а де я був? мда...
    а і можна на "ти"? буду вдячний)

логіка і інтуіція на високому рівні! тобто вони спасають! ну хто не хоче - тому і всеодно...

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Коли почнеться голосування, тоди вже треба вмикати логіку!
    Поки головне не натякати на свою роль і все! :)

3. Masini

Masini Well-Known Member

Странный вы, ей богу. Что тут обдумывать в нулевой день? Зацепок нет, а если и есть, то до того косвенные, что могут повести в ложном направлении. Как получится, так получится, тактику и стратегию вырабатывать еще рано.

А кто тут что может писать не понимаю? Мафы прекрасно и в аськах поболтают. А мирным вскрывать сови роли таким образом слишком опасно

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Доброго ранечку, я прийшла. :))) Зараз буду читати, що написали, поки мене не було. Але вгадайте, хто в мене буде першим підозрюваним? (і тут Мартіні гикнулось :))) ). Жартую.

---------- Додано в 09:08 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ----------

Шановні, у мене наступні зауваження:

Ріксія, ти чого до Іспанки причепилась? :))) Мені то дуже нагадує ситуацію в позаминулій грі, коли Хантер перевів стрілки на Хонду, і що з того вийшло, я добре пам'ятаю.
    Мирні - хто мирні, заплутати мафів - то гуд, але не переборщіть, бо так можна ще й мирних заплутати...
    Хантер, шося я таке пам'ятаю, що Настінка казала: буду з Хантером радитись, як гру організувати. :) То хіба не ти їй нарадив так розподілити мафія / мирні? ))
    Настінка, шо то було? Шо ти там прорахувала? Прорахувала - молодець, сиди й мовчи. :))) Без образ. Нудно просто спостерігати - флуди, скільки влізе, але по ходу гри якісь зауваження від ведучого - ІМХО неприпустимі (знаюча людина вам то каже :))) ). Ок? :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Якби пізно не було! Ви розумієте, що розклад сил такий, що варто мафам вбити когось в ночі, а нам помилково повішати мирного і все! Ми майже приречені!

6. Masini

Masini Well-Known Member

Ну, могу к вам прицепиться, мне то без разницы. Перси, третий раз мафом слабо?
    А вообще, комиссар, девочка, все гоу ко мне этой ночью. А то я видите ли неправильно на разговор игроков вытягиваю. Жду

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну і скучно в нульовий день... Може хоч тоталізатор провести хто є хто? От як ви думаєте хто я?

8. Masini

Masini Well-Known Member

Я понимаю, что баланс не очень. Но сделать прекрасные выводы на основании нулевого дня невозможно. А после ночи да. Если ночь пройдет хреново, то придется массово вскрываться, как в прошлой игре. Хотя опять же стратежить пока рано

9. Персі

Це явний перебор був би :tongue:
    Думка цікава. :) Не знаю, може хтось вже і поробив якісь висновки, але для мене поки що то, як пальцем в небо.

10. hunter

hunter мандрівник

мене не було онлайн... :pardon:

---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

так написано щоб до неї ніхто не йшов, радив би кому заглянути все ж таки)))

11. Masini

Masini Well-Known Member

И вообще, Перси, че это вы Испанку защищаете?

12. Персі

Бо в мене є досвід "правильного захищання" того, на кого наїхали :tongue:
    Згадую бідолашну Хонду. І недоброго Хантера. :)))

• Подобається Подобається x 3
  13. Masini

Masini Well-Known Member

Помнится мне ваш опыт к проигрышу мирных привел...

14. hunter

hunter мандрівник

такс, дівчата, давайте про минулі ігри не будем говороти хто шо поганого зробив, зараз є ця гра і тре думати про неї, а не каламутити воду!

15. Masini

Masini Well-Known Member

Загляните, конечно. Кто ж против. Только предупреждаю - зря, только ход будет впустую потрачен

16. Персі

Бо вони мене не послухали і не захотіли Хантера вішати.
    П.С. Я зробила висновки, і не буду зациклюватись ані на одній особі, ані на тій грі. Просто нічого не виключаю.

17. Masini

Masini Well-Known Member

Я про это и говорю. Ссылаться на опыт прошлых партий глупо. Вот Хантер так поступал, когда он был мафом, а я - когда мирная. Сравнивать людей и их способ игры - нецелесообразно.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відходила від дня народження :crazy: А ще в мене нет на ліміт і якраз закінчується.. Не знаю точно чи сьогодні починається новий чи завтра. Так що економлю :)

19. hunter

hunter мандрівник

то давай читай і голосуй і скажи ше шось, ато я тебе знов підозрюю :crazy:

20. nastinka

nastinka відсутня

нульовий день завершено!
    сьогодні вночі було вбито мирного!
    і це була Хонда

Розпочато день №1

Статус теми:
Закрита.