Мафія №41. Морський круїз

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 24 лип 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А мені здається навпаки що через мовчазність він мирний, бо якби він мафив, то колєґі йому б дали копняка, щоб на ЛФ писав...

2. Templar

Templar Дуже важлива персона

Прошу всіх замітити, що Фоксі і АЛеко, тихень хочуть мене висунити, і скинути за борт. І лише за те, що я їх назвав мафами, чомусь Іванка нічого не сказала, мабуть просто привикла до того, що вона в мене вічний маф :)))

3. Twister

Twister Well-Known Member

Я тут, читаю потроху, але попереджую одразу: мені недобре, морозить і голова болить. Я ноут в ліжко взяла, але якщо засну - вибайчайте.

Якщо в кого які питання - краще зараз прямо задайте.

4. Ти маф чи маньяк?

5. Beznika

Beznika Member

Как-то ничего пока не напрягает, обычный флуд первого дня. Одна надежда, что еще не вечер.

6. А день то всюди однаково закінчується, тільки б кнопка F5 не залипла :)))

7. Twister

Мирняшечка!

---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

Так, мені наразі мирні: Охват і Фоксі. Чого вона вам "занадто"? Нормально мирна, то вона коли мафить щось юлить в стилі "я навіть не хчу казати ту банальщину про мирного булочника".

Зю?? Що ти там побачив?

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ----------

Не нра Безніка. "Всіх мало, інфи нема, пальцем в небо".

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

Зю навіть якщо маф голосувати не буду.

Еребусе, чому Темп?

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

Ну, викладай, які бачиш в тому преваги?

8. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Да как и ты у меня :))) А чо тут говорить? Я ж знаю, что я мирная, а ты ваще от фонаря свою тройку назвал.
    Щас хоть разговорился, а то спуны меня напрягают. :diablo:

9. Twister

Ну в сенсі зараз не буду, у 1 день. Завтра побачимо.

10. Beznika

Beznika Member

Ну да, конечно все не так, инфы много , первый день голосования - это не пальцем в небо.
    Я писала то, что видно мне, если Вам видно больше - я искренне рада. Напускать туман и писать много не о чем как-то нет желания. Повторюсь, чтобы сделать какие-то выводы мне надо время.

11. А я б сьогодні підвішав Безніку, щось вона мутить лихе :sad:

12. Twister

А самій зробити щось, аби було з чого виводи робить? Когось спитати щось, на когось наїхати, подивитися реакцію?

13. Beznika

Beznika Member

...
    Я простой мир.

14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Наразі не доведено:)

Не знала,що F5 оновлює сторінку. Сором і ганьба мені:tormoz:

15. Beznika

Beznika Member

Голосую Охват

16. Beznika

Beznika Member

Извините, просто реал накатил не к месту, я уже пытаюсь как-то это решить. Я думаю вы увидите. Еще раз прошу прощения, я проголосую и выйду из темы. Всем удачи.

---------- Додано в 15:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:53 ----------

И еще, Марьян, последнее , что хочу сказать - я не могу всегда и везде быть мафом. Все.

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

И еще, Марьян, последнее , что хочу сказать - я не могу всегда и везде быть мафом. Все.

17. Так зачем проголосовала меня в ответку на мой наезд? Если была бы миром, то просто игнорировала бы.

18. Beznika

Beznika Member

Извините не могу не отредактировать , не удалить № 130.

19. Aleko

Aleko Well-Known Member

Я конечно тоже считаю что инфа это самое главное в мафии, но как показывает практика, если кого и вешают в первий день, так это чижа, и инфы это даёт ноль целых процента. Так что считаю не ничья в первую ночь это всегда на руку мафам...
    Надо дождаться результатов ночи и отсюда танцевать...

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ----------

Безника... молодец, хорошо отвечаешь!:give_rose:

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

А может согласуем в четвёрке ты, я, Фокси, Безника одну кандидатуру для голосования?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)