Мафія №41. Морський круїз

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 24 лип 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. redfox

redfox Well-Known Member

ТЕМПЛАР....

2. iezuitii

iezuitii Well-Known Member

Фокси, Володю оставь в покое - выносим тебя. Планида такая, понимашь.....

3. iezuitii

Те видать сёдни кошмары снились... Перечитай Антонио Менегетти, Онтопсихологию.... Ну или на худой ( конец?!)? Зигмунда Фрейда.... Кто Темпа тронет - не обижайтесь потом...

И, кстати, за Иванку на костёр тоже пойдёте!
    Фокси, я надеюсь адекватным языком с тобой разговариваю?

4. Фокся, Зю, Еребус - мафія

Темплар провірений мирний.

5. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Эт с каких пор ты такой добрый со мной стал? о_О А я вот думаю, что ты маньячелло, потому что одного выстрела ночью не было. Замененные Дзинтарс и Безника - вряд ли, они были в игре и могли сделать НД заранее. Да и не стали бы бросать игру, имея такую роль, имхо. Остаешься ты, брателло.
    Впрочем, не исключен вариант, что маньяк попал в лечение доктора или был заблокирован.

6. iezuitii

Лен, я пропустил день и ночь. Думать тебе,конечно,никто не запретит. Вешаем Фокси - потом увидишь....

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я фігєю!!! Якщо ви не помітили, то я став на заміну, тож до моменту заміни я навіть права не мав тут щось писати! І тому я мовчун???
    Доречі, про заміну мене попросили під час ночі, тож, якби мав якесь НД, то встиг би зробити;)

---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

Так, щановні друзі, дууууже прошу всих уважно перечитати дописи Еребуса від початку гри. Тут я переконаний, що він маф...

---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ----------

Це нікого ні на що не наштовхує?

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Еребус.....

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ок, тоді наразі питання Сашки з порядку денного знімається:)))
    Я Фоксі перестаю розуміти, якщо чесно. Мафів не шукає, покладається на слова мертвого Алеко...

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

Цікаво послухати самого Еребуса. До речі, його особливо й не видно у цій грі.

10. Twister

Twister Well-Known Member

Я тут, зараз читатиму.

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ----------

Прочитала.

Перше: рада таким замінам!! Мася, Сашка :preved:

Друге: зауваження і питання є.

11. iezuitii

Пляттт! Пойду корвалол пить....

12. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Меня тоже зацепило, как и то, что он еще на кого-то наехал, обвинив в мафстве, без всяких оснований. А по мне, как раз мафская тактика - каждого обвинять "ты маф?". Хотя могла быть и разведка боем.
    Но потом перечитала роли - блокер действительно мафский статус.

13. Twister

Або бос не голосував проти жодного з них, як це вже писали. Або є ще один варіант: окрім боса там був голос іще одного мафа. Припустимо, бос подвоює, мирний повис. Очевидно, ми починаємо шукати боса серед тих, хто того мира вішав. А їх лише троє, і з них двое - мафи. Як варіант?

14. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

У Алеко все девушки - мирняхи :))) Фоксику мне хочется верить, но она слишком неспокойна для мирной. Когда она мирный булочник - не боится наездов, а тут всю тельняху на груди порвала...

15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Фоксі.........

16. iezuitii

Леночка,солнышко, ты после германии способна понимать русския язык? Или хотя бы транскрипцию с английского?! Фокси - маф!!!! Если не будешь голосовать - второй эшелон твой. Я тебе обещаю!

17. Twister

Ну, теоретично варіант, як і є варіант, що бос голосував проти свого ж. Можливо, але безглуздо.

18. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Не кричи, мы про Эребуса говорили. :russian_ru: Я согласна голосовать Фокси или Эребуса.

19. Twister

... або маньяка блочили, або і ман, і мафи вистрілили в Алєко.

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ----------

Чим Темп гірший за Іспанку?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)