вот не поверишь - приезжай))) идем за билетом)))) ---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ---------- значит так, я скоро уезжаю в зал - качать лапки и хвост ! поэтому предварительно голосую ОВОД - ничего личного просто скоро убегаю, а других у меня пока нет подозреваемых
ви що змовилися? ---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ---------- надія вмирає останньою.... вже.... вони на тебе наїжджають...то ти що два в одному? ---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ---------- та мені все-одно хто там главний пацюк.... ---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ---------- ага..дуже смішно....
Мені здається, що МАРТІНІ і Ребус мирні. А ось Фоксі... Ну не може людина стільки раз бути лише мирним... Мартіні - здається дуже давно не був мафом, і якщо зараз би ним був точно би спалився. О таке от... А от чому Овода і Охвата голосують ненаю. Поясніть
Можете считать меня не объективным,но я буду голосовать Иванку. Так будет в любой игре. Это чёрт в юбке! Я ей не верю теперь ни на грамм. ИВАНКА.
Привіт усім! Ледь втримався, щоб не плюсанути карму Як кого - мене ...уже в чотирйох на мене "зуб є" зльопамнятьні ---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ---------- Ти не був на форуМафці Дядя Вова -маф Аніко - маф ЛюБима - мафло
Хороший человек. Больше пока сказать нечего ---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:49 ---------- А за што?
шоб не помішала як того разу... ---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ---------- на рахунок перших не знаю....а з любимою згідний...
ДядьВова, без паники. Глубоко вдохни, выдохни и расслабься. Здесь Иванка мирная, Иванке надо верить... ---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ---------- Адик?..
Так, і що ми маємо? Щодо Овода спочатку сумнівався, але їснє одночесне бажання, проголосувати проти Любімої насторожує. Можливо ще і поміняю свій голос, але поки хай буде Овод. Повірю тим, хто грав з ним в живу ---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ---------- Der Clown....
MARTINI, побачив твою фото у фейсбуці, там де ти в плащі, такий довгий і темний... І ти ще мене бандюганом називаєш ?
Та і я дивлюся... Я думаю, шо чижам треба добре подумати, нiж вiшати Овода. Обмовка в нього була цiкава - є над чим подумати у обоїх сенсах.
А чего так, дядя Вова? То Иванка с Прохором не верят друг-другу, то ты Иванке. Вы там разругались где-то, что я не знаю?