Значит, маф ты, Анюта ---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ---------- Не повесят, не позволю. Ну должны ж мы наконец встретиться! ---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ---------- +10000
Чо, правда так плохо выгляжу? Я же просто шуткую... ---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ---------- Маня пришол. ---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ---------- Уверена, 100%.
Ага. Надо Никите сделать замечание. Он видимо что то не так игру завел. Только Иванке дал чижа, а всм остальным мафов.
Всім привіт! Здогадайтеся, яку я маю роль? ---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ---------- Тю... виходить я не один такий!
А шо ти так хвилюєшся, Любіма? Ти мафія, і не хочеш, щоб тебе змусили розкриватись? ---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ---------- Іванка, як тобі Любіма? Що скажеш про неї? ---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ---------- А що це значить, Ігоре? Я такого слова не знаю, щось у школі не проходіли...
Привіт, Фоксі! Якщо ти знову мирна, то я точно приїду до тебе у Любліно і разом рушимо купляти лотерейний білет! Та, і ще з мене чоколятка, як і обіцяв!
То всьо через аву... ---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ---------- Ґуґл транслейтер ховає слова!