Ночь выдалась интересной. С нами нет шинкарки Редфокс (антикилл). Все остальные - в игре. 1. Erebus - 3. Контраст - 9. Прохор - Ну и кто же из них Чуб?
Офігети! Лікар лікував мафа! О_о ---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ---------- Виходить Прохор мафло??? Круто зіграв, якщо ТАК! ---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ---------- Чи такі Конті мафло - де ви всі?...
Меня то зачем лекарить? В меня не ты не стрельнул. Тебе респект! ---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ---------- А ты мне нравишься паря! Конти тут и не было, он видимо тебя полечил и ушел.
Ти ж ще вчора мене пыдозрював, а Редфокс думав, що Шеріф... Чому ж не її "лікував"? Та тут вже все всім зрозуміло... Хто не маф - той лікар! ---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ---------- Тепер вже так... а чому Прохор, а не Фоксі чи я?
тобі ніч нічого не прояснила? як то так, що антикіллер-фоксі вмер, а маф вижив? я маю роль, здогадауся яку, і здогадайся кого я цієї ночі лікувала ---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ---------- тут просто вже варіантів інших немає. Тому, еребус, не тупи. Місто виграло.
Ну скажи что ты лечила меня или Еребуса. ContRaSt Еребус, ты можешь ещё решить кому победить, городу или мафам!
Ну все всегда кричат- я мир, это нормально. Но вот почему ты увидев что набрала нужное количество голосов, быстренько написала синим? Я извиняюсь конечно, но кроме как быстрый слив чижа я это назвать не могу. Ладно пусть Еребус решает! А я пойду на другой форум, мне там тоже ещё двух мафов надо ловить.