Мне тоже. Вот разобраться бы помогла, кто есть ху. Толи Еребус с Редфокс против Теплара, толи Теплар с Конти против них.
А хіба є ще варіанти? Просто я дивлюсь з свого боку, я знаю що я мир, я довіряю Фоксі і через гру (бо лише мафам було вигідно швидко злити свого, най і Злодія, і почати новий день) і через слова про неї Іванки. І тому обпираючись і на її думку, а також і на свої висновки - Темпі дуже ймовірне мафло...
Вот и я знаю, что я чиж, и уже голова кругом. Вижу что кто то нас занос водит, а кто? По мне пусть Темпи, но с ним же ещё кто то?
Конт... Нє? ---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ---------- Конті, Конті - де ж ти, Дівчино?!
Никита что тоже? ---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ---------- Ну буду тоже голосовать. Темплар
1. Erebus - Темплар 2. Редфокс - Темплар 3. Контраст - Темплар 6. Темплар - Еребус 9. Прохор - Темплар Ну що, сказати вам, ким був Темплар? Чия це фігура? Це ж кум Панас, що хотів допомогти Чубу розлучити Вакулу з Оксаною! І що буде далі, любі діточки? Чим нам відповість Чуб, що залишився самотнім, та що буде робити коваль Вакула? Далі буде... Ніч