Лікар лікуй мене чи лікар не лікуй мене це правилами не заборонено! А чому ти так хвилюєшсі, що порушють правила на користь міста? Чіж навпаки не хотів би привертати до того увагу! ---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ---------- Нащо мовчати?
Там где ты говоришь что поборник закона. Поборник закона остался один, шериф. Я не против если ты так блефуешь, но легкую победу тоже не хочу.
ахахаах! это моя жизненная позиция - я юрист по образованию и по сему - ярый поборник закона, а вот является ли это моей ролью - вопрос другой и никаких ответов по этому поводу я не давала))) а вот внимание к этому прохора ооочень странно...
Еребус, я ещё и не такие склоки меду мафами видел, и сразу от начала игры тоже. Так что это меня не смущает. Я теперь тоже начал Темплара подозревать. И не исключаю что они с прицелом так "воюют". ---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ---------- Тогда сорри! Я хот и не служитель закона, но поборник правил ещё тот, потому и обратил внимание.
Інші чіжи грають за мафів? Але я припускаю, що Фоксі може бути і Шеріфом... ---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ---------- Склоки - то всьо фігня... На КВ мафили якось, то зливали один одного так гарно, що лише через досрокове закінчення дня на останнього мафа чіжи вийшли + темперамент Зю, а так ніяких зачіпок не було проти останнього мафа! ---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:18 ---------- Дуже цікавить мене Конті - без неї і її думок тут важко скласти повну Картіну! ---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ---------- Взагалі така незрозуміла заборона... як можна заборонити "натякати" на роль?
Вот про это я и говрю. Мафам легко, они только балуют как им вздумается, а чижу надо вот сидеть и голову ломать, кто есть ху.
Никита, ты бы собрал все голоса в кучу. А то времени нет искать, меня уже на мафке Женька пилит, надо и там и тут защищаться.
Всі сидять он-лайн і мовчать... У мафчаті оговорюєте, що робити? Зрозуміло, що якщо Прохор другий маф, голосувати мене йому паліво... І все ж ДЕ Конті???
Блін... в мене може не вийде сьогодні у мережу потрапити пізно! Це не так важливо, звісно! Просто хотілось би Конті почитати...
Конти сидит с телефона, празднует 23 февраля. Меня вешать нельзя, я мирная и могу еще принести пользу. Голосую против ТЕМПЛАРА.