ну давайте тепер всі будемо робити так, щоб було "ось і маєш"... ти теж нагнав на мене - прийшла під кінець, бла-бла-бла краще би поцікавився, може у мене щось сталося... про це не міг подумати своєю довбешкою?
Ну, кажіть вже... Я вижив чи мене лишили на поталу новеньким? ---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ---------- Якщо я не вижив, ось вам мій заповіт - вішати Анеко або Єзуіту
Та що ж таке коїться на білому світі, люді добрі... В яку халепу попав комісар Пацюк - відстрелили його цієї ніччю. Помирає він. Але перед смертю він встигне сказати свої останні слова. Іванка - давай!
Гарны парубки и дивчины! Скосили меня силы темные да злобные. Однако ж перед последним вздохом составила я вам завещание. До того перепугались злочинцы Пацюка, что в первую же ночь блокировали и проверки у меня не было. Но сегодня я проверила – и удачно. Езуит (он же дядьВова) – маф, вор! Если бы была другая роль – я бы предложила не пилить его, а шерифу ночью отстрелить верную цель. Но он может угадать шерифа и блокировать, так что вешайте немедленно. Пересмотрите мои сообщения, думаю, что я была на верном пути, раз у них нервы сдали. Удачи, хлопцы и дивчины! Я в вас верю! :girl_in_love::girl_bye2:
Ивась, ты супер! Так может щас и голосуем быстренько? Никита, может ты ей флудить разрешишь в виде исключения?
Інші також захочуть... Та це загальне правило. Воно не може бути змінине лише за рішенням ведучого. Це як деякі розділи Конституції свого роду))