Если Любимая окажется миром, то буду следующими голосить Темплара или Мартини. Насчет Редфокс я сильно сомневаюсь.
А який сенс мені підтримувати голос против Щасливої? Іванка сказала, щл вона і так вилетить сама. Проголосував против тебе, забагато тобі довіряв.. Як варіант! Іванка його здається хотіла повісити, але то вже завтра. Сьогодні хочу бачити на вісильниці Любімую!
А я тут до чого? Просто Любімая не знає кого вішати, ось і вішає першого кращого (або гіршого)... І навіть нічим не аргументувала.
Він Щасливу голосував.... ---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ---------- буду дивитись... :eek:
Є деякі асоціаціі. Якщо дісно надумаю тебе голосити, то озвучу їх обов'язково. А ті шо - впевнений, що Любімая - чіж? Злякавсь?
1. Erebus - Мартіні 2. Редфокс - Любімая 3. Контраст - Редфокс 4. Мартіні - Щаслива 5. Іванка - Єзуїт 6. Темплар - Любімая 7. Любімая - Темплар 9. Прохор - Єзуїт 10. Єзуїт - Иванка 11. Щаслива - Щаслива 12. Aneko - Любимая І ось в Диканьці більш немає двох простіх та гарних дівчат - Любімої та Щасливой (автокіл). Як же ж відтепер хутор буде жити без Любві та Щастя?
LuBimaya, дякую, повеселила. Чесно! А якщо по темі: нєфіг було мене провокувати, проголосувала против мене, ось і маєш!
Вот я заметила, что неактивных не стоит пилить - они чаще чижи, чем мафы. ---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ---------- Ты про кого?