І гугл-перекладач рулює. І ще Іванка дала мені заслання на сайт - ним зараз і користуюся. Трохи часу більше на повідомлення вирушає, але воно те коштує!
Доброго всім вечора! Ведучий, дякую за цікавий сюжет! Піду я умиюсь водою та натру цибулею очі. ---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ---------- 100% Причини: 1. немає Зю 2. мене вже вішають
Охват, ти як? Щось ти не здорово себе поводиш! Шлангуєш? ---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ---------- Фігась, о то ви всі шустрі однако...
Оленям слово не давали ---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ---------- А тебя предлагаю вешать сегодня же. Бо маф.
Слишком много ролей. Если все ролевики встанут, негатипчикам будет негде спрятаться. В качестве компенсации усилена бронебойная (шериф) и минозаградительная (антикиллер) мощь мирных. ЗЫ Если только шериф не пульнет в антикиллера
тобто, якщо ти є комісар, або лікар, або антикіл, ті не маєш права прямо то казати, тіки натяками. То більше шанс для мафії