А може когось з тих, хто не хотів його вішати. Добре, що я прислухався, до тих, хто грав з ним в живу... О шлангіст)
причому з тих, хто зливав овода в кінці. Редфокс, Темплар. Любімая скорше всього просто спасала свою шкуру.. Проти Любімої теж була багато, в тому числі повішаний овод, та ти. Не удмаю що всі мафи голосували в розкид.. стопудово якісь двоє вішали когось одного.
В якому нафіг кінці? Я голосував проти Овода, щоб врятувати Любімую, ібо не думаю, що вона маф! Коли я проголосував проти Овода було 2 проти нього і два проти любімої! Так що не треба ля-ля
Чи то про Охвата говорили? І я їх переплутав? ---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ---------- Мля, я просто бачу коли ти мирна, а коли маф. І я не сказав, що впевнений, я сказав: "Що не думаю, що ти маф". о таке от
а чо ти такий агресивний? нєрвішкі шалят? ---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ---------- бачить він, ну ну. Простий мир не може бути ні в чому впевнений, а тим більше в мирності іншого, якщо він не ком!