може й так..... а може і ні.... ---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ---------- себе.............
LuBimaya, тобі не йде роль шланга ---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ---------- По-моєму, мафи вибрали тактику - нехай мирні перевішаються самі, тому ніц і не пишуть
назвеш мене ще раз змією, не буду з тобою розмовляти! ---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ---------- у мене не дупа, а попа. це раз! я маю вибір? це два... Повішаєте мене, наступний ,Охват!
Мене не можна вішати/палити, нехай краще мафи у мене стріляють вночі, так більше користі буде від мене
1. Erebus - Erebus 2. Редфокс - Овод 3. Контраст - Овод 4. Мартіні - Любімая 5. Іванка - Темплар 6. Темплар - Овод 7. Любімая - Овод 8. Овод - ЛюБима 9. Прохор - iezuitii 10. Єзуїт - Іванка 11. Щаслива - Щаслива 12. Aneko - Іванка 13. Охват - ЛюБима Диканьку покідає дивне створіння Ніч, півдгодини.
А-а-а..... ---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ---------- Я так розумію, це маньяк?
урааа згинув чортяка ---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ---------- треба вішати когось з тих хто вішав чорта