Мафія № 33. Заколот на Олімпі

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 30 січ 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Что ж, мафию всё устраивает вроде. :sad: Варианты ещё будут кого? Может перекинем по-бырому....

2. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Мда, идеально, слить голос в сторону..

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

Якщо Фоксі мафія, то лишився тіки один маф, навряд чи він буде йти проти всіх..

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нірванка – Фокса
    Настінка – Темплар
    Контраст – Фокса
    Темплар – Нірванка
    Кост – Контраст
    Іванка - Кост
    Фокса - Фокса

День закінчено. Ніч до 21.30

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

Результати дня і ночі:

На голосуванні вибула Фокса - мирна
    Вночі вбита Іванка - мирна

Четвертий день триватиме до 21.00 завтра

Останнє редагування модератором: 3 лют 2012
  4. Templar

Templar Дуже важлива персона

Мда....
    Навіяло:
    -"Ну що, свидомыты, не чэкалы?"

5. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Он сдержал слово :)))

6. ContRaSt

пєчалька.....

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Привіт :sad: Вибачайте, що не змогла бути. В мене зовсім не було часу на роботі зайти, сиділа по годинах, потім бігала за подарунком знайомій завтра на ДН.. О десятій додому прийшла (то по мому часу).
    Дуже шкода, що помилилась на рахунок Редфока. По суті її через мене й повісили :sad:
    Я без поняття хто з тих, хто лишився, мафи.

Настя - писала, що впевнена, що Редфокс - мирна, хоча звідки могла бути впевнена? Ніби маф. Але з другої сторони нашо то їй треба було? Відводила від себе увагу? Мовляв мира не повісила?

Темплар має запальний характер і якщо проти нього хтось голосує, а він мир, то відповідає таким же голосом чи хоч би бочку котить.

Контраст - я їй довіряла, бо вона почала мені вірити. Але може це тому, щоб до мене примазатись?? Тим більше вона підтримала мене в голосуванні проти Редфокс. Хоча раніше не пригадую, щоб Контраст підозрювала Редфокс.. Може дійсно примазується?

Кост - якийсь ніякий.. Навіть не памятаю що він казав, на кого голосував, що взагалі робив протягом гри??

Короче, я не знаю що робити.. Мені здається, що я всю гру запорола, бо все могло бути інакше. Ну не вийшло мені, вибачайте..

Відкриватись?

8. ContRaSt

голосувала проти Фоксі методом виключення.. ну має ж вона колись бути мафом?.. виявилось не в цій грі.

---------- Додано в 01:34 ---------- Попередній допис був написаний в 01:31 ----------

і ні до кого я не примазувалась :sad:

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Короче, я здаюсь.. Завтра в мене не буде можливості взагалі зайти на форум, бо їду за покупками, потім буду готуватись до подвійного ДН (мого чоловіка і знайомої), так що вже нічим не зможу помогти.
    Я блефувала. Я проста мирна. Я знала, що в мене скорше всього будуть перегружені ці дні, бо треба купу всього владнати, на роботі завал, ці ДН і т.д. Тому я вирішила привернути до себе увагу, щоб мене мафи вночі стріляли. Когось мусять, то краще мене, ніж інших. Завше так роблю будучи простою мирною. В минулі рази вдалось :) (мафам тодішнім язик показую :P) Цього разу перестаралась. Може через мене прибили Іванку, яка могла бути рольовиком, повішали Редфокс, яка теж могла бути кимось.. :sad: Всю вину беру на себе. Згідна, я протупила і взагалі ця гра мені не пішла. Вибачайте, мирні.. (в мене взагалі ці дні всі такі.. чоловік через мене захворів, на роботі затримали випуск проекту на 2 дні, клієнт гнівається.. короче, дупа)

Короче, якщо серед вас нема вже рольовиків, то напевно в нас нема шансів. Явних мафів-вискочок невидно. Але варто пробувати повішаннями, може якраз вийде??

Якщо є живий лікар, то хай лікує себе. І так зараз вірити не можна нікому..
    Якщо є жива дівчинка, то хай блокує кого ще не блокувала..

Відкриття напевно нічого не дасть. Мафи можуть ризикнути і прикинутись кимось, тоді шансів мало буде.

Лишаю голос проти Контраст, хоча зараз всі ви для мене рівно 50 на 50 невідомі, але найбільше сумнівів все таки інтуїтивно до Контраст.
    Може буду завтра мати час, то забіжу побачити що і як.

Якщо хтось має якийсь цікавий план порятунку міста, то впєрьод :) Нам вже нема що втрачати..

10. Kost

Настинка, что же думаете Вы? ;)

---------- Додано в 07:49 ---------- Попередній допис був написаний в 07:39 ----------

А хотя нет, не так. Не знаю или делаю сейчас правильно, но:
    Кост - девочка.(именно поэтому сидел тихо, заходил на форум, но много не писал, мало ли). На данный момент я ходил к Темплару и Контрастке, себя вычёркиваем, значит остаётся пара Нирванка-Настинка(1 тут босс, это понятно). Так вот, предлагаю вешать сейчас Настинку(Нирванка написала вполне искренний пост, ей пока оставим), ну а вечером, как вариант, можно будет навестить Нирванку...

11. Templar

Кост каже. що він дєвачка, вірити чи ні?

12. ContRaSt

А ще дуже так підозріло після того, як нірванка сказала, що проста мирна..

Нірванка явний маф! Дарма я їй тоді повірила

13. Kost

Если у кого-то есть какие варианты - предлагайте, мне то что...:good:

14. ContRaSt

какие тут варианты могут быть, тебе остаётся блочить или Нирванку или Настинку, если ты конечно сам не мафия. Убиваем двух зайцев, одну вешаем, вторую блочим, если выстрел всё таки произошёл - Темплар маф. Ну или ты..

15. Templar

Ну-ну....

Я досі остаюсь при своїй думці, мафія Нірванка і Контраст.

16. ContRaSt

з яких пір це твоя думка?? примазуєшся к Косту?

17. Templar

Мда...
    Ти почитай тему, і не будеш такого писати.

Я давно казав, що нірвана маф, і був варіант ти або Іванка!
    Іванку вбили, до того ж вона була перевірена!

Остаєшся ти і нірванка, за настіньку нічого не скажу, вона не пиша ніфіга, тіки голосує.
    Кост під питанням

18. Kost

Ну так скоординируемся го чтоль, я за Настинку скорей...

19. ContRaSt

бачу для тебе неписати то ідеальне алібі.

давай тогда настінку вешаем, нирванку блочим

20. Templar

Вигороджуєш нірванку?

Або спеціально кажеш повішати напарницю настіньку, щоб всі подумали шо ти мир, і ніяк не зв'язана з мафами.
    Мол потенційних мафів вішаєм або блокуємо.
    Умно.

Та ні, просто коли людина нічого не пише, я неможу нічого сказати, бо її попросту немає.
    То то саме, що пусте крісло за столом.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)