Мафія № 33. Заколот на Олімпі

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 30 січ 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

надеюсь Афродита не Редфокс, и не Настинка.. ) а то закон подлости не дремлет

2. Та можна і на три години...

хоча, може краще проти себе проголосувати ?

3. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Охват, колись: ты мирный или маф? :)))

4. ContRaSt

он комисар, чё тут не ясно то..:)))

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я ніким не відкривалась і відкриватись сьогодні не буду. Навіть якщо мене будуть вішати. Бо більше користі вам буде, якщо ви не будете знати яка в мене роль. Зрозумієте в кінці гри :)
    ЗА продовження голосування на годину.

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Голосування подовжено до 22.00
    Ніч буде до 22.30

7. Nikita R, ти ж знаєш, що я мирний, то чого питаєш?

ContRaSt, ти сильно не радуйся... Геро, завтра і на тебе мило знайдеться. :)

8. ContRaSt

опятьдвадцатьпять

9. Nikita R

А ось після цього в мене знов зявилося бажання вас вішати

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І так, думаємо тепер кожен про себе: чому я хочу вішати Нірванку? Бо вчора вона почала щось писати, тобто проявляла активність, як і завжди, тобто хоч щось робила, а хтось це використав і почав її зливати, а я теж буду її зливати, бо своєї думки не маю, а якби буду зі всіма, то мене не запідозрять. Та????!!!! Дайте хоч одну мою фразу, яку можна вважати доказом моєї причетності до мафії! А так просто всі тупо зливають..
    Не знаю ким є Охват, але дуже образливо, що ви людину, яка пише відверті бредні, вважаєте більш мирною, ніж мене! Ніби всі вірите Нікіті (ну то нормально, поки що нема жодної причини йому не вірити), то чому не підозрюєте людину, яка ставить під сумнів слова Нікіти, які виявились правдою???
    А чому ви не цікавитись тими, хто взагалі нічого не пише в темі? По суті останні дописи Нікіті, Охавата, Контраст, Іванки. А де решта?? Лягли на дно і нічого не пишуть, щоб не привертати до себе уваги! Щоб не палитись!! Вони навіть не думають голосувати ЗА продовження дня, бо їм це невигідно!!! Ну хіба то не очевидно???!!!

11. Перечитав ігри, де ти була у ролі мафа... прослідковується наступне. Чому тоді ти зявляєшся у тих іграх завжди наприкінці голосування в онлайні... і завжди огризаєшся(голосуєш) на того, кого можна здихатись з мирних? Співпадіння чи ти таки маф?

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чому? Я на 99% знаю, що якщо я скажу роль, то місто втратись значно більше, ніж якщо мене повішають не знаючи ролі. Якщо ти не можеш зрозуміти чому, то не означає, що я маф :) В мене є на це свої вагомі причини.

13. От саме про це і писав...

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Останні пів року я працюю на роботі, де практично постійно треба щось робити, тому нема часу читати форум. А я люблю малювати таблички (хід голосування, хто на кого наганяє), що на роботі теж не виходить зробити :) Ти мав би знати про це, якби дійсно прочитав ігри, де я була мафом.
    І ще ти б знав, що я живу в Польщі, а тут на годину менше. Тобто в мене зараз 20:00. Так як працюю до 17-18, а ще додому доїхати треба, а ще по дорозі продукти купити, а ще повечеряти (хоча через мафію цей пунк часто переноситься на пізню ніч), тож ніяк не встигаю бути раніше. До речі, я про це писала на записах в останні ігри (не памятаю точно в якій) перед тим, як отримала ролі.
    І взагалі я вважаю, що ти не перечитував інші гри, бо:
    а) ти постійно пишеш в темі, а щоб перечитати хоч пару ігор треба годину як мінімум,
    б) в темах з іграми десятки сторінок, ясно що тобі було б лінь це робити.
    Так що не треба ляля.

15. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

И у меня.
    Среди тех, кто сейчас в теме, есть хоть один маф. Не я, не Никита.
    Из остальных самая подозрительная - Нирванка. Говорит: я ролевик, но роль не скажу, хай вам хуже будет о_О
    Перед вешаньем уже поздно будет сообщать.

16. Nikita R

Поясняю, почему я сам решил вас утром вешать. Я перечитал ваши вечерние сообщения и увидел в них тревогу и нервы, касающиеся вашей возможной проверки комом.

Почему я сомневаюсь, что Охват блефующий маф, это потому, что по ходу игры не было никаких предпосылок лжекомстсовать. Это же ведь форменное самоубийство. А если он маф, то у него есть сообщник, который бы постарался его остановить.

Возможно, конечно, что вы нервничали из-за той проверки и мирной. И возможно что Охват и правда совсем не понимает, что он делает, а его сообщник отсутствует. Сочетание этих возможных факторов не исключено - хотя и с достаточно низкой вероятностью.

Впрочем, в данных численных условиях я бы проголосовал сейчас Охвата.

ЗЫ. Задумался, почему чувствую сопротивление этому простому варианту... Охват просто ведет себя по-идиотски, при любом раскладе. Реально по-дурному. А это неприятно :sad:
    Куда приятнее считать вас умным и коварным мафом :)))

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Як то завжди?
    Минулої гри я була мафом. До речі, з тобою. До речі, ти сам маєш чудово знати чому я не буваю в грі протягом дня, якщо вже не то пішло, бо ми про це спілкувались в мафчаті.
    А позаминулі ігри я вроді і не грала (або мене скоро прибили, тому не пригадую).
    Перед тим я дуже давно грала, бо в мафії була перерва (чи в мене?).
    Тому без сенсу порівнювати мою поведінку з іншими іграми.

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Я і перед повішанням не скажу.

Знаєте, я вже навіть хочу, щоб ви мене повішали і обломались!!!!!! Бо це докаже які ви всі барани!!!! Вішати рольовика, а не вішати тих, хто меле дурниці, або взагалі відмовчується!!!

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

І щоб потім не казали, що я поганий гравець, бо була непереконлива, як ви то вмієте!!! Бо вже напряму кажу, що рольовик, а ви дальше тупите!!!!!

18. на форумі є функція пошуку в темі по ніку користувача:tongue:, а те що ти у Польщі живеш ще раніше знав :)

Якщо ти не маф то завтра голосую проти себе.

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

По перше, давайте на ти, ми тут в мафії всі на ти ;)
    По друге, уяви якби ти був миром, а ком би планував тебе перевіряти. Яка б в тебе була реакція? Мовчав би??

20. Nikita R

Голосую: Охват

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)