Мафія № 33. Заколот на Олімпі

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 30 січ 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пропоную таку ніч:
    я йду до Конті
    БД йде до Настіньки
    лікар лікує мене

2. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Короче, есть предложение Девке заблокировать Конти, а я бы попробовал проверить кого-то другого.
    Какие есть предложения на проверку?

3. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

ну вот снова :)))
    вы так дружите двое, создайте себе коалицию что ли.. НикитоОхват какой нибудь..

4. Nikita R

Опа-па. І в якої ж якості ви йдете до Конти, перепрошую?

5. ContRaSt

Ау, може є третій ком?? а? Вакантне місце..

6. Nikita R

Не смейся :mocking:

---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

А чо, у нас однажды было три кома, два дока и два... маньяка. В одной игре! :)))

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ----------

Точно вирус Зю! :haha:

7. ContRaSt

ну смешно же :)))

у нас тож было игры 2 или 3 назад) пару девочек, пару комов и огромное количество мирных вместо трёх :)))

А Нирванка ещё тот мастер по блефу..

8. ти дуже елегантно намагаєшся доказати, що ти ком, а не вийде !
    Конти, Настінька більше схожі на мафів тому їх варто перевірити першими, а Нікіта всетаки надіюсь, що не маф, а просто прикидується. Якщо лікар мене буде лікувати, то мафи мене незможуть пристрелити(навіть якщо серед них Нікіта).

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

о_О
    Що за брєд? Можеш спитати в старожилів, я вже не раз казала, що про справи в реалі ніколи не брешу. І я дійсно ще на роботі, хоча і вдома, бо хворіла, але працюю на відстані підключаючись на свій робочий комп. Заходжу на форум, коли мені з'єднання вирубує і маю пару хвилин відпочинку.
    Холод на мене ніяк не вплинув, бо я вже 3 дні з дому не виходжу :)
    А роботи дійсно багато. Через попередні простої на роботі через відключення світла-нета в мене 20 год затримки! Тому доводится надолужувати.
    А чіплятись за такі речі - це смішно і безглуздо. Мафія це робить, коли нема аргументів.

Значить так, я можу відкритись і ви мене тоді точно не повішаєте, але це може вплинути негативно на наступну ніч. Ми на цьому тільки втратимо. Цікавих висновків з попередньої ночі в мене нема. Тому я не вважаю за потрібне відкриватись саме зараз. Мене і так не приберуть цієї ночі, бо будуть цілити в Нікіту. Тож до наступної ночі може в мене буде що вам сказати.

10. Nikita R

Ну дык, я элегантный, как рояль! [​IMG]

Охват, ты чё творишь, а? о_О

11. варіант а - тебе повісять ще до ночі
    варіант б - ти маф і в тебе не стрілятимуть

:)

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якби я була мафом, то була б відмазана вчора, чи не так? Вчора мене одну хотіли перевіряти вночі, вішати і взагалі вважали мафом. То мене б мафи на сьогодні відмазали і ніхто б не рипався. Всі б дружньо мене повішали, мафи б загубились між мирними і їх би ніхто не знайшов.

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

Охват, я ще не все прочитала, але чому ти не віриш Нікіті? Є інший ком? Любімая дійсно виявилась маніяком. Просто так визначити роль особи, яка нічого не писала - нереально. Твої заперечення це абсурд. А чо народ прони нього не голосує - то взагалі загадка для мене.

13. Nikita R

Охват, если ты маф, то это ужасно глупо вставать сейчас. Меня этой ночью выбьют, и вскроется мой мирный статус. Понимаешь? А если меня не выбьют, то я проверю еще одного игрока, и принесу результат.

То есть если это у тебя сейчас такая мафовская стратегия, то это просто не сработает. Или тебе просто скучно и порезвиться захотелось?

14. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Я те двац раз сказала, что чиж.
    Канеш, не в дугу - я даже всех имен не запомнила :blush: Записывать надо было. Так ориентировацца нелегко, да еще временами на украиньской.
    Можт, если еще тут поиграю, привыкну к речи. Перекладач, конечно, дело хорошее, но не дает всех нюансов интонации. :)
    Карочи [​IMG] :)))

Я вообще я ни разу мафов не поняла. Нафига было отстреливать Зю? его бы и мирные дружно повесили - он так просился :crazy:

15. Nikita R

А может то действительно было решение Охвата? С него станется :crazy:

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

ЗЫ Если Нирванка статусный мирный, то она правда могла запаниковать на мое решение пойти ее проверять - бо объявление этого было по сути приглашением отстрелить ее ночью, если она и правда мирный.

16. Ну-ну, проверяй...

17. Nikita R

Да мне все равно кажется, что ты мирный. А вот проголосовать тебя снова хочется.

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ----------

А может и правда маф? А с кем тогда?.. О, блин, задачки тут у вас задаются...
    Если ты мафишь, то делаешь это скорее всего с кем-то из отсутствующих. Бо вряд ли вас там двое таких нестандарно мыслящих оказалось. То есть ты сейчас резвишься в одиночку, без пригляда.
    Пропадает у нас только Фокси.

18. ContRaSt

да у нас как то вообще нонсенс.. такой расклад как сейчас. Обычно если есть 2 ролевика одинаковых то один из них мафия 100%, а тут как то.. Ты вроде бы и настоящий ком, но считаешь того кто вскрылся твоей ролью мирным оО

19. Nikita R

Конти, вы тут. Что скажете?
    Блин, час до голосования, а тут пустыня Гоби [​IMG]

20. ContRaSt

с Нирванки надо убирать голоса, ролевик же.. пусть даже пока и не стопроцентный..

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

но с такой активностью.. половины итак нету

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)